Asociația ”Aici pentru Tine” este beneficiarul unui premiu Google Grants

„Asociatia Aici pentru Tine is a recipient of a Google Ad Grants award. The Google Ad Grants program supports registered nonprofit organizations that share Google’s philosophy of community service to help the world in areas such as science and technology, education, global public health, the environment, youth advocacy, and the arts. Google Ad Grants is an in-kind advertising program that awards free online advertising to nonprofits via Google AdWords.”

„Asociația ”Aici pentru Tine” este un destinatar al unui premiu Google Ad Grants. Programul de granturi Google Ad susține organizațiile non-profit înregistrate care împărtășesc filozofia Google de muncă în folosul comunității pentru a ajuta lumea în domenii precum știința și tehnologia, educația, sănătatea publică globală, mediu, advocacy pentru tineret, precum și artele. Grants Google Ad este un program de publicitate, care oferă publicitate gratuită online pentru organizațiile non-profit prin intermediul Google AdWords. „