Gală de caritate pentru copiii din centrele de plasament din Brașov

Asociația ”Aici pentru Tine”, împreună cu Agenția de Publicitate ”AdTeam” Brașov, organizează pe data de 3 martie 2017, la Brașov, Gala de caritate ”Aici pentru Tine”. Oameni de afaceri din Brașov și din țară, autorități locale și vedete, sunt invitate la acest eveniment important.

Copiii din centrele de plasament au nevoie de noi, au nevoie de dragoste, de sprijin, de integrare socială, iar pentru asta Asociația ”Aici pentru Tine” din Brașov, încearcă să dea o mână de ajutor pentru viitorul lor.

Asociația ”Aici pentru Tine” Brașov, colectează fonduri pentru achiziționarea unui microbuz nou sau second-hand, pentru a putea organiza în continuare activități din ce în ce mai diverse pentru copiii din centrele de plasament. Este important să ajutăm împreună la integrarea în societate a acestor copii, iar pentru asta ne implicăm activ.

De asemenea, o parte din fondurile obținute în cadrul Galei de caritate, vor fi redirecționate pentru a sprijini un caz social. Cara Maria, în vârstă de 48 de ani, mamă a doi copii frumoși, are nevoie urgentă de o operație și o proteză la picior.

Maria a descoperit că suferă de ulcer varicos. Timp de 9 ani s-a luptat cu boala în speranța că o ține sub control, dar la vârsta de 31 de ani medicii au decis amputarea piciorului. După o perioadă de timp și o nouă serie de analize medicale, a descoperit că are ulcer varicos și la piciorul stâng. Acum are nevoie de ajutorul nostru, iar împreună putem reuși.

Noi îi scoatem din anonimat, iar TU faci diferența, schimbându-le povestea vieții lor!

În cadrul Galei de caritate, cei prezenți vor avea ocazia de a face donații pentru susținerea acțiunilor pe care le desfășurăm, și de asemenea vor putea participa la o licitație unică de tablouri ce ilustrează și documentează fără artificii inutile autenticitatea unei tradiții strămoșești cunoscută sub numele de jocul urșilor. O colecție semnată Dan Mălureanu.

Mai mulți artiști vor încânta invitații, iar evenimentul va fi prezentat de Andreea Marin.

Presa va avea acces la începutul evenimentului, pentru interviuri, iar în timpul Galei, nu mai mult de 20 de minute, pentru foto/video.

Despre Asociația ”Aici pentru Tine” Brașov

Asociația „Aici pentru Tine” este o organizație non-guvernamentală, care contribuie la dezvoltarea comunității tinerilor din centrele de plasament, a celor din medii sociale nefavorabile și a mamelor maltratate. Ne implicăm, punem suflet și sprijinim cazuri cu povești de viață impresionante. Proiectele noastre se desfășoară în tot județul Brașov.

Valori: Educație, Implicare, Suport, Schimbare, Dezvoltare

Misiune: Inițierea, extinderea, îmbunătățirea serviciilor sociale integrate pentru persoanele și grupurile marginalizate, pentru copii abandonați, mame maltratate, tineri cu rezultate deosebite, recunoscute național și internațional, promovarea drepturilor recunoscute de legislația în vigoare.

Viziune: Împreună putem crea un viitor mai bun pentru acești copii, îi putem ghida și oferi tot suportul pentru a avea dreptul la o viata normală.

Asociația ”Aici pentru Tine” Brașov

Ne găsești pe Strada Toporașului, nr.7, 500372 Brașov

Email: contact@asociatie.ebroderie.com

Adina Gal – președinte Asociație ”Aici pentru Tine”