Împreună ajutăm la reintegrarea în societate a unei tinere ce are nevoie de ajutor

Asociația ”Aici pentru Tine” a cunoscut povestea dramatică a unei tinere de etnie rromă, victimă a violenței domestice. Disperarea, dacă putem spune așa, a împins-o la gesturi extreme, iar în 2013 a fost condamnată pentru omor calificat. Mai exact, femeia și-a omorât bărbatul din cauză că nu mai suporta bătaia și chinurile asupra ei și asupra copiilor, așa cum a declarat chiar ea.

Elisabeta Căldărar a ales să discute public cu realizatorii emisiunii ”Recurs la morală” de la Televiziunea Română. Femeia spune că a avut o copilărie chinuită, a crescut la orfelinat, fără mamă și fără tată. Untitled

Tânără, în vârstă de 38 de ani, este acum închisă la Penitenciarul Târgșor. A primit doar 7 ani de închisoare pentru că și-a recunoscut fapta și pentru sinceritatea cu care a povestit în fața anchetatorilor, iar din cercetările autorităților a reieșit întocmai cele spuse. Anul acesta este propusă pentru eliberare.

Este foarte rar ca un inculpat să își recunoască fapta și să spună adevărul cu lux de amănunte.

Asociația ”Aici pentru Tine” din Brașov susține această cauză și va încerca să o ajute pe Elisabeta Căldărar să se reintegreze în societate, să aibe cazare, dar și un loc de muncă. Dar Elisabeta este de acord?

Puteți urmări integral emisiunea ”Recurs la morală”, chiar aici: http://www.tvrplus.ro/editie-recurs-la-morala-573829

REALIZĂRI:

După o săptămână a venit și răspunsul Elisabetei Căldărar, prin intermediul emisiunii ”Recurs la Morală”, difuzată de către Televiziunea Română.

”Îmi doresc din toată inima și chiar m-am bucurat foarte mult că totuși există cineva care nu mă poate lăsa la greu și care îmi iubește copilașii și simte nevoia să ajute un om care nu a avut o viață normală. Și eu pentru asta o să vă mulțumesc foarte mult, nu o să uit chestile astea niciodată.” A spus Elisabeta Căldărar în cadrul emisiunii ”Recurs la Morală”, difuzată de TVR.

Puteți urmări răspunsul înregistrat și aici: http://www.tvrplus.ro/editie-recurs-la-morala-576310