Larisa vrea să #Traiască❗️

❗️Astăzi va prezentam un #caz #medical grav care are #nevoie mare de #ajutor! ❣️
Este vorba despre micuța Larisa în vârstă de 9 ani care a suferit 3 #operații #chirurgicale pe cord foarte grele. După ultima operație familia a fost informată de faptul că micuța va trebui să urmeze un #tratament #anticuagulant care este destul de periculos împreună cu un alt medicament. Iar pentru a putea tine toată situația sub control au nevoie de testere (INR), pentru a putea doza cum trebuie #medicamentele. Aceste testere și medicamente costă foarte mult. 😣
😔Larisa are și un #implant de stimulator #cardiac în #stomac care o ține în viață si suferă de o #malformație #congenitală și a fost operată la inimă. Diagnosticul este: transpoziti de mari vase. 🧬
🔥Pentru a tine sub control boala trebuiesc făcute #analize medicale periodice și un #tratament medicamentuos foarte riguros pentru a nu face #cheaguri de sânge!
Concret, Larisa are nevoie de ajutor financiar pentru a merge din nou in Germania la tratament iar la 3 luni o cutie de teste care costa 200 de eur, am atasat si ultima chitanta. Larisa a fost ajutata de @Asociatia Aici pentru Tine cu tratamentul testelor dar din pacate e nevoie de mult mai mult pentru a ajunge din nou in Germania.
🔝Toate acestea costă foarte mult, tocmai de aceea familia are nevoie de un sprijin financiar pentru a o putea ține în viață pe Larisa. Fetița a fost și este ajutata de asociatia noastră de 4 ani!
👉🏼Cerem tuturor #îngerilor #faptelor #bune un #sprijin pentru acest caz! 👈🏻
🗣#NU rămâne indiferent față de acest caz!
Larisa vrea să creasca si sa se faca mare!!!❤️

Bogdan vrea doar să-și vadă copilul crescând!

La 33 de ani, cei mai mulți dintre oameni își fac numeroase planuri de viitor, se bucură de viață (mai ales atunci când abia au devenit părinți) și trăiesc cu entuziasm experiențele prin care trec.

Bogdan, însă, deși este proaspăt tătic și are o soție care îl iubește, este într-o situație disperată.

De câteva luni, se zbate între viață și moarte, din cauza unei insuficiențe cardiace severe, care face ca inima lui să bată la 20% din capacitate, fiindu-i afectate și organele interne – ficat, rinichi, colecist, și circulația venoasă.

Bogdan și-a descoperit boala acum trei ani, dar din cauza lipsei de bani nu a reușit să-și facă transplant de inimă, nici să-și implanteze un defibrilator cardiac, așa că boala a recidivat, în ciuda tratamentului medicamentos.

Acum, viața lui atârnă de un fir de ață și soția lui se străduiește să strângă 5.000 euro, pentru defibrilatorul cardiac, care să-l păstreze în viață, până va putea face un transplant.

Orice sumă de bani, donată pentru Bogdan, este de real ajutor, pentru că veniturile familiei lui sunt mici, locuiește în chirie și are în creștere un copil de aproape un an.

Dacă vreți să-l ajutați pe Bogdan, puteți să faceți donații în contul Asociației ”Aici pentru Tine”, deschis la Unicredit Ţiriac: RO64 BACX 0000 0010 9580 7001.

Pentru mai multe informaţii, ne puteţi contacta telefonic, la numărul: 0726.686.793 – Adina Gal, președinte Asociația ”Aici pentru Tine”.

 

”Noi îi scoatem din anonimat, iar TU faci diferența, schimbându-le povestea vieții lor.”

Status: BOGDAN A RĂZBĂTUT ÎN DORINȚA DE A-ȘI VEDEA COPILUL CRESCÂND!

Andreea face dializa de 20 de ani si este intr-un scaun cu rotile!

Andreea  – un om cu suflet mare, într-o situaţie gravă

La 32 de ani, Andreea face dializă de 20 de ani şi suferă de o formă gravă de osteoporoză. Viaţa ei se împarte între dializă, imposibilitatea de a se deplasa, din cauza fracturilor la ambele şolduri, şi lipsa celor necesare, pentru o viaţa normală.

