Solidaritate materială și psihologică pentru traversarea perioadei post-pandemie

Grupurile defavorizate resimt efectul pandemiei de Corona Virus într-un mod acut. Oamenii trăiesc „de pe o zi pe alta”, unii dintre ei au rămas făra mâncare și și-au pierdut locurile de muncă în urma disponibilizărilor masive realizate de companiile din industrie. Măsuri de protectie anti-Covid-19 au condus la imposibilitatea de a desfasura munci ziliere. În aceste condiții, anxietatea generată de fluxul de informații exagerat din media conduce la stări de
depresie, atacuri de panică, deteriorarea relațiilor din cadrul familiei. Proiectul își propune să îmbunătățească condițiile de viață a 300 de beneficiari din Tărlungeni, Budila și Brașov. Cu ajutorul voluntarilor organizației, peste 1000 de pachete de mâncare, produse de igienă, igienizante pentru mâini și materiale sanitare de protecție (300 de pachete) merg la familiile care sunt în situație de risc. Cei cinci voluntari se vor deplasa la domiciliul beneficiarilor și
vor împărți pachete împreună cu flyere de conștientizare cu privire la evitarea infectării cu Covid-19. Asistența psihologică va fi realizată pentru persoanele aflate în situații de criză, abuzate, de către psihologul organizației. Ședințele vor avea loc de două ori pe săptămână, vor fi organizate atât în grup, cât și individual, vor avea loc în spațiul exterior și vor implica aproximativ 50 de beneficiari. Activitățile vor fi parcurse în scopul creșterii rezilienței comunităților dezavantajate din județul Brașov în vederea depășirii efectelor situației de urgență instaurate în contextul pandemiei de Corona Virus.

Proiectul vizează, de asemenea, limitarea transmiterii Covid-19 în cadrul comunităților dezavantajate prin donarea de materiale de protecție și prin informarea oamenilor cu privire la metode de a preveni infectarea. Componenta de comunicare și formarea unei rețele pentru proiectele desfășurate își propune să creeze parteneriate și să mobilizeze stakeholderii în implicarea în activități, mediatizare și donații de alimente.

Proiect derulat de Asociația “Aici pentru Tine” cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

www.activecitizensfund.ro și www.eeagrants.org.

📢 Vrem scoli sigure în comunitățile defavorizate!

Asociația “Aici Pentru Tine” dăruiește la început de an școlar peste 1000 de igienizante de protecție copiilor din localitățile Budila, Crisbav, Vistea de Jos, Acris, Făgăras, Tărlungeni, Racoș și Brașov.
Mulțumim Cos 2000 Distribution și Promedivet!
🔜 În următoarele trei luni, voluntarii organizației vor distribui în comunitățile defavorizate din Brașov, Tărlungeni și Budila peste 900 de pachete cu alimente de bază, 300 de produse de igienă și alte 300 pachete antiCovid19.
🔛 Totodată, echipe de psihologi și asistenți sociali vor evalua starea psihică a persoanelor care și-au pierdut locul de muncă din cauza cotractării economice, sau care prezintă stări depresive, au probleme de integrare în urma măsurilor de restricție din ultimele luni

‼️ Acțiunile sunt realizate în cadrul proiectului „Solidaritate materială și psihologică pentru traversarea perioadei de pandemie”, derulat de Asociația „Aici pentru tine” cu sprijinul financiar Active Citizens Fund – Romania , program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este de a diminua efectele pandemiei asupra comunităților vulnerabile din Județul Brașov.

Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă

🙏 Ajutor pentru 300 de persoane greu încercate de soartă!

300 de persoane greu incercate de soarta din Tarlungeni, Budila si Brasov vor primi in urmatoarele 3 luni 900 de pachete cu alimente de bază, 300 de produse de igienă și 300 de pachete antiCovid 19.

Multumim Cos 2000 Distribution și Promedivet!🙏

➡️Echipe din cadrul Asociației de psihologi și asistenți sociali vor evalua starea psihică a persoanelor care au fost și încă sunt afectate astfel încât se încearcă remedierea problemelor existente. Ședințele de terapie se adresează în special celor care și-au pierdut locul de muncă din cauza cotractării economice, sau care prezintă stări depresive, au probleme de integrare în urma măsurilor de restricție din ultimele luni.

➡️Acțiunile sunt realizate în cadrul proiectului „Solidaritate materială și psihologică pentru traversarea perioadei de pandemie”, derulat de Asociația „Aici pentru tine” cu sprijinul Active Citizens Fund – Romania program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este de a diminua efectele pandemiei asupra comunitatilor vulnerabile din judetul Brasov.

Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă!

☹️ Povestea tristă de familie a Antoniei! ☹️

Antonia – fetița cu părul de aur este unul din cele 300 de persoane greu încercate de soartă din Tărlungeni, Budila și Brașov ce vor primi în următoarele 3 luni
– 900 de pachete cu #alimente de #bază
– 300 de produse de #igienă
– 300 de pachete #AntiCovid19
Povestea de familie a Antoniei este însă una tristă. Kinga, mama Antoniei în vârstă de 24 de ani se lupta cu săracia și boala de mic copil, când viața i-a luat o întorsătură dramatică.
Kinga are probleme grave locomotorii și handicap grav, nu poate merge fără ajutor și fără scaunul cu rotile. De asemeni, suferă emotional cumplit pentru ca nu-și poate întreține singură copilul, singurul ajutor venind din partea mamei.

