You are currently viewing Spectacol, rafinament și succes la Gala de caritate ”Aici pentru Tine”,  prezentată de Andreea Marin

Spectacol, rafinament și succes la Gala de caritate ”Aici pentru Tine”, prezentată de Andreea Marin

Aflată la prima ediție, Gala de caritate ”Aici pentru Tine”, a fost un real succes. Aproape 100 de invitați au răspuns pozitiv invitației făcute de organizatori, iar evenimentul a reunit oameni de afaceri din Brașov și din țară, dar și autorități locale.

Invitații au fost delectați cu un meniu aparte, iar atmosfera a fost întreținută de Trupa 6, Claudia Șuteu, Ioana Bozga, dar și de copiii de la Liceul de Muzică sau Clubul de Dans ”Dance with me Studio”.

Andreea Marin a fost invitatul special și prezentatorul acestei Gale, realizată în beneficiul copiilor din centrele de plasament, dar și a unui caz social deosebit, Cara Maria, o tânără încercată greu de viață și care are nevoie urgentă de o proteză la picior.

Maria a descoperit că suferă de ulcer varicos. Timp de 9 ani s-a luptat cu boala în speranța că o ține sub control, dar la vârsta de 31 de ani medicii au decis amputarea piciorului. După o perioadă de timp și o nouă serie de analize medicale, a descoperit că are ulcer varicos și la piciorul stâng.

”În urma Galei de caritate, am reușit să strângem bani pentru a o ajuta pe Cara Maria și vom lupta în continuare pentru integrarea în societate a copiilor din centrele de plasament. Tablourile puse la dispoziție de fotograful Dan Mălureanu, au fost licitate de invitați, iar asta ne-a bucurat nespus. Mai mult decât atât, o parte din invitați au făcut și donații separate pentru cazurile noastre sociale. Campania noastră de strângere de fonduri continuă însă, pentru a putea achiziționa un microbuz pentru copiii din centrele de plasament. De asemenea, nu puține sunt cazurile sociale de care Asociația ”Aici pentru Tine” se ocupă și pune suflet pentru a ajuta oameni greu încercați. Împreună putem ajuta în continuare, iar cei care doresc să ne susțină și să facă donații de orice fel, sunt așteptați cu brațele deschise.” A declarat Adina Gal, președintele Asociației ”Aici pentru Tine” Brașov.

Gala de caritate ”Aici pentru Tine” a fost organizată de Asociația ”Aici pentru Tine”, împreună cu Agenția de Publicitate ”AdTeam” Brașov.

Noi îi scoatem din anonimat, iar TU faci diferența, schimbându-le povestea vieții lor!

Credit foto: Claudiu Păduroiu
Credit foto: Claudiu Păduroiu

PARTENERI: Casa Venus; AdTeam Brașov; Avevent Brașov; D.O Security; Instituția Prefectului Brașov; Consiliul Județean Brașov; Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov, Liceul de Muzică ”Tudor Ciortea” Brașov.

PARTENERI MEDIA: Bună Ziua Brașov, Transilvania News, Transilvania 365, Agerpres, Știri BV, News Brașov, Feedler, Monitorul Expres, MyTex.

 

Despre Asociația ”Aici pentru Tine” Brașov

Asociația „Aici pentru Tine” este o organizație non-guvernamentală, care contribuie la dezvoltarea comunității tinerilor din centrele de plasament, a celor din medii sociale nefavorabile și a mamelor maltratate. Ne implicăm, punem suflet și sprijinim cazuri cu povești de viață impresionante. Proiectele noastre se desfășoară în tot județul Brașov.

Valori: Educație, Implicare, Suport, Schimbare, Dezvoltare

Misiune: Inițierea, extinderea, îmbunătățirea serviciilor sociale integrate pentru persoanele și grupurile marginalizate, pentru copii abandonați, mame maltratate, tineri cu rezultate deosebite, recunoscute național și internațional, promovarea drepturilor recunoscute de legislația în vigoare.

Viziune: Împreună putem crea un viitor mai bun pentru acești copii, îi putem ghida și oferi tot suportul pentru a avea dreptul la o viata normală.

Noi îi scoatem din anonimat, iar TU faci diferența, schimbându-le povestea vieții lor!

Asociația ”Aici pentru Tine” Brașov

Ne găsești pe Strada Toporașului, nr.7, 500372 Brașov

Email: contact@asociatie.ebroderie.com

Adina Gal – președinte Asociație ”Aici pentru Tine”

Telefon : 0726.686.793 E-mail: adina@adteam.ro

www.1.asociatiaaicipentrutine.ro

Credit foto: Claudiu Păduroiu
Credit foto: Claudiu Păduroiu