Când a ajuns în atenţia Asociaţiei „Aici pentru tine”, povestea Andreei a impresionat. Abandonată de mică de mama ei, într-un centru de plasament, cu rinichii foarte bolnavi, din cauza frigului pe care l-a suportat în copilărie, şi imobilizată într-un scaun cu rotile, Andreea reuşeşte cu greu să mai zâmbească.

Chiar dacă a primit numeroase promisiuniva fi ajutată să meargă, este în scaun cu rotile de mai mult de un an, iar medicii refuză să o opereze pentru că, din cauza problemelor la rinichi, intervenţia chirurgicală presupune mari riscuri. Aşa că singura şansă a Andreei este un transplant de rinichi.

Cea mai mare dorinţă a Andreei este să reuşească să meargă singură la baie şi la dializă pentru ca Ionuţ, soţul ei, singurul care a fost mereu lângă ea, în ultimii 6 ani, să se poată angaja. Acum, pentru că nu se poate deplasa singură, nici măcar până la baie (locuiesc într-o casă oferită de primărie, iar toaleta este în curte), trebuie să se descurce amandoi din mica pensie de handicap.

Povestea lor este, totuşi, una frumoasă. Se iubesc, se respectă şi se sprijină, cum puţine cupluri o fac. Sunt în luna de miere, pentru că nişte oameni inimoşi i-au ajutat să se căsătorească, şi au încredere că vor reuşi să depăşească toate problemele.

Împreună putem să îi ajutăm! 

”Noi îi scoatem din anonimat, iar TU faci diferența, schimbându-le povestea vieții lor.”


Dacă vrei să o ajuţi pe Andreea, poți face donații în contul Asociației ”Aici pentru Tine”: RO64 BACX 0000 0010 9580 7001, deschis la Unicredit Ţiriac. 


Pentru mai multe informaţii, ne poţi contacta telefonic, la numărul: 0726.686.793 – Adina Gal, președinte Asociația ”Aici pentru Tine”.

Status:

La 12 ani, Cosmin suferă de epilepsie! Un tratament costisitor l-ar putea ajuta să-și revină complet!

Un nou caz social este în atenția Asociației ”Aici pentru Tine”. Mama lui Cosmin, un adolescent de numai 12 ani, ne-a scris aceste rânduri emoționante. Împreună putem să îi ajutăm!

”Am un copil, pe nume Cosmin, în vârstă de 12 ani și suferă de o boală, care se numește EPILEPSIE TIP ABENȚĂ A COPILULUI și are nevoie de tratament medicamentuos, care costă în jur de 25.000 lei, necesar pentru 6 luni și care trebuie făcut până la vârsta de 18 ani!


Boala am descoperit-o, pe când fiul meu era în clasa a III-a, când o doamnă învățătoare, căreia țin să-i mulțumesc pe această cale, a sesizat niște manifestări de lipsă de atenție la ore și i-a spus soției mele, să mergem cu el să-i facem un control neurologic, deoarece aceste manifestări nu sunt normale și ar fi bun un control medical de specialitate. Asta se întâmpla în anul 2013, iar în urma controlului medical, s-a descoperit această boală, care în urma unui tratament adecvat se poate trata si copilul să-și revină 100% din punct de vedere al sănătății! Vă mulțumesc!


De asemenea, ne poți contacta telefonic, la numărul: 0726 686 793 – Adina Gál, Asociația ”Aici pentru Tine”. Împreună putem să îi ajutăm!

 

Dacă doriți să faceți o donație o puteți face prin contul bancar afișat mai jos. Împreună suntem mai puternici!


RO64 BACX 0000 0010 9580 7001 deschis la Unicredit Țiriac. 


”Noi îi scoatem din anonimat, iar TU faci diferența schimbându-le povestea vieții lor.”

Status:

Florin!

Florin este un baiețel minunat, care se luptă, de când s-a născut, cu o boală gravă la rinichi și cu afecțiuni la coloană și șold. După primele săptămâni de viață, petrecute numai în spital, și multe investigații, făcute în acest timp, medicii i-au pus dignosticul – probleme renale și luxație de șold.

