• Suntem Aci pentru Tine

    Solidaritate materială și psihologică pentru traversarea perioadei post-pandemie

Share Us

Solidaritate materială și psihologică pentru traversarea perioadei post-pandemie

Grupurile defavorizate resimt efectul pandemiei de Corona Virus într-un mod acut. Oamenii trăiesc „de pe o zi pe alta”, unii dintre ei au rămas făra mâncare și și-au pierdut locurile de muncă în urma disponibilizărilor masive realizate de companiile din industrie. Măsuri de protectie anti-Covid-19 au condus la imposibilitatea de a desfasura munci ziliere. În aceste condiții, anxietatea generată de fluxul de informații exagerat din media conduce la stări de
depresie, atacuri de panică, deteriorarea relațiilor din cadrul familiei. Proiectul își propune să îmbunătățească condițiile de viață a 300 de beneficiari din Tărlungeni, Budila și Brașov. Cu ajutorul voluntarilor organizației, peste 1000 de pachete de mâncare, produse de igienă, igienizante pentru mâini și materiale sanitare de protecție (300 de pachete) merg la familiile care sunt în situație de risc. Cei cinci voluntari se vor deplasa la domiciliul beneficiarilor și
vor împărți pachete împreună cu flyere de conștientizare cu privire la evitarea infectării cu Covid-19. Asistența psihologică va fi realizată pentru persoanele aflate în situații de criză, abuzate, de către psihologul organizației. Ședințele vor avea loc de două ori pe săptămână, vor fi organizate atât în grup, cât și individual, vor avea loc în spațiul exterior și vor implica aproximativ 50 de beneficiari. Activitățile vor fi parcurse în scopul creșterii rezilienței comunităților dezavantajate din județul Brașov în vederea depășirii efectelor situației de urgență instaurate în contextul pandemiei de Corona Virus.

„Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă”

Proiectul a primit un sprijin financiar în valoare totală de 16,759.00 Euro.

Proiectul vizează, de asemenea, limitarea transmiterii Covid-19 în cadrul comunităților dezavantajate prin donarea de materiale de protecție și prin informarea oamenilor cu privire la metode de a preveni infectarea. Componenta de comunicare și formarea unei rețele pentru proiectele desfășurate își propune să creeze parteneriate și să mobilizeze stakeholderii în implicarea în activități, mediatizare și donații de alimente.

Proiect derulat de Asociația „Aici pentru Tine” cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. 

Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.”


„Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă”


www.activecitizensfund.ro și www.eeagrants.org.

📢 Vrem scoli sigure în comunitățile defavorizate!

Asociația „Aici Pentru Tine” dăruiește la început de an școlar peste 1000 de igienizante de protecție copiilor din localitățile Budila, Crisbav, Vistea de Jos, Acris, Făgăras, Tărlungeni, Racoș și Brașov.
Mulțumim Cos 2000 Distribution și Promedivet!
🔜 În următoarele trei luni, voluntarii organizației vor distribui în comunitățile defavorizate din Brașov, Tărlungeni și Budila peste 900 de pachete cu alimente de bază, 300 de produse de igienă și alte 300 pachete antiCovid19.
🔛 Totodată, echipe de psihologi și asistenți sociali vor evalua starea psihică a persoanelor care și-au pierdut locul de muncă din cauza cotractării economice, sau care prezintă stări depresive, au probleme de integrare în urma măsurilor de restricție din ultimele luni

‼️ Acțiunile sunt realizate în cadrul proiectului „Solidaritate materială și psihologică pentru traversarea perioadei de pandemie”, derulat de Asociația „Aici pentru tine” cu sprijinul financiar Active Citizens Fund – Romania , program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este de a diminua efectele pandemiei asupra comunităților vulnerabile din Județul Brașov.

Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă

🙏 Ajutor pentru 300 de persoane greu încercate de soartă!

300 de persoane greu incercate de soarta din Tarlungeni, Budila si Brasov vor primi in urmatoarele 3 luni 900 de pachete cu alimente de bază, 300 de produse de igienă și 300 de pachete antiCovid 19.

Multumim Cos 2000 Distribution și Promedivet!🙏

➡️Echipe din cadrul Asociației de psihologi și asistenți sociali vor evalua starea psihică a persoanelor care au fost și încă sunt afectate astfel încât se încearcă remedierea problemelor existente. Ședințele de terapie se adresează în special celor care și-au pierdut locul de muncă din cauza cotractării economice, sau care prezintă stări depresive, au probleme de integrare în urma măsurilor de restricție din ultimele luni.

➡️Acțiunile sunt realizate în cadrul proiectului „Solidaritate materială și psihologică pentru traversarea perioadei de pandemie”, derulat de Asociația „Aici pentru tine” cu sprijinul Active Citizens Fund – Romania program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este de a diminua efectele pandemiei asupra comunitatilor vulnerabile din judetul Brasov.

Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă!

