Criza creata de covid-19, a afectat grupurile vulnerabile mai mult ca niciodata, cauzând pierderi masive de locuri de muncă, sărăcie, boală și privațiune de educație. Este de datoria noastră, a tuturor să ne implicăm pentru a le transforma viața.

Sprijină și tu Asociația Aici pentru Tine pentru educație, prevenție și sprijin material!

Ești persoană juridică?

Redirecționează 20% din impozitul pe profit/ venit   sau 0.75%

din cifra de afaceri

Dacă dorești să ajuți copiii și tinerii din medii defavorizate, mamele maltratate, bolnavii sau bătrânii aflați în situații grele de viață, fără nici un cost, indiferent dacă ai o microîntreprindere sau conduci o companie mai marepoți direcționa către noi 20% din impozitul tău pe profit / venit sau 0,75% din cifra de afaceri (procentajul se aplică la valoarea ce mai mică dintre cele două) pentru a susține activitatea Asociației Aici pentru Tine

CUM REDIRECȚIONEZ?

1. Întreabă-ți contabilul! El îți va comunica suma

pe care o poți direcționa;

2. Descarcă contractul de sponsorizare în format word;

3. Completează contractul cu datele firmei și suma

calculată de contabil;

4.  Efectuează un ordin de plată în contul bancar menționat în contract;

5. Imprimă contractul completat;

6. Trimite-ne contractul de sponsorizare completat și scanat prin mail la

contact@asociatiaaicipentrutine.ro sau prin poștă la adresa Bd. 13 Decembrie 209, CP 500164, Brașov, Asociația Aici pentru Tine, înainte de data de 25 mai. Noi vă vom trimite înapoi contractul, în două exemplare, semnat și stampilat.

Nu există pierderi, nici riscuri, pentru compania ta! Suma de sponsorizare, dacă este de maximum 20% din impozitul pe profit / venit, se va scădea din impozit, iar diferența din impozitul datorat se va vira către bugetul de stat.

Ești persoană fizică?

Redirecționează 3.5% din impozitul pe venit

Ești persoană fizică, salariat sau pensionar cu pensie mai mare de 1000 de lei/lună? Poți redirecționa 3.5% din impozitul tău pe venit pentru a transforma viața unor copii dezavantajați, mame singure și persoane vârstnice aflate în nevoie, oameni fără adăpost sau bolnavi.

Orice sumă, oricât de mică ar părea, este importantă pentru cei aflați în nevoie. Lumea se schimbă prin exemplul nostru nu prin
opinia noastră!

Cum redirecționez?

1.  Descarcă Formularul 230

2.  Descarcă Declarația Unică

*Descarcă Adobe Acrobat Reader aici pentru a completa online

*Dacă ai avut venituri din salarii / pensii, din activități independente / agricole, drepturi de proprietate intelectuală și cedarea folosinței bunurilor, dacă pentru acestea din urmă nu ai obligația de a depune Declarația Unică.

3. Completează Declarația Unică

Dacă în 2020 ai avut venituri din activități independente / agricole, drepturi de proprietate intelectuală și cedarea folosinței bunurilor și ai obligația de a depune Declarația Unică.

Completează formularul cu scris de mână (majuscule). Nu este necesară specificarea sumei (instituția fiscală o va calcula și o va vira conform legii) și nici atașarea Fișei Fiscale. Datele Asociației Aici pentru Tine sunt precompletate.

4. Trimite

Trimite formularul completat (doar prima pagină) printat și scanat sau direct în format electronic, până la data de 25 mai 2021, direct către noi, la adresa contact@asociatiaaicipentrutine.ro, urmând ca noi să le trimitem spre ANAF (Conform ordin ANAF nr.936/2020, publicat in M.Of. nr.325/2020.)

Cum mai poți trimite:

– prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire;

– îl depui direct la registratura administrației financiare de care aparții (aici ai lista administrațiilor); folosești serviciul online ANAF, Spatiul Privat Virtual, disponibil aici.

Întrebări frecvente

Până când mai pot trimite formularul?

Doar până pe 25 mai 2021.

L-am descărcat, ce trebuie să completez?

E nevoie să completezi de mână, cu majuscule, secțiunea I care conține datele tale de identificare și să semnezi la Semnătura contribuabilului. Gata!

Care este Administrația Financiară de care aparțin?

Administrația Financiară de care aparții este cea din localitatea de domiciliu trecută în cartea de identitate. Iată aici o listă cu adresele administrațiilor financiare.

Am nevoie de vreun document de la locul de muncă?

Nu. Nu este nevoie să atașezi Fișa Fiscală, iar suma redirecționată va fi calculată și completată de către inspectorul fiscal.

Aceasta este o donație?

Nu. Este alegerea ta despre cum să fie folosiți o parte din banii pe care i-ai virat deja statului, ca impozit pe veniturile obținute în 2020. În cazul în care nu alegi să susții o cauză anume, întreaga sumă va rămâne la bugetul de stat.

De ce 3,5%?

Din 2020 toate organizațiile nonprofit pot primi până la 3,5% din impozitul pe venit.

Înregistrarea Asociației aici pentru Tine poate fi verificată accesând acest link și introducând codul fiscal 34124127.

Nu pot face totul online?

Ba da, chiar recomandăm ca în contextul pandemiei să evitați deplasările și să trimiteți formularul scanat, către noi.

Asociația Aici pentru Tine este inregistrată la ANAF ca și entitate de cult pentru care se acordă deduceri fiscale. Vezi aici formularul înregistrat LINK

donează!

donează prin TRANSFER BANCAR

Dacă vrei să faci o donație prin transfer bancar, găsești mai jos datele de cont ale asociației.

RO64 BACX 0000 0010 9580 7001 UNICREDIT ȚIRIAC BANK.

Ajută la construirea primului Centru Comunitar Modern pentru persoane defavorizate din Romania!

Fii voluntar!

Avem nevoie de voluntari cu inimă mare, care să aducă bucurie în lumea plină de griji a beneficiarilor noștri.

Ne puteți contacta telefonic, la numărul: 0726 686 793 – Adina Camelia Gál sau scrie-ne la contact@asociatiaaicipentrutine.ro