Suntem ”Împreună de Sărbători”! Trei mașini încărcate cu haine, au ajuns deja la beneficiarii Asociației

Suntem ”Împreună de Sărbători”, iar acest lucru este minunat! Foarte mulți brașoveni s-au alăturat Campaniei demarate de Asociația ”Aici pentru Tine”, la începutul acestei luni, iar pentru asta LE MULȚIMIM!

Datorită volumului mare de pachete, primite din partea dumneavoastră, voluntarii noștri s-au mobilizat, au sortat și pregătit o parte din lucruri, iar în ultimele zile, nu mai puțin de trei mașini, încărcate cu haine, au ajuns deja la beneficiarii Asociației.

Campania ”Împreună de Sărbători” se derulează în perioada 1 noiembrie – 15 decembrie 2017. Poți dona și tu lucrurile de care nu mai ai nevoie, iar împreună vom reuși să aducem un zâmbet pe fețele celor care au mai puțin decât noi!

Tot ceea ce trebuie să faci este să le strângi pe toate și să ne contactezi sau să le aduci chiar tu, la sediul Asociației ”Aici pentru Tine”, pe Strada Toporașului nr.7, Brașov.

Perioada de colectare a donațiilor se desfășoară între 1 noiembrie și 15 decembrie 2017.

Ai o societate?

Atunci poți dona impozitul pe profit. Nu fi indiferent! Împreună putem da o mână de ajutor! Donează impozitul pe profit, fie pentru o perioadă de trei luni, fie pe un an întreg.
De asemenea, donații în bani, se pot face în contul Asociației ”Aici pentru Tine”
RO64 BACX 0000 0010 9580 7001 deschis la Unicredit Țiriac.

Noi îi scoatem din anonimat, iar TU faci diferența schimbându-le povestea vieții lor.

SPONSORI ȘI MULȚUMIRI: Agenția de Publicitate AdTeam Brașov, Nym House Residence, Yolans, Zalicons, Premium Aerotec, Fundația Clinica Sfântul Constantin, Speed&Trust, ASUM Brașov, Covalact, Olympus, Brutăria Melange, Cofetăria Saray, Cofetăria Bombo, PhotoHotel, Cos2000 Distribution, Pro Soft, Zao Planet, Parc Aventura, Pizza Hot Brașov, Comunitatea de prieteni ”Party for You”, Scoala Gimnazială Nr.30 Brașov, Școala Gimnazială Nr.27 Brașov, Colegiul Național ”Andrei Șaguna” Brașov, Seminarul Teologic ”Dumitru Stăniloae” Brașov, Grădinița Nr.33 Brașov, Zile și Nopți Brașov, Asociația Culturală Fanzin, FWD Brașov.

PARTENERI MEDIA: Transilvania News, Agerpres, BizBrașov, Bună Ziua Brașov, News Brașov, MyTex, Ziare.com, Știri Locale 24, Presa Online 24, Kiss FM, Rock FM, Magic FM, Monitorul Expres, Radio România Târgu Mureș, Brașovul Tău, Ziare pe net, stiriziare.com, Feedler.ro, Curierul Național.

Ne găsești pe Strada Toporașului, nr.7, 500372 Brașov

Email: contact@asociatie.ebroderie.com

Adina Gál – președinte Asociație ”Aici pentru Tine”

Telefon : 0726.686.793