Mulțumim AdTeam, Cos 2000 Distribution și Promedivet! Acțiunile sunt realizate în cadrul proiectului „Solidaritate materială și psihologică pentru traversarea perioadei de pandemie”, derulat de Asociatia Aici Pentru Tine cu sprijinul Active Citizens Fund – Romania program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este de a diminua efectele pandemiei asupra comunităților vulnerabile din județul Brașov.

Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă!

400 de copii de la școala si gradinita din Acriș au primit dezinfectant, săpun lichid și sana

🗣Azi e despre cei 400 de copii de la școala si gradinita din #Acriș, jud Brasov. Ei au primit #dezinfectanti, #săpunlichid dar și o gustare sanatoasa – #sana de la Olympus Foods Romania.

🙏Mulțumim pentru implicare Promedivet, Olympus Foods Romania și nu în ultimul rând AdTeam!
❗️Acțiunile sunt realizate în cadrul proiectului „Solidaritate materială și psihologică pentru traversarea perioadei de pandemie”, derulat de Asociația „Aici pentru tine” cu sprijinul Active Citizens Fund – Romania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este de a diminua efectele pandemiei asupra comunităților vulnerabile din județul Brașov.
❗️Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă!

Ajutor pentru 40 de persoane din Budila

Azi, 40 de persoane neajutorate din #Budila, jud.Brasov au primit #alimente, #dezinfectanți și #consiliere suportivă.

Pentru ei tot faptul că au un acoperiș deasupra capului și cateva alimente pe masă este poate cea mai mare bucurie. Vorbim despre iubire și dăruința, dincolo de orice discrimare pe bază de etnie, rasă sau avere.
❗️Să fim buni și să nu uităm că suntem toți #oameni! Și ei trebuie ajutați, ridicați și reintegrați la fel ca noi.
🙏Mulțumim Promedivet și AdTeam!
Împreună suntem mai puternici!🤝
📌Acțiunile sunt realizate în cadrul proiectului „Solidaritate materială și psihologică pentru traversarea perioadei de pandemie”, derulat de Asociația „Aici pentru tine” cu sprijinul Active Citizens Fund – Romania program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este de a diminua efectele pandemiei asupra comunităților vulnerabile din județul Brașov.
Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă!🧩

❤️#Persoane #defavorizate

❤️#Persoanele #defavorizate – au in această perioadă de criză sanitară cea mai mare nevoie de o mână de ajutor.
😔 Din cauza problemelor de sănătate și a lipsurilor materiale se descurcă foarte greu iar de multe ori ajung “să facă foamea👈.
Chiar dacă pe mulți dintre ei nu îi vedem sau nu vrem să îi vedem, ei fac parte din comunitatea în care trăim și pe lângă care nu ar trebui să trecem indiferenți. Ei sunt exact la fel ca noi, chiar dacă nu au aceeași stare socială.
➡️Trebuie să nu uităm faptul că mai presus de orice suntem #oameni. 👥

➡️ Echipe din cadrul Asociației de psihologi și asistenți sociali vor evalua starea psihică a persoanelor care au fost și încă sunt afectate astfel încât se încearcă remedierea problemelor existente. Ședințele de terapie se adresează în special celor care și-au pierdut locul de muncă din cauza cotractării economice, sau care prezintă stări depresive, au probleme de integrare în urma măsurilor de restricție din ultimele luni.

➡️ Acțiunile sunt realizate în cadrul proiectului „Solidaritate materială și psihologică pentru traversarea perioadei de pandemie”, derulat de Asociația „Aici pentru tine” cu sprijinul Active Citizens Fund – Romania program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este de a diminua efectele pandemiei 🦠 asupra comunităților vulnerabile din județul Brașov. 📍

🗣Mulțumim AdTeam ,Promedivet și Ansor Packaging! Fără #ajutorul vostru ar fi fost mult mai greu#facem #bine!🙏
Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă! 🤝

‼️ Fie ploaie, fie vânt nu ne dăm bătuți!❤️❤️❤️

‼️ Fie ploaie, fie vânt nu ne dăm bătuți, mergem cu o și mai #puternică #dorinta pentru a ajuta oameni. Astăzi am #oferit #ajutor #persoanelor 👥 mai puțin #norocoase din orașul Brașov, persoane cu probleme de sănătate 💉 sau care au fost afectate economic 💸 de situația actuală. Indiferent de problemă, acești oameni trebuie #ajutați și nu trebuie lăsați in urmă. ❤️❤️❤️
🗣#TU poți fi schimbarea vieții lor, ia atitudine și nu fi pasiv! Oricare dintre noi poate face un gram de bine, #schimbarea poate începe cu mine, cu tine, cu noi. #Toți facem parte din aceeași #comunitate, deci trebuie să învățăm să oferim ajutor și să nu mai rămânem indiferenți! 🙅🙅‍♀️

➡️Echipe din cadrul Asociației de psihologi și asistenți sociali, vor evalua starea psihică a persoanelor care au fost și care încă sunt afectate, astfel încât se încearcă remedierea problemelor existente. Ședințele de terapie, se adresează în special celor care și-au pierdut locul de muncă din cauza cotractării economice sau care prezintă stări depresive, unde ulterior au creat probleme de integrare în urma măsurilor de restricție din ultimele luni.

