10 tone de lemne pentru familii nevoiașe din județul Brașov

Mulțumim: Speed & Trust Brașov și companiei din Vâlcea, care a donat lemnele pentru cele patru familii. logo-final

Nu mai puțin de 10 tone de lemne au fost donate de către o firmă din județul Vâlcea către patru familii aflate în evidențele Asociației ”Aici pentru Tine” din Brașov. Oamenii nu mai aveau lemne deloc și înghețau de frig împreună cu copiii de numai câțiva ani.

”Într-o perioadă de ”criză a lemnelor”, în care am căutat sponsori, am apelat chiar și la Regia Pădurilor pentru a ne sprijini, nu am reușit să primim niciun răspuns de la nimeni din județul Brașov. Nu ne-am oprit aici pentru că patru familii cu copii, riscau să înghețe de frig. Am fost sprijiniți de o firmă din județul Vâlcea și de către o firmă de transport din Brașov. Fericirea oamenilor nu poate fi descrisă în cuvinte, iar astăzi ne bucurăm că am făcut o faptă bună!” A declarat Adina Gal, președintele Asociației ”Aici pentru Tine” Brașov.

Azi-noapte, primul transport de lemne, a ajuns primele două familii nevoiașe, una dintre ele la Ghimbav, iar cealaltă la Săcele, județul Brașov. Reprezentanții Asociației, împreună cu câțiva voluntari, au pus umărul la treabă și au descărcat fiecare lemn în parte. Acțiunea s-a terminat în jurul orei 01:00.

Zilele acestea, un nou transport de lemne va ajunge la alte două familii nevoiașe, la Căpeni și la Vama Buzăului. În total, aproximativ 10 tone de lemne, transportate cu două TIR-uri, au fost donate acestor familii sărace.

Despre noi…

Asociația „Aici pentru Tine” este o organizație non-guvernamentală, care contribuie la dezvoltarea comunității tinerilor din centrele de plasament, a celor din medii sociale nefavorabile și a mamelor maltratate. Ne implicăm, punem suflet și sprijinim cazuri cu povești de viață impresionante. Proiectele noastre se desfășoară în tot județul Brașov.

Valori: Educație, Implicare, Suport, Schimbare, Dezvoltare

Misiune: Inițierea, extinderea, îmbunătățirea serviciilor sociale integrate pentru persoanele și grupurile marginalizate, pentru copii abandonați, mame maltratate, tineri cu rezultate deosebite, recunoscute național și internațional, promovarea drepturilor recunoscute de legislația în vigoare.

Viziune: Împreună putem crea un viitor mai bun pentru acești copii, îi putem ghida și oferi tot suportul pentru a avea dreptul la o viata normală.