☹️ Povestea tristă de familie a Antoniei! ☹️

Antonia – fetița cu părul de aur este unul din cele 300 de persoane greu încercate de soartă din Tărlungeni, Budila și Brașov ce vor primi în următoarele 3 luni
– 900 de pachete cu #alimente de #bază
– 300 de produse de #igienă
– 300 de pachete #AntiCovid19
Povestea de familie a Antoniei este însă una tristă. Kinga, mama Antoniei în vârstă de 24 de ani se lupta cu săracia și boala de mic copil, când viața i-a luat o întorsătură dramatică.
Kinga are probleme grave locomotorii și handicap grav, nu poate merge fără ajutor și fără scaunul cu rotile. De asemeni, suferă emotional cumplit pentru ca nu-și poate întreține singură copilul, singurul ajutor venind din partea mamei.

Mulțumim AdTeam, Cos 2000 Distribution și Promedivet! Acțiunile sunt realizate în cadrul proiectului „Solidaritate materială și psihologică pentru traversarea perioadei de pandemie”, derulat de Asociatia Aici Pentru Tine cu sprijinul Active Citizens Fund – Romania program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este de a diminua efectele pandemiei asupra comunităților vulnerabile din județul Brașov.

Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă!

400 de copii de la școala si gradinita din Acriș au primit dezinfectant, săpun lichid și sana

🗣Azi e despre cei 400 de copii de la școala si gradinita din #Acriș, jud Brasov. Ei au primit #dezinfectanti, #săpunlichid dar și o gustare sanatoasa – #sana de la Olympus Foods Romania.

🙏Mulțumim pentru implicare Promedivet, Olympus Foods Romania și nu în ultimul rând AdTeam!
❗️Acțiunile sunt realizate în cadrul proiectului „Solidaritate materială și psihologică pentru traversarea perioadei de pandemie”, derulat de Asociația „Aici pentru tine” cu sprijinul Active Citizens Fund – Romania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este de a diminua efectele pandemiei asupra comunităților vulnerabile din județul Brașov.
❗️Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă!

Ajutor pentru 40 de persoane din Budila

Azi, 40 de persoane neajutorate din #Budila, jud.Brasov au primit #alimente, #dezinfectanți și #consiliere suportivă.

Pentru ei tot faptul că au un acoperiș deasupra capului și cateva alimente pe masă este poate cea mai mare bucurie. Vorbim despre iubire și dăruința, dincolo de orice discrimare pe bază de etnie, rasă sau avere.
❗️Să fim buni și să nu uităm că suntem toți #oameni! Și ei trebuie ajutați, ridicați și reintegrați la fel ca noi.
🙏Mulțumim Promedivet și AdTeam!
Împreună suntem mai puternici!🤝
➡️Echipe din cadrul Asociației de psihologi și asistenți sociali vor evalua starea psihică a persoanelor care au fost și încă sunt afectate astfel încât se încearcă remedierea problemelor existente. Ședințele de terapie se adresează în special celor care și-au pierdut locul de muncă din cauza cotractării economice, sau care prezintă stări depresive, au probleme de integrare în urma măsurilor de restricție din ultimele luni.
📌Acțiunile sunt realizate în cadrul proiectului „Solidaritate materială și psihologică pentru traversarea perioadei de pandemie”, derulat de Asociația „Aici pentru tine” cu sprijinul Active Citizens Fund – Romania program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este de a diminua efectele pandemiei asupra comunităților vulnerabile din județul Brașov.
Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă!🧩

❤️#Persoane #defavorizate

❤️#Persoanele #defavorizate – au in această perioadă de criză sanitară cea mai mare nevoie de o mână de ajutor.
😔 Din cauza problemelor de sănătate și a lipsurilor materiale se descurcă foarte greu iar de multe ori ajung “să facă foamea👈.
Chiar dacă pe mulți dintre ei nu îi vedem sau nu vrem să îi vedem, ei fac parte din comunitatea în care trăim și pe lângă care nu ar trebui să trecem indiferenți. Ei sunt exact la fel ca noi, chiar dacă nu au aceeași stare socială.
➡️Trebuie să nu uităm faptul că mai presus de orice suntem #oameni. 👥
 
➡️ Echipe din cadrul Asociației de psihologi și asistenți sociali vor evalua starea psihică a persoanelor care au fost și încă sunt afectate astfel încât se încearcă remedierea problemelor existente. Ședințele de terapie se adresează în special celor care și-au pierdut locul de muncă din cauza cotractării economice, sau care prezintă stări depresive, au probleme de integrare în urma măsurilor de restricție din ultimele luni.

➡️ Acțiunile sunt realizate în cadrul proiectului „Solidaritate materială și psihologică pentru traversarea perioadei de pandemie”, derulat de Asociația „Aici pentru tine” cu sprijinul Active Citizens Fund – Romania program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este de a diminua efectele pandemiei 🦠 asupra comunităților vulnerabile din județul Brașov. 📍

 
🗣Mulțumim AdTeam ,Promedivet și Ansor Packaging! Fără #ajutorul vostru ar fi fost mult mai greu#facem #bine!🙏
Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă! 🤝

