Povestea sinceră a domnului Enea, de la Dolj

Dragi prieteni, acesta este un mesaj primit pe adresa de email a Asociației. Un mesaj plin de sinceritate, iar noi, îl punem aici, exact așa cum l-am primit. Iată cuvintele emoționante ale domnului Enea:

”Sint o persoana cu handicap psihic,definitiv,din jud. dolj am un copil cu dislalie polimorfa si scolioza dislombara cu dubla curbura,si nu sta cu mine,sta cu mama lui ca a divortat de mine ca sint cu handicap psihic,si parintii ei iau zis sa plece cu copilul de la mine.pensia de handicap este de 272 lei si mai am 520 de invaliditate bani care nu imi ajung,ii dau 100 de lei pensie de intretinere,mi-ar trebui o biciclete electrica sa ma duc la copil ca sta la 30 km departare de mine si un telefon cu tachi pentru jocuri.am dat de saitul d-voastra pe internet,si am vazut ca ajutati persoanele cu dizabilitati si persoanele expuse la izolare precum eu,cu virsta pe care o am eu 35-65 ani va cer ajutorul daca puteti sa mil dati, eu stau la tara ,intrun sat cu putini locuitori.e-mailul meu este eneaflorin798@yahoo.ro,bani pentru repararea casei cu tencuiala de ciment si multibat 2500,repararea acaperisului nu stiu cit o costa, ca la o ploaie izbita ploua in ea si iarna baga zapada pe sub tigla,lemne de foc.Adresa mea este;Enea Florin,Sat. Sapata,Str. Alexandru Ioan Cuza nr.12,Com Macesu de Jos,Jud. Dolj,cod postal 207371,nr.de telf.0762637016 va trimit si copia dupa decizia de handicap si invaliditate atasat daca mai trebuie ceva si ma puteti prinde in programul d-voastra va rog sunatima la nr de telefon de mai sus sau pe e-mailul aratat…”

Realizări:

• L-am inclus pe Dl.Enea printre beneficiarii Asociației și încercăm să îl ajutăm cu ceea ce putem și primim din sponsorizări.
  • În cadrul Campaniei ”Împreună de Sărbători, i-am trimis dl.Enea, un palet cu lemne de foc. Mulțumim sponsorului nostru.