Aproape 200 de persoane au acceptat invitația de a schimba soarta a doi copii grav bolnavi!

Paula Seling și Florin Chilian, vin la Brașov pentru a susține cauzele a doi copii grav bolnavi!

Aproximativ 200 de invitați au acceptat să facă parte ”din poveste” și să schimbe soarta a doi copii grav bolnavi. Oameni de afaceri din Brașov și din țară, autorități locale, dar și vedete, au confirmat deha prezența la Gala de caritate ”Aici pentru Tine”, ce va avea loc mâine, 23 februarie 2018, la Hotel Aro Palace din Brașov.

Pentru al doilea an la rând, Asociația ”Aici pentru Tine”, împreună cu Agenția de Publicitate ”AdTeam” Brașov, organizează acest eveniment în beneficiul unor cazuri sociale și medicale grave.

Anul acesta Gala este organizată pentru doi copii frumoși care au cu adevărat nevoie de ajutor!

Răzvan are 13 ani și are nevoie urgentă de un transplant de rinichi, iar costurile investigațiilor și operației se ridică la peste 2.000 de Euro. Din lipsa donatorilor, rinichiul pentru copil va fi donat de mama sa. ”Sunt mamă a doi copii frumoși, un băiețel de 12 ani și o fetiță de 2 ani. Problemele noastre au început în 2015, la început, după o serie de analize pe care i le-am făcut băiețelului. Diagnosticul pus de medici a fost nemilos: ”insuficiență cardiacă” cu malformație din naștere și ”insuficiență renală stadiul 5”. Nevoile sunt multe când ai un copil bolnav și unul micuț.” spune Veronica, mama băiatului. Răzvan face acum dializă din 4 în 4 ore.

De asemenea, suntem alături de Cristina, o tânără frumoasă care a împlinit tot 13 ani. Este paralizată total. S-a născut cu  o malformație la inimă, o ”gaură” care la vârsta de 5 ani a fost operată și ”astupată” cu un ”petec”, de către medici. În aprilie 2017, a fost operată cu brio la inimă, în timpul operației însă, creierul copilului nu a mai fost oxigenat, spune tatăl, și a paralizat. S-au făcut diferite demersuri pentru a schimba starea fetei. Singurul rezultat a fost dat de câteva injecții ce au ajutat-o pe fată astfel că a început să își miște puțin mâna și să zâmbească. O injecție costă însă 500 lei, iar familia se află deja în datorii însemnate. Fata ar trebui să facă două astfel de injecții pe săptămână, dar din lipsa banilor tratamentul nu este ținut așa cum ar trebui. În plus, există și alte costuri uriașe pentru exerciții de recuperare și alte investigații medicale.

Artiștii Paula Seling, Florin Chilian și Ioana Bozga, vin la Brașov pentru a susține cauzele celor doi copii și vor susține un recital de excepție, într-un eveniment prezentat de Andreea Marin.

În cadrul Galei de caritate, cei prezenți vor avea ocazia de a face donații pentru susținerea acțiunilor pe care le desfășurăm, și de asemenea vor putea participa la o licitație unică de tablouri semnate de artistul Dan Mălureanu.

De asemenea, la eveniment, Casa de Modă ”Celebre” va prezenta noua colecție, iar modele sunt invitate de către Artemis Models Brașov.

În 2017, fondurile obținute în cadrul Galei de caritate, au fost redirecționate pentru a sprijini un caz social. Cara Maria, în vârstă de 48 de ani, mamă a doi copii frumoși, avea nevoie urgentă de o proteză la picior. Aceasta a fost cumpărată și de asemenea, pe tot parcursul anului, Cara Maria a primit sprijin material și emoțional din partea Asociației. De două, chiar trei ori pe săptămână, Cara Maria a mers cu noi la Spitalul ”Sfântul Constantin”, unde a beneficiat de tratamente medicale costisitoare pentru tratarea ulcerului varicos de care suferă. Nu în ultimul rând, maria a urmat un lung șir de investigații medicale, din care a reieșit bolile grave de care suferă, mutațiile genetice ”factorul V Leiden” și ”Lupus”, o combinație crtică din punct de vedere medical. În acest moment Maria continuă tratamentele pentru toate acestea și va rămâne în continuare în evidența Asociației ”Aici pentru Tine”.

PARTENERI: AdTeam Brașov; Aro Palace Brașov; Avevent Brașov; D.O Security; PhotoHotel; Casa de Modă Celebre; Artemis Models Brașov; Gerry Husti Photography; Instituția Prefectului Județul Brașov; Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov; Direcția de Servicii Sociale Brașov; Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Brașov; Liceul de Muzică ”Tudor Ciortea” Brașov; Transilvania Art Gallery; Asociația Culturală ”Fanzin” Brașov; Comunitatea de prieteni ”Party for You” Brașov;

SPONSORI: Playtika România; Leitz România; Promedivet; Duvenbeck România; Cos2000 Distribution; Dacia Plant; Speed&Trust; Olympus România; Yolans; Albert Distribution; Espano Suize Brașov; S.D.A Brașov; Appello Brands; ProSoft; Băcănia Mea; Cofetăria Saray; Cofetăria BomBo; Antalus; Media Expres; Covalact România; Transilvania Lactate; Lactate Brădet; Zao Planet; Premium Aerotec; Fundația Clinica ”Sfântul Constantin”; A.I.L Advertising Brașov; Asociația Amuradia; Sirona Dental Clinic; Conrep Showroom Brașov; Esko Image; Kismet Dao Hostel Brașov; Aventura Parc Brașov; Sunny Ville Brașov; Kronstadt Group; ASMA; NYM House Residence; OXY Gazon; SP Cromatic;

PARTENERI MEDIA: Transilvania News, Agerpres, BizBrașov, Bună Ziua Brașov, NewsBv.ro, MyTex.ro, Coresi Shopping Resort, Kiss FM, Rock FM, Magic FM, Monitorul Expres, Radio România Târgu Mureș, Brașovul Tău, Curierul Național, FWD Bv, Zile și Nopți Brașov, Antena 1 Brașov, RTT Brașov, Prețul Zilei, Metropola.info, Mix TV Brașov, Radio Brașov; TViBV Online; Grupul Iubim Brașovul;

Noi îi scoatem din anonimat, iar TU faci diferența schimbându-le povestea vieții lor.