”Atelierele copilăriei” au ajuns la final! Vezi rezultatele Campaniei 2%

În perioada 21 aprilie – 23 mai Asociația ”Aici pentru Tine”, împreună cu Coresi Shopping Resort, a organizat 5 acțiuni în cadrul centrului comercial, prin care am realizat activități educative alături de părinți și copii. Au fost prezenți atât copii din comunitate, cât și din centrele de plasament.

Totodată, voluntarii Asociației au completat formularele de redirecționare a 2% din impozitul pe venit, celor care au fost de acord ca acesta să ajungă la Asociație, respectiv pentru copiii din centrele de plasament.

Acțiunile au presupus ateliere de creație, dans și muzică, pentru 10 – 20 de copii, alături de coordonatori și de reprezentanții Asociației ”Aici pentru Tine”. Pe lângă aceste ateliere, cei mici au beneficiat de o gustare, plimbări cu trenulețul și caruselul din cadrul centrului comercial și momente de distracție în parcul de joacă!

Pentru a putea desfășura însă cât mai multe acțiuni, este nevoie de un mijloc de transport, pe care nu îl avem, iar costurile unei acțiuni nu sunt mici.

Cu ajutorul celor cu suflet mare, al sponsorilor, putem reuși să facem acțiuni frumoase în continuare!

Rezultatele Campaniei

Echipele de voluntari au însumat în total 10 persoane, care au interacționat cu publicul și au completat sute de formulare 230. Cele mai multe formulare au fost completate de persoane din Brașov și din județul Brașov. De asemenea, formulare au venit și din Prahova, Buzău, Vrancea și Bacău.  Nu în ultimul rând, au fost completate formulare și din Galați, Argeș, Covasna, Suceava, Vaslui, Brăila, Neamț, Dâmbovița, Iași, Mureș, Constanța, Cluj și Botoșani.

Vizibilitatea Campaniei

Timp de o lună, acțiunile realizate au fost promovate pe site-ul nsotru Asociației, pe pagina de Facebook, prin evenimente pe Facebook și prin distribuirea acestora pe grupurile din Brașov.

Coresi Shopping Resort a fost sponsorul principal care ne-a susținut și ne-a pus la dispoziție spațiul necesar desfășurătii activităților, atât la scenă cât și la ”șezătoare”.

Mulțumiri!

Mulțumim în mod special tuturor celor care au completat formularele 230 de redirecționare a 2% din impozitul pe venit. De asemenea, mulțumim voluntarilor care s-au implicat serios în cadrul acestei campanii.

Nu în ultimul rând, mulțumim Coresi Shopping Resort și celor care ne-au ajutat în desfășurarea acțiunilor, clubului de dans sportiv ”Dance With Me Studio” și ”Academia de Dans”, din Brașov.

21 APRILIE 2017

Facebook Atelierele Coplilariei

În perioada 24 aprilie – 23 mai, Asociația ”Aici pentru Tine” organizează 5 acțiuni în cadrul centrului comercial Coresi Shopping Resort. Ne propunem să realizăm activități educative alături de părinți și copii. Este o acțiune la care participă părinții și copiii interesați, dar și copii de la Centrul de Plasament ”Măgura”, din Codlea. Evenimentele au ca scop integrarea copiilor, din centre, în societate, dar și strângerea de fonduri pentru susținerea lor. Voluntarii Asociației vor completa formulare de redirecționare a 2% din impozitul pe venit, părinților care sunt de acord cu acest aspect.

La fel ca și până acum, Codul Fiscal pune la dispoziția contribuabililor posibilitatea de a redirecționa 2% din impozitul pe venit, datorat pentru anul trecut, către o entitate non-profit. Practic, dumneavoastră puteți completa FORMULARUL 230 (pentru veniturile din salarii) sau 200 (pentru venituri din alte surse).
Odată completate, aceste formulare vor fi depuse de către noi la administrația financiară locală, până în data de 25 mai. Și tu poți susține o cauză nobilă! Împreună redirecționăm 2% pentru copiii din centrele de plasament.

Programele pentru copii presupun ateliere de creație, dans și muzică, pentru 10 – 20 de copii, alături de 2 – 3 coordonatori și de reprezentanți ai Asociației ”Aici pentru Tine”.

• Atelier de dans: copiii vor avea alături instructori de dans și vor avea ocazia să învețe pașii de bază a diferitelor stiluri de dans standard și latino.
  • Atelier de pictură: copiii vor avea ocazia de a învăța tehnici de pictură și vor putea picta cu ajutorul materialelor puse la dispoziție de Asociație. Tema este: primăvară.
  • Atelierul de jocuri: copiii vor avea la dispoziție o mulțime de jocuri distractive, iar cu ajutorul coordonatorilor se vor putea juca și comunica unii cu ceilalți.
  • Atelierul de creație: copiii vor avea la dispoziție diferite materiale cu ajutorul cărăra vor putea realiza diverse bijuterii, brățări, etc. Obiectele handmade vor putea fi luate acasă de către cei mici.
  • Atelierul de muzică: în acest caz, cei mici vor putea învăța de la un profesionist câteva sfaturi în domeniu, vor face karaoke pentru cei mici și nu în ultimul rând, artista noastră, surpriză, va putea cânta pentru cei prezenți.

Deviza Asociației ”Aici pentru Tine”, este: ”Noi îi scoatem din anonimat, iar tu faci diferența, schimbându-le povestea vieții lor.”

Ne implicăm, punem suflet și sprijinim cazuri cu povești de viață impresionante, iar proiectele noastre se desfășoară în tot județul Brașov.

Valori: Educație, Implicare, Suport, Schimbare, Dezvoltare

Misiune: Inițierea, extinderea, îmbunătățirea serviciilor sociale integrate pentru persoanele și grupurile marginalizate, pentru copii abandonați, mame maltratate, tineri cu rezultate deosebite, recunoscute național și internațional, promovarea drepturilor recunoscute de legislația în vigoare.

Asociația ”Aici pentru Tine” a luat naștere din dragostea pentru aproapele nostru. Nu de puține ori ne gândim că soarta le-a oferit mult prea puțin unora dintre noi, iar acum au nevoie de ajutor.

Fără dragoste părintească, singuri și vulnerabili, copiii aflați în centrele de plasament sunt poate cei mai neajutorați. Pentru ei, noi trebuie să întindem o mână de sprijin, să rostim o vorbă bună și să îi îndrumăm pe un drum corect.

Dorința de a integra în societate copiii din centrele de plasament, atât prin educație, cât și prin activități culturale, este viziunea pentru care a luat naștere Asociația ”Aici pentru Tine”. Pentru ca fiecare tânăr care părăsește la vârsta de 18 ani aceste centre, să fi avut până la acel moment experiențele necesare pentru a putea fi independent.

APR24
Lu 13:00 · de Asociatia Aici Pentru Tine