Povestea lui Florin a continuat la fel de tragic: în primele 6 luni de viață, deși a făcut tratamente intense cu antibiotice, Florin a suferit numeroase infecții urinare și a fost internat lunar, de câte două ori, în spital, apoi, la doar 9 luni, a suferit prima intervenție chirurgicală, din cauza hidronefrozei.

La vârsta de 2 ani a fost operat, din nou, pentru a i se pune șoldul la loc, iar piciorul stâng i-a fost scurtat cu 4 cm.

La nici 4 ani, după o infecție foarte gravă la rinichi, a fost trimis la București, unde i s-a pus diagnosticul reflux vezico-ureteral bilateral, de gradul 5, și i s-a montat un tub, la rinichiul stâng, pentru a putea elimina urina. De atunci, băiețelul poartă permanent acest tub, care îi este schimbat la fiecare 3 luni, și care îl împiedică să poarte corsetul necesar vindecării coloanei.

Din păcate, problemele grave la rinichi nu sunt doar incomode – Florin trebuie să meargă la școală cu un pampers, în care se scurge urina din tubul pe care îl are montat, ci îi împiedică și dezvoltarea normală.

În ultimii trei ani, băiețelul nu a crescut deloc în greutate sau înălțime, având doar 12 kg, la 11 ani. Iar tratamentul hormonal nu i se poate administra, pentru a nu-i fi afectată și mai mult coloana.

Singura speranță, pentru o viață normală, este, după recomandările medicilor, un tratament în afară, la o clinică din Turcia. Doar că, în momentul de față, epuizați fizic, psihic și financiar, părinții lui Florin nu mai au nici măcar bani pentru internările trimestriale la București, pentru înlocuirea nefrostomei, sau pentru asigurarea alimentelor recomandate de medici.

Tatăl este singurul care are loc de muncă, iar indemnizația de handicap, de la stat, este insuficientă. Așa că, în acest moment, încearcăm să adunăm cât mai mulți bani, pentru transport și tratament la București și pentru o eventuală intervenție în afară.

Se apropie Crăciunul și Florin, care, în ciuda bolii, este un băiețel normal (și foarte inteligent), vreau un cadou – un laptop, cu abonament de internet, și un birou normal, unde să-și facă temele, fără să mai stea, zi de zi, într-o poziție incomodă, la o masă ruptă.

Ajutați-l pe Florin – băiețelul cu rinichiul drept atrofiat și un tub în rinichiul stâng, cu un picior mai scurt și scolioză. Va purta mai ușor povara bolii, dacă va simți că este sprijinit de noi toți! Dar din dar se face Rai! Haideți să îl ajutăm pe Florin să își urmeze tratamentul și să le dăruim, lui și părinților lui, o bucurie de Crăciun!

Puteți să faceți donații în contul Asociației ”Aici pentru Tine”, deschis la Unicredit Ţiriac: RO64 BACX 0000 0010 9580 7001.

Pentru mai multe informaţii, ne puteţi contacta telefonic, la numărul: 0726.686.793 – Adina Camelia Gal

”Noi îi scoatem din anonimat, iar TU faci diferența, schimbându-le povestea vieții lor.”

 

Status: FLORIN ESTE UN ÎNVINGĂTOR!

Are nevoie de o operație urgentă la picior! Donează 2 Euro la 8827 cu textul: Magda!

Un om frumos. Greu încercat de soartă, dar s-a dovedit a fi și un om puternic. Are și forța de a lupta pentru cei ca ea, care au ajuns să trăiască într-un scaun cu rotile, deși s-a născut sănătoasă. Doar o clipă e de ajuns, uneori, să întoarcă întreaga viață cu susul în jos. Magda s-a ridicat deasupra sentimentelor ce pot pune la pământ un om într-o situație fără întoarcere. Nu s-a dat bătută. A găsit în interiorul ei o forță mai puternică decât durerea, revolta, amărăciunea, umilința, neputința – toate acestea și multe altele, la un loc.