➡️Acțiunile sunt realizate în cadrul proiectului „Solidaritate materială și psihologică pentru traversarea perioadei de pandemie”, derulat de Asociația „Aici pentru tine” cu sprijinul Active Citizens Fund – Romania program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este de a diminua efectele pandemiei 🦠asupra comunităților vulnerabile din județul Brașov.📍

🗣Mulțumim AdTeam, Promedivet și Ansor Packaging! Fără #ajutorul lor ar fi fost mult mai greu să #facem atât de mult #bine! 😇

Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă! 🤝

⁉️Ce este pentru ei #viața?

⁉️Ce este pentru ei #viața? Pentru acești oameni termenul viață este asociat cu termenul chin 😥, pentru că #DA viața chiar este un chin pentru ei😔. Să #supraviețuiască de pe o zi pe alta este la fel, un #chin și o #luptă. ❤️🤕
‼️ #Nu poți #rămâne #indiferent la nesfârșit în ceea ce îi privește, trebuie să iei #atitudine și să le întinzi o mână de ajutor, doar așa pot răzbate în viață 👏. Schimbarea poate începe chiar cu #TINE. 👤

🗣 Mulțumim AdTeam, Promedivet și Ansor Packaging pentru ajutorul oferit🙏! Împreună vom fi mereu mai puternici! 😇

‼️Mereu cu #fericire pe chip și în #suflet

‼️Mereu cu #fericire pe chip și în #suflet mergem spre a-i ajuta pe cei mai puțin norocoși care mereu ne întâmpină cu #nerăbdare și #iubire❤️. Chiar dacă aceștia poate nu sunt la fel ca noi ceilalți, nu au același status social 😔 sau aceeași #etnie 🙅🏾‍♂️ dar au #dragoste sufletească❣️pe care o împărtășesc cu noi cu fiecare ocazie când ne întâlnesc. Tocmai de aceea și noi la rândul nostru mergem 🏃‍♀️cu și mai multă #îndârjire spre a-i #susține și a-i ajuta. 👐

👉🏼 Și #TU poți contribui la ajutarea unui #suflet #chinuit🗣Ia #atitudine! Uniti, lăsăm în urmă stereotipurile și facem ceva pentru acești oameni! Împreună suntem mai puternici!!! 🤝

➡️Echipe din cadrul Asociației de psihologi și asistenți sociali, vor evalua starea psihică a persoanelor care au fost și care încă sunt afectate, astfel încât se încearcă remedierea problemelor existente. Ședințele de terapie, se adresează în special celor care și-au pierdut locul de muncă din cauza cotractării economice sau care prezintă stări depresive, unde ulterior au creat probleme de integrare în urma măsurilor de restricție din ultimele luni.

➡️Acțiunile sunt realizate în cadrul proiectului „Solidaritate materială și psihologică pentru traversarea perioadei de pandemie”, derulat de Asociația „Aici pentru tine” cu sprijinul Active Citizens Fund – Romania program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este de a diminua efectele pandemiei 🦠asupra comunităților vulnerabile din județul Brașov.📍

Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă! 🤝

❗️Bogăția materiala nu este punctul lor forte

❗️Bogăția materiala nu este punctul lor forte, dar #modestia și #iubirea ❤️ pe care o oferă necontenit combat orice neajuns 😔. #Persoanele #defavorizate trăiesc în #sărăcie, #condiții #insalubre 🧫, #case #dărăpănate 🏚dar cu toate acestea nu au uitat nici o secundă de esentialul în viață, #IUBIREA!❣️
🗣Cu ajutorul 👉🏼#TĂU👈🏼 putem să le #schimbăm viețile lor în bine😇. Avem nevoie de #implicarea #voastră👥, a tuturor celor care ne urmăresc. Acești oameni nu trebuie #criticați, trebuie ajutați astfel încât să ajungă pe cât posibil la un anumit nivel de supraviețuire, ei nu trebuie #subestimați. 💥
🆘 #Ajută, doar #împreună putem face lucruri #mărețe! 🙏

❗️300 de persoane greu incercate de soarta din #Tarlungeni, #Budila si #Brasov vor primi in urmatoarele 3 luni 900 de pachete cu alimente de bază, 300 de produse de igienă și 300 de pachete antiCovid 19. 🧬

💝Mulțumim din suflet pentru ajutorul oferit AdTeam, Promedivet, Ansor Packaging și nu în ultimul rând fotografului Alex Stoica 📸.

‼️Împreună vom fi mereu mai puternici!👨‍👩‍👦‍👦