Cu puțin câte puțin construim o locuință nouă pentru o familie nevoiașă

Povestea:

De mai bine de câteva săptămâni un nou caz social a intrat în atenția Asociației ”Aici pentru Tine”. Viața a încercat greu o familie din Brașov, formată din trei membri, o mamă și doi copii. O mamă pensionară, bolnavă, o fiică tânără, dar oarbă și bolnavă de epilepsie și un băiat major, care a fost și el bolnav, dar recent s-a angajat ca să își ajute familia cu toate puterile. Cei trei locuiesc într-o cameră, cu baie și bucătărie, însă condițiile sunt improprii pentru locuit. Nu există apă curentă, gaz sau curent electric. Cu siguranță este greu de imaginat un astfel de scenariu, dar aceasta este realitatea.

Sunt oameni, oameni care au nevoie de ajutor. Oameni care nu au îndrăznit să ceară. Nu fură, nu cerșesc, nu se plâng. Reprezentanții Asociației ”Aici pentru Tine” s-au mobilizat și au căutat instalatori care să ajute această familie cu apa curentă și gazul. Au căutat sponsori pentru materiale de construcții și oameni care să lucreze gratuit pentru a ajuta această familie. Iar oamenii cu suflet mare nu au întârziat să apară, iar pentru asta le mulțumim.

Am reușit să obținem câteva donații, iar lucrările de renovare a locuinței au început deja. Mai este nevoie însă de sprijin financiar sau cu materiale de construcții pentru a realiza bucătăria, pentru a moderniza camera și pentru a trage din nou curentul electric. Orice donație este bine venită. Vă mulțumim!

Dacă îți dorești să faci o donație pentru a susține acțiunile noastre, atunci puteți face donații în contul Asociației ”Aici pentru Tine”: RO64 BACX 0000 0010 9580 7001 deschis la Unicredit Țiriac.

Ne puteți contacta telefonic, la numărul: 0726 686 793 – Adina Gal, președinte Asociația ”Aici pentru Tine”.

Împreună putem să îi ajutăm! ”Noi îi scoatem din anonimat, iar TU faci diferența schimbându-le povestea vieții lor.”

21439550_1822199721131338_1227243858_o 21458426_1822200241131286_760871652_o

21460338_1822200194464624_1867133731_o 21533849_1822200184464625_1518562815_o

Realizări:

• Am reușit  renovarea locuinței cu repararea instalației sanitare și apă. Mulțumim instalatorului.
  • S-a curățat molozul și igrasia.
  • S-au curățat pereții, s-a tencuit și s-a pus gresie și faianță. Mulțumim zugravilor cu suflet mare!
  • S-au adus materiale de construcții de la sponsorul nostru Nym House Residence căruia îi mulțumim.
  • S-au adus obiecte de mobilier și electrocasnice.
  • S-a pus geam termopan la baie.
  • Am oferit consiliere permanentă și sprijin în găsirea celor mai bune soluții.

Urmează:

• Repararea și rebranșarea instalației de electricitate.
  • Continuarea lucrărilor de modernizare în restul casei.
  • Mobilarea și utilarea locuinței cu alte necesități.
  • Instalarea rețelei de gaz.