S-a reconstruit. A continuat să învețe. A terminat psihologia, dar nu s-a oprit aici. A renăscut și a dat naștere – nu fără riscuri – minunii din viața ei. O fetiță sensibilă, care îi seamănă. A clădit o mișcare, pentru oamenii greu încercați, ca și ea – Atipic Beauty. E unul dintre oamenii care pun o piatră la temelia schimbării în bine. Un model de urmat.

Dar, din păcate, sănătatea Magdei cunoaște acum un nou moment de cumpănă, și știm bine că fără o stare de echilibru, visele noastre nu pot ajunge departe. O operație la picior, necesară, realizată în Romania, dar nereușită, are astăzi urmări ce nu pot fi trecute cu vederea. Ca și cum nu ar fi de ajuns că trăiește într-un scaun cu rotile, tija pe care doctorii i-au montat-o de curând este mai lungă decât ar fi trebuit și riscă să îi spargă rotula…

Magda trebuie operată din nou, de astă dată de urgențăAcibadem A Class Healthcare Services s-a alăturat cauzei noastre, aducând doi medici emeriți la București și oferindu-i gratuit consultația preliminara, dar și o reducere importantă a costului operației, însă ea are nevoie de noi toți. Intervenția are un cost ce nu poate fi evitat: 7000 de euro, mult peste ceea ce ea își poate permite…” spune Andreea Marin pe pagina s-a de Facebook.

Încercăm și noi să dăm o mână de ajutor și să o ajutăm pe Magda. De sărbători putem face o faptă bună, putem schimba destine.

Fiecare dintre noi, fiecare mesaj, contează!

Donează 2 Euro prin SMS, la 8827, cu textul: Magda.

STATUS:

Povestea sinceră a domnului Enea, de la Dolj!

Dragi prieteni, acesta este un mesaj primit pe adresa de email a Asociației. Un mesaj plin de sinceritate, iar noi, îl punem aici, exact așa cum l-am primit. Iată cuvintele emoționante ale domnului Enea:

”Sint o persoana cu handicap psihic, definitiv,din jud. dolj am un copil cu dislalie polimorfa si scolioza dislombara cu dubla curbura, si nu sta cu mine,sta cu mama lui ca a divortat de mine ca sint cu handicap psihic,si parintii ei iau zis sa plece cu copilul de la mine.pensia de handicap este de 272 lei si mai am 520 de invaliditate bani care nu imi ajung,ii dau 100 de lei pensie de intretinere,mi-ar trebui o biciclete electrica sa ma duc la copil ca sta la 30 km departare de mine si un telefon cu tachi pentru jocuri.am dat de saitul d-voastra pe internet,si am vazut ca ajutati persoanele cu dizabilitati si persoanele expuse la izolare precum eu,cu virsta pe care o am eu 35-65 ani va cer ajutorul daca puteti sa mil dati, eu stau la tara ,intrun sat cu putini locuitori.e-mailul meu este eneaflorin798@yahoo.ro,bani pentru repararea casei cu tencuiala de ciment si multibat 2500,repararea acaperisului nu stiu cit o costa, ca la o ploaie izbita ploua in ea si iarna baga zapada pe sub tigla,lemne de foc.

Adresa mea este;Enea Florin,Sat. Sapata,Str. Alexandru Ioan Cuza nr.12,Com Macesu de Jos,Jud. Dolj,cod postal 207371,nr.de telf.0762637016 va trimit si copia dupa decizia de handicap si invaliditate atasat daca mai trebuie ceva si ma puteti prinde in programul d-voastra va rog sunatima la nr de telefon de mai sus sau pe e-mailul arat

STATUS:

  • L-am inclus pe Dl. Enea printre beneficiarii Asociației și încercăm să îl ajutăm cu ceea ce putem și primim din sponsorizări.
  • În cadrul Campaniei ”Împreună de Sărbători”, i-am trimis Dl. Enea, un palet cu lemne de foc. Mulțumim sponsorului nostru.

Paula Seling și Florin Chilian, vin la Brașov pentru a susține cauzele a doi copii grav bolnavi!

