• Suntem aici pentru tine

    Echipa noastra

Share Us

GÁL ADINA CAMELIA

Membru Fondator si Șef Serviciu Social in asociatie.

Având o formare de antreprenor. Adina a simțit în 2015 că a primit mult de la viață și trebuie să dea ceva înapoi. Așa s-a născut Asociația “Aici pentru Tine”. Este o fire deschisă, proactivă și orientată spre rezultat.

Motto-ul ei : “ Pentru că răul să triumfe este suficient ca oamenii buni să nu facă nimic” Edmund Burke

GÁL ANDRAS ZSOLT

Presedintele  Asociatiei “Aici pentru Tine” si membru fondator

Economist de profesie si om de vanzari in viata profesionala, consideră că dincolo de “omul de afaceri” trebuie sa fii OM.

Motto-ul sau: “ Ceea ce faci pentru tine dispare odata cu tine, ceea ce faci pentru ceilalti ramane in eternitate” – Albert Einstein

BOGDAN APOSTOLESCU

Membru Fondator

Antreprenor, economist si om de advertising, specializat in comunicare ATL
si BTL, implicat din momentul lansarii Asociatiei ca proiect al agentiei de
publicitate AdTeam.

Motto-ul sau: „The Best Things Aren’t Things”

ZAMFIR ION

Psiholog

Zamfir Ion – de profesie psihologie clinician. Are experiență de 17 ani în domeniul psihologiei copilului, experiență în activități școlare și preșcolare cu peste 1500 de copii, dar și adolescenti prin evaluare, diagnostic, consiliere școlară și dezvoltare randament școlar, iar pentru tineri – orientare profesională.

 

DĂNILĂ DRAGOȘ

Comunicare și Relații Publice

Dragoș este pe cale să devină specialist în domeniul Comunicare și relații publice. Se ocupa în prealabil în cadrul Asociației de partea de web design fiind foarte pasionat de acest domeniu.

Deviza lui în viață este “devotament și implicare în tot”.

LOVASZ ANDREEA ANA-MARIA

Asistent Social

Andreea este o fire creativă și cu simțul umorului însă pe lângă aceste lucruri își dorește să ajute cât mai mulți oameni și crede într-o lume mai bună. Consideră că toată lumea ar trebui, măcar pentru o secundă să se oprească din orice face și să ajute pe cineva aflat în nevoie.

Ea s-a oprit și a ajutat, acum este rândul tău!

TANIA MUNTEANU

Asistent Social

Dorința de cunoaștere, de a dărui o face să se autodepășească. Își dorește ca prin prisma intervenției sale să poată aduce plus valoare în viața oamenilor din jurul ei. Motto-ul ei este: „Orice problemă are o soluție, doar atunci când cauți puterea în tine”.

MARA MAFTEI

Coordonator Voluntari

Mara este voluntar în cadrul Asociației „Aici pentru Tine” de un an, timp în care spune că a reuşit să se dezvolte pe plan profesional şi emoțional.

MIKE KELCEY

Voluntar

Mike este un voluntar din Anglia care ne ajută în diferite moduri.

A lucrat cu tinerii din comunitatea timp de 35 de ani și vine cu o pregătire și experiență la Aici Pentru Tine.

Când nu lucrează în depozit, păstrând totul în ordine, poate fi găsit lucrând cu copiii și tinerii. De asemenea, ne oferă suportul de care avem nevoie!