You are currently viewing Ne pregătim pentru Gala ”Aici pentru TINE” 2019!

Ne pregătim pentru Gala ”Aici pentru TINE” 2019!

Ne pregătim pentru

Gala ”Aici pentru TINE” 2019!

Ca în fiecare an, vineri, 22 februarie, vom avea o nouă ediție a Galei de caritate ”Aici pentru Tine”, la care, bineînțeles, vă așteptăm.

O veți putea revedea și pe Andreea Marin, care va fi și anul acesta alături de noi, pentru a treia oară consecutiv, ca prezentator.

Am pregătit mai multe surprize artistice și nu numai, dar cel mai important este că vom strânge fonduri pentru două cazuri medicale și sociale grave – Florin și Bogdan.

Florin este un baiețel minunat, de 11 ani, care se luptă, de când s-a născut, cu o boală gravă la rinichi și cu afecțiuni la coloană și șold. După ani de zile petrecuți prin spitale, cu tratamente și intervenții chirurgicale, Florin cântărește doar 12 kg, merge la școală cu scutece, în care se scurge urina din tubul pe care îl are montat în rinichiul stâng, și singura speranță pentru el este, după recomandările medicilor, un tratament în afară, la o clinică din Turcia.

Bogdan este, la 33 de ani, la limita dintre viață și moarte, având nevoie de implantarea unui defibrilator cardiac, până va putea face un transplant de inimă. Din cauza insuficienței cardiace severe, inima lui funcționează la numai 20% din capacitate, afectându-i organele interne, provocându-i atacuri de panică și probleme cu respirația. Bogdan are un băiețel de aproape un an, care are nevoie, în continuare, de tată și pe care nu îl va putea vedea crescând, fără ajutorul nostru.

Special pentru ei, la eveniment vor participa și artiștii Adrian Sînă (fondatorul trupei Akcent), Mihai Trăistariu, Liviu Teodorescu și Eduard Ungureanu, care ne vor cânta și ne vor bucura invitații (oameni de afaceri din Brașov și din țară, autorități locale și vedete).

Toți banii strânși în cadrul Galei ”Aici pentru Tine”, din donații sau licitații de creații unice (surpriză!), sunt redirecționați către cazurile asociației.

Vă amintim că, în 2017, fondurile obținute în cadrul galei de caritate au fost folosite pentru a sprijini un caz social grav, Cara Maria, în vârstă de 38 de ani, mamă a doi copii, care avea nevoie urgentă de o proteză complexă la picior și de un tratament costisitor, care continuă până în prezent, pentru ulcer varicos sever și boala Lupus, combinată cu mutația genetică ”factorul V Leiden”.

Iar în 2018, au fost salvați, cu ajutorul donațiilor, Răzvan, un băiețel de 13 ani, care făcea dializă din 4 în 4 ore și care a primit un rinichi nou, și Cristina, o fetiță de 13 ani, paralizată total, din cauza unei erori apărute în timpul unei operații la inimă, care a primit un transplant de celule stem și un tratament foarte costisitor.

Datorită ajutorului vostru, acești oameni, doborâți de sărăcie și de boală, au primit, în cadrul Galei ”Aici pentru TINE”, nu doar bani și tratamente, ci și bucuria de a nu fi abandonați de cei din jur și speranța de a putea trăi o viață aproape normală. Pentru ei și pentru celelalte cazuri grave ale asociației, și în acest an, încercăm să ne unim forțele și să găsim soluții, împreună cu partenerii și sponsorii galei.

PARTENERI: AdTeam Brașov, Aro Palace, Avevent Brașov, D.O Security, Casa de Modă Celebre, Direcția de Servicii Sociale Brașov, Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Brașov, Liceul de Muzică ”Tudor Ciortea” Brașov.

SPONSORI: Leitz Romania, Play Tika Romania, Cos2000, Duvenbeck, Yolans Com, Olympus Romania, Promedivet Sovata, Conex Distribution Iasi, Forex, Cofetăria Saray, Cofetăria Bombo, Espano Suize, Aerotech, Speed Trust, Antalus, Media Expres, Zao Planet Brasov, Oxygazon, Skotech  Solutions, Paniti Impex, Kronospan Romania,  Alt Transport Constanta, Mix Metal, Taca Constructii & Consultanta, Pizza Hot, Ecosprint 78, Krontadt Imobiliare, Asma usi, Avantgarda Timișoara, Zumzi Tineretului, Lactate Brădet, Nym House Residence, Asociația Mundia Cluj.

PARTENERI MEDIA: Transilvania News, Agerpres, BizBrașov, Bună Ziua Brașov, News Brașov, MyTex, Ziare.com, Știri Locale 24, Presa Online 24, Kiss FM, Rock FM, Magic FM, Monitorul Expres, Radio România Târgu Mureș, Brașovul Tău, Ziare pe net, stiriziare.com, Feedler.ro, Curierul Național, FWD Bv, Zile și Nopți Brașov, Antena 1 Brașov, RTT Brașov.

Pentru orice alte informații despre Gala și Asociația ”Aici pentru TINE”, o puteți contacta pe Adina Gál – președintele Asociație ”Aici pentru Tine”:

Telefon : 0726.686.793

Email: contact@1.asociatiaaicipentrutine.ro

Strada 13 Decembrie, nr. 209, Brașov

Noi îi scoatem din anonimat, iar TU faci diferența schimbându-le povestea vieții lor.