Artiștii Paula Seling și Florin Chilian, vin la Brașov pentru a susține cauzele a doi copii grav bolnavi. Este pentru al doilea an la rând când Asociația ”Aici pentru Tine”, împreună cu Agenția de Publicitate ”AdTeam” Brașov, organizează Gala de caritate ”Aici pentru Tine”, eveniment ce va avea loc pe 23 februarie 2018, la Hotel Aro Palace***** Brașov.

Cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, în 2018, suntem alături de două cazuri medicale grave. Mai exact, suntem alături de doi copii frumoși, minunați, cărora vom încerca să le schimbăm soarta.

Răzvan are 13 ani și are nevoie urgentă de un transplant de rinichi, iar costurile investigațiilor și operației se ridică la peste 2.000 de Euro. Din lipsa donatorilor, rinichiul pentru copil va fi donat de mama sa. ”Sunt mamă a doi copii frumoși, un băiețel de 12 ani și o fetiță de 2 ani. Problemele noastre au început în 2015, la început, după o serie de analize pe care i le-am făcut băiețelului. Diagnosticul pus de medici a fost nemilos: ”insuficiență cardiacă” cu malformație din naștere și ”insuficiență renală stadiul 5”. Nevoile sunt multe când ai un copil bolnav și unul micuț.” spune Veronica, mama băiatului. Răzvan face acum dializă din 4 în 4 ore.

De asemenea, suntem alături de Cristina, o tânără frumoasă care a împlinit tot 13 ani. Este paralizată total. S-a născut cu  o malformație la inimă, o ”gaură” care la vârsta de 5 ani a fost operată și ”astupată” cu un ”petec”, de către medici. În aprilie 2017, a fost operată cu brio la inimă, în timpul operației însă, creierul copilului nu a mai fost oxigenat, spune tatăl, și a paralizat. S-au făcut diferite demersuri pentru a schimba starea fetei. Singurul rezultat a fost dat de câteva injecții ce au ajutat-o pe fată astfel că a început să își miște puțin mâna și să zâmbească. O injecție costă însă 500 lei, iar familia se află deja în datorii însemnate. Fata ar trebui să facă două astfel de injecții pe săptămână, dar din lipsa banilor tratamentul nu este ținut așa cum ar trebui. În plus, există și alte costuri uriașe pentru exerciții de recuperare și alte investigații medicale.

Alături de noi, în susținerea acestor două cazuri medicale grave, au confirmat prezența la eveniment artiștii Paula Seling și Florin Chilian, Claudia Șuteu și Ioana Bozga, într-un eveniment prezentat de Andreea Marin.

 

În cadrul Galei de caritate, cei prezenți vor avea ocazia de a face donații pentru susținerea acțiunilor pe care le desfășurăm, și de asemenea vor putea participa la o licitație unică de tablouri semnate de artistul Dan Mălureanu.

De asemenea, la eveniment, Casa de Modă ”Celebre” va prezenta noua colecție, iar modele sunt invitate de către Artemis Models Brașov.

Anul acesta, publicul va avea acces la eveniment, însă numărul locurilor este limitat. Cei interesați ne pot scrie pe adresa de email: contact@asociatie.ebroderie.com, ne pot contacta telefonic sau pot achita contravaloarea invitației, printr-o donație online, în contul de PayPal al Asociației. Valoarea invitației este de 35 de Euro. Data limită pentru achiziționarea biletelor: 16 februarie 2018!

În 2017, fondurile obținute în cadrul Galei de caritate, au fost redirecționate pentru a sprijini un caz social. Cara Maria, în vârstă de 48 de ani, mamă a doi copii frumoși, avea nevoie urgentă de o proteză la picior. Aceasta a fost cumpărată și de asemenea, pe tot parcursul anului. Cara Maria a primit sprijin material și emoțional din partea Asociației. De două, chiar trei ori pe săptămână, Cara Maria a mers cu noi la Spitalul ”Sfântul Constantin”, unde a beneficiat de tratamente medicale costisitoare pentru tratarea ulcerului varicos de care suferă. Nu în ultimul rând, Maria a urmat un lung șir de investigații medicale, din care a reieșit bolile grave de care suferă, mutațiile genetice ”factorul V Leiden” și ”Lupus”, o combinație critică din punct de vedere medical. În acest moment Maria continuă tratamentele pentru toate acestea și va rămâne în continuare în evidența Asociației ”Aici pentru Tine”.

