Împreună putem ajuta! Povestea unei vieți sfărâmate, dar cu o voință ieșită din comun

V-ați gândid vreodată că sunteți prea încărcați de probleme? Ei bine, indiferent de situație, puterea de a merge mai departe, voința și dragostea pentru viață înving orice durere. Asociația ”Aici pentru Tine” a cunoscut povestea tinerei Mariana Cara. Pe 13 august 1979 s-a născut fetița blondă cu zâmbetul până la urechi și ochi de diamant.

Viața a încercat-o pe Mariana încă de la o vârstă fragedă. La 16 ani, tatăl ei s-a stins din viață, iar tânăra a suferit un șoc puternic ce a paralizat-o de la brâu în jos, timp de două luni.

La vârsta de 19 ani, a orbit. Doctorii i-au descoperit o tumoră pe creier ce a fost tratată în spital. Vederea și-a revenit, însă nu foarte bine.

Când a împlinit vârsta de 20 de ani, Mariana Cara, a rămas și fără mamă, iar surorile mai mici de 11, 12, și 13 ani, au revenit în grija ei.

Când totul începea parcă să fie într-o armonie, au început să apară probleme medicale. Mai exact, răni la piciorul drept. Tânăra a descoperit că suferă de ulcer varicos. Timp de 9 ani s-a luptat cu boala în speranța că o ține sub control, dar la vârsta de 31 de ani medicii au decis amputarea piciorului.

O minune a făcut să îl cunoască pe Daniel, s-a căsătorit și s-au mutat la Vama Buzăului. Împreună au doi copii frumoși, pe Miruna de 6 ani și pe Daniel de 4 ani. Copiii le-au dat putere să meargă mai departe, însă în urmă cu câteva luni, după o serie de analize medicale, Mariana a descoperit că are ulcer varicos și la piciorul stâng.

Din lipsa de bani nu a ajuns la doctor, iar copiii nu îi poate lăsa cu soțul din cauză că acesta suferă de o tumoare la coloană cu crize repetate.

Viața a fost dură cu ia și i-a sfărâmat mereu fiecare clipă de bucurie, cu câte o boală.

Împreună putem să dăm o mână de ajutor și să strângem bani pentru ca Mariana să fie operată, să aibe parte de o proteză. Pe lângă asta, nevoile lor sunt multe, de la alimente, până la reconstrucția casei în care locuiesc. Mașina de spălat, aragazul, sau chiar apa potabilă, sunt noțiuni care nu sunt familiare lor. Se spală și gătesc cu apă din râu, iar din pădure aduc lemne pentru sobă.

Cu toate acestea sunt oameni puternici. Nu îndrăznesc să se plângă și cu o speranță și o voință de neimaginat, cu toții merg mai departe.

Împreună putem să îi ajutăm! ”Noi îi scoatem din anonimat, iar TU faci diferența schimbându-le povestea vieții lor.”

Dacă doriți să îi ajutați, puteți face donații în contul Asociației ”Aici pentru Tine”: RO64 BACX 0000 0010 9580 7001 deschis la Unicredit Țiriac.

Ne găsiți pe Strada Toporașului, nr.7, 500372 Brașov / Email: contact@asociatie.ebroderie.com

Facebook: www.facebook.com/Asociatia.Aici.Pentru.Tine

Adina Gal – președinte Asociație ”Aici pentru Tine”

Telefon : 0726.686.793