Campania ”Împreună de Sărbători” 2017, la final

Campania ”Împreună de Sărbători”, organizată de Asociația ”Aici pentru Tine”, din Brașov, a ajuns cu succes la final. Pentru al treilea an la rând, organizația a pregătit pachete cu alimente, haine, încălțăminte, jocuri, jucării, dar și multe altele, pentru familiile ce trăiesc în medii defavorizate, beneficiari ai Asociației, copii abandonați și nu numai, atât din Brașov, cât și din localitățile învecinate.

Toate acestea nu ar fi fost posbil fără ajutorul oamenilor cu suflet mare, sponsorilor, partenerilor și voluntarilor Asociației ”Aici pentru Tine”, iar pe această cale, le mulțumim nespus!

În cifre, vorbim de aproximativ două tone de articole de îmbrăcăminte, peste 17 tone de lemne, sute de plase și cutii cu cadouri pentru cei mici, dar și aproape două tone de produse alimentare, perisabile și neperisabile.

Sute de cutii și plase cu cadouri au fost pregătite pentru copii, de la elevii și profesorii Școlilor Gimnaziale Nr.30 și Nr.27. De asemenea, Grădinița cu program prelungit, Nr.33 din Brașov, a pregătit câteva zeci de kilograme de legume și fructe, pentru cei nevoiași.

De asemenea, o companie mare din Brașov, care a dorit să fie anonimă, a donat peste 600 de kg de produse alimentare, precum ulei, zahăr, făină, pâine și dulciuri. Totodată, companiile Olympus România, Covalact România, Lactate Brădet, Transilvania Lactate, Cofetăria Saray, Cofetăria BomBo, au făcut donații în produse.

De la 1 noiembrie, de când a fost demarată Campania ”Împreună de Sărbători” și până la finalizarea acesteia, 15 decembrie 2017, zeci de brașoveni au ajuns la sediul Asociației pentru a dona haine, încălțăminte, jucării, cărți, electrocasnice, pături, lenjerii, dar și multe altele. Lucrurile au fost sortate de către reprezentanții Asociației și de către voluntari.

În plus, în cadrul Campaniei, o companie din Horezu, județul Vâlcea, a donat peste 17 tone de lemne pentru familiile aflate în medii defavorizate. Materialul lemnos a fost transportat cu ajutorul companiei Speed&Trust din Brașov, care a depus un efort considerabil, ca în numai câteva ore, mașinile încărcate să ajungă la beneficiari.

Mulțumim tuturor celor care au fost și sunt alături de noi, sponsorilor și partenerilor, mass-mediei locale și naționale, dar nu în ultimul rând, brașovenilor care s-au mobilizat în număr mare pentru a dona celor care au mai puțin decât noi.

Unde au ajuns donațiile? Ei bine, acestea au ajuns la oameni nevoiași, copii, bătrâni, familii defavorizate, din Brașov, Săcele, Tărlungeni, Ghimbav, Codlea, Făgăraș, Apața, Rupea, Căpeni, Vama Buzăului, Lunca Câlnicului. Acțiunile Asociației ”Aici pentru Tine”, sunt transparente și pot fi văzute pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/Asociatia.Aici.Pentru.Tine/, dar și pe site-ul oficial, www.asociatiaaicipentrutine.ro.

Noi îi scoatem din anonimat, iar TU faci diferența schimbându-le povestea vieții lor.

SPONSORI ȘI MULȚUMIRI: Agenția de Publicitate AdTeam Brașov, Playtika România, Promedivet, Speed & Trust, Jumbo Auto, Duvenbeck, Center Akcess, Albert Distribution, Media Expres, Covalact România, Olympus România, Transilvania Lactate, Lactate Brădet, Băcănia Mea, Lux Divina, Brutăria Melange, Cofetăria Saray, Cofetăria Bombo, PhotoHotel, Cos2000 Distribution, Pro Soft, Zao Planet, Nym House Residence, Yolans, Zalicons, Premium Aerotec, Fundația Clinica ”Sfântul Constantin”, ASUM Brașov, Parc Aventura, Pizza Hot Brașov, Comunitatea de prieteni ”Party for You”, Școala Gimnazială Nr.30 Brașov, Școala Gimnazială Nr.27 Brașov, Colegiul Național ”Andrei Șaguna” Brașov, Seminarul Teologic ”Dumitru Stăniloae” Brașov, Grădinița Nr.33 Brașov, Grădinița Nr.3 Brașov, Asociația Culturală ”Fanzin” Brașov.

PARTENERI MEDIA: Transilvania News, Agerpres, Zile și Nopți, FWD Bv, Antena 1, RTT Brașov, BizBrașov, Bună Ziua Brașov, News Brașov, MyTex, Ziare.com, Știri Locale 24, Presa Online 24, Kiss FM, Rock FM, Magic FM, Monitorul Expres, Radio România Târgu Mureș, Brașovul Tău, Ziare pe net, stiriziare.com, Feedler.ro, Curierul Național.

Ne găsești pe Strada 13 Decembrie, nr. 209, Brașov

Email: contact@asociatie.ebroderie.com

Adina Gál – președinte Asociație ”Aici pentru Tine”

Telefon : 0726.686.793

Despre noi….

Asociația ”Aici pentru Tine” a luat naștere din dragostea pentru aproapele nostru. Nu de puține ori ne gândim că soarta le-a oferit mult prea puțin unora dintre noi, iar acum au nevoie de ajutor.

Deviza Asociației ”Aici pentru Tine”, este: ”Noi îi scoatem din anonimat, iar tu faci diferența, schimbându-le povestea vieții lor.”

Ne implicăm, punem suflet și sprijinim cazuri cu povești de viață impresionante, iar proiectele noastre se desfășoară în tot județul Brașov.

Valori: Educație, Implicare, Suport, Schimbare, Dezvoltare

Misiune: Inițierea, extinderea, îmbunătățirea serviciilor sociale integrate pentru persoanele și grupurile marginalizate, pentru copii abandonați, mame maltratate, tineri cu rezultate deosebite, recunoscute național și internațional, promovarea drepturilor recunoscute de legislația în vigoare.

Pe plan social, se dorește integrarea și consilierea mamelor maltratate, a copiilor abandonați, a grupurilor marginalizate, prin diferite activități comune, cat și prin găsirea unui loc de muncă pentru aceștia.

Pe plan educational, dorește susținerea copiilor cu rezultate excepționale sau nu, din centrele de plasament sau medii nefavorabile, prin educarea acestora, ajutându-i să participe la diverse cursuri specializate sau susținerea acestora în timpul școlii de stat.

Asociația ”Aici pentru Tine” este autorizată de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, în conformitate cu prevederile legii 172/2012, să acorde servicii sociale pe o perioadă nedeterminată.

De asemenea, Asociația deține un protocol de colaborare cu Direcția Generală pentru Asistența Socială și Protecția Copilului din Brașov cu scopul derulării de activități instructiv-educativ-culturale (spectacole, expoziții, simpozioane etc.) pentru și împreună cu beneficiarii centrelor de plasament din subordinea Direcției. Totodată, activitățile derulate în baza protocolului de colaborare vizează și activitățile de inițiere a copiilor și tinerilor pentru a le asigura o viață independentă, activități de orientare în carieră, sprijin și consiliere.

Nu în ultimul rând, Asociația ”Aici pentru Tine” deține și un protocol de colaborare cu Direcția de Servicii Sociale Brașov, în scopul inițierii, extinderii, îmbunătățirii serviciilor sociale integrate pentru persoanele și grupurile marginalizate.