Noi îi scoatem din anonimat, iar TU faci diferența schimbându-le povestea vieții lor.

PARTENERI: AdTeam Brașov; Aro Palace Brașov; Avevent Brașov; D.O Security; PhotoHotel; Casa de Modă Celebre; Artemis Models Brașov; Gerry Husti Photography; Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov; Direcția de Servicii Sociale Brașov; Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Brașov; Liceul de Muzică ”Tudor Ciortea” Brașov; Transilvania Art Gallery; Asociația Culturală ”Fanzin” Brașov; Comunitatea de prieteni ”Party for You” Brașov;

SPONSORI: Playtika România; Leitz România; Promedivet; Duvenbeck România; Cos2000 Distribution; Dacia Plant; Speed&Trust; Olympus România; Yolans; Albert Distribution; Espano Suize Brașov; S.D.A Brașov; Appello Brands; ProSoft; Băcănia Mea; Cofetăria Saray; Cofetăria BomBo; Antalus; Media Expres; Covalact România; Transilvania Lactate; Lactate Brădet; Zao Planet; Premium Aerotec; Fundația Clinica ”Sfântul Constantin”; A.I.L Advertising Brașov; Asociația Amuradia; Sirona Dental Clinic; Conrep Showroom Brașov; Esko Image; Kismet Dao Hostel Brașov;

PARTENERI MEDIA: Transilvania News, Agerpres, BizBrașov, Bună Ziua Brașov, NewsBv.ro, MyTex.ro, Coresi Shopping Resort, Kiss FM, Rock FM, Magic FM, Monitorul Expres, Radio România Târgu Mureș, Brașovul Tău, Curierul Național, FWD Bv, Zile și Nopți Brașov, Antena 1 Brașov, RTT Brașov, Prețul Zilei, Metropola.info, Mix TV Brașov, Radio Brașov; TViBV Online; Grupul Iubim Brașovul;

Ne găsești pe  Strada 13 Decembrie Nr.209, 500164, Brașov. 

Email: contact@asociatie.ebroderie.com

Adina Gál – președinte Asociație ”Aici pentru Tine”

Telefon : 0726.686.793

STATUS:

Cazul Elisabetei Căldăraru

🔝Astăzi vă amintim de un caz mai vechi, ieșit din comun dar plin de învățăminte – #Elisabeta, femeia ce si-a ucis soțul pentru ca nu mai suporta chinurile la care era supusa❗️
🗣Cu toții știm că este dificil sa avem #încredere în #persoanele ce sunt foarte diferite de noi și au fost etichetate ca fiind #pușcăriașii, #criminali, #analfabeți sau #țigani. 🆘
🔥Trebuie să fim #conștienți de faptul că într-un #moment de #impuls și #nebunie #viața noastră poate lua o #întorsătură 💫neașteptată. 🙏
Elisabeta în anul 2013 și-a #ucis #soțul⚰️ după 17 ani de agresiuni în repetate rânduri pentru ca nu mai suporta #bătăile și #chinurile la care era supusa ea și copii lor😞. În anul 2017 după eliberare, #Asociația noastră a ajutat-o să se #reintegreze în societate, să își găsească un loc de #munca și o #locuință. La momentul actual Elisabeta este un #om #integrat, este o #persoana #normală, care pur și simplu a #renăscut. ❤️
Elisabeta trebuie luată drept #exemplu, dar nu prin pricina gestului făcut, ci prin #puterea de a se #reintegrare în societate după un asemenea șoc! 😇
👉🏼 Singurul lucru pe care și-l mai dorește este să își #redobândească #copiii.🤗
Așadar misiunea noastră a ajuns la final dar încă nu o lăsăm pe Elisabeta Căldăraru, o privim și o ajutăm din umbră!