‼️ Fie ploaie, fie vânt nu ne dăm bătuți!❤️❤️❤️

‼️ Fie ploaie, fie vânt nu ne dăm bătuți, mergem cu o și mai #puternică #dorinta pentru a ajuta oameni. Astăzi am #oferit #ajutor #persoanelor 👥 mai puțin #norocoase din orașul Brașov, persoane cu probleme de sănătate 💉 sau care au fost afectate economic 💸 de situația actuală. Indiferent de problemă, acești oameni trebuie #ajutați și nu trebuie lăsați in urmă. ❤️❤️❤️
🗣#TU poți fi schimbarea vieții lor, ia atitudine și nu fi pasiv! Oricare dintre noi poate face un gram de bine, #schimbarea poate începe cu mine, cu tine, cu noi. #Toți facem parte din aceeași #comunitate, deci trebuie să învățăm să oferim ajutor și să nu mai rămânem indiferenți! 🙅🙅‍♀️

➡️Echipe din cadrul Asociației de psihologi și asistenți sociali, vor evalua starea psihică a persoanelor care au fost și care încă sunt afectate, astfel încât se încearcă remedierea problemelor existente. Ședințele de terapie, se adresează în special celor care și-au pierdut locul de muncă din cauza cotractării economice sau care prezintă stări depresive, unde ulterior au creat probleme de integrare în urma măsurilor de restricție din ultimele luni.

➡️Acțiunile sunt realizate în cadrul proiectului „Solidaritate materială și psihologică pentru traversarea perioadei de pandemie”, derulat de Asociația „Aici pentru tine” cu sprijinul Active Citizens Fund – Romania program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este de a diminua efectele pandemiei 🦠asupra comunităților vulnerabile din județul Brașov.📍

 

🗣Mulțumim AdTeam, Promedivet și Ansor Packaging! Fără #ajutorul lor ar fi fost mult mai greu să #facem atât de mult #bine! 😇

Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă! 🤝

⁉️Ce este pentru ei #viața?

⁉️Ce este pentru ei #viața? Pentru acești oameni termenul viață este asociat cu termenul chin 😥, pentru că #DA viața chiar este un chin pentru ei😔. Să #supraviețuiască de pe o zi pe alta este la fel, un #chin și o #luptă. ❤️🤕
‼️ #Nu poți #rămâne #indiferent la nesfârșit în ceea ce îi privește, trebuie să iei #atitudine și să le întinzi o mână de ajutor, doar așa pot răzbate în viață 👏. Schimbarea poate începe chiar cu #TINE. 👤

➡️Echipe din cadrul Asociației de psihologi și asistenți sociali, vor evalua starea psihică a persoanelor care au fost și care încă sunt afectate, astfel încât se încearcă remedierea problemelor existente. Ședințele de terapie, se adresează în special celor care și-au pierdut locul de muncă din cauza cotractării economice sau care prezintă stări depresive, unde ulterior au creat probleme de integrare în urma măsurilor de restricție din ultimele luni.

➡️Acțiunile sunt realizate în cadrul proiectului „Solidaritate materială și psihologică pentru traversarea perioadei de pandemie”, derulat de Asociația „Aici pentru tine” cu sprijinul Active Citizens Fund – Romania program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este de a diminua efectele pandemiei 🦠asupra comunităților vulnerabile din județul Brașov.📍

 

🗣 Mulțumim AdTeam, Promedivet și Ansor Packaging pentru ajutorul oferit🙏! Împreună vom fi mereu mai puternici! 😇

Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă! 🤝

‼️Mereu cu #fericire pe chip și în #suflet

‼️Mereu cu #fericire pe chip și în #suflet mergem spre a-i ajuta pe cei mai puțin norocoși care mereu ne întâmpină cu #nerăbdare și #iubire❤️. Chiar dacă aceștia poate nu sunt la fel ca noi ceilalți, nu au același status social 😔 sau aceeași #etnie 🙅🏾‍♂️ dar au #dragoste sufletească❣️pe care o împărtășesc cu noi cu fiecare ocazie când ne întâlnesc. Tocmai de aceea și noi la rândul nostru mergem 🏃‍♀️cu și mai multă #îndârjire spre a-i #susține și a-i ajuta. 👐

👉🏼 Și #TU poți contribui la ajutarea unui #suflet #chinuit🗣Ia #atitudine! Uniti, lăsăm în urmă stereotipurile și facem ceva pentru acești oameni! Împreună suntem mai puternici!!! 🤝

➡️Echipe din cadrul Asociației de psihologi și asistenți sociali, vor evalua starea psihică a persoanelor care au fost și care încă sunt afectate, astfel încât se încearcă remedierea problemelor existente. Ședințele de terapie, se adresează în special celor care și-au pierdut locul de muncă din cauza cotractării economice sau care prezintă stări depresive, unde ulterior au creat probleme de integrare în urma măsurilor de restricție din ultimele luni.

➡️Acțiunile sunt realizate în cadrul proiectului „Solidaritate materială și psihologică pentru traversarea perioadei de pandemie”, derulat de Asociația „Aici pentru tine” cu sprijinul Active Citizens Fund – Romania program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este de a diminua efectele pandemiei 🦠asupra comunităților vulnerabile din județul Brașov.📍

🗣 Mulțumim AdTeam, Promedivet și Ansor Packaging pentru ajutorul oferit🙏! Împreună vom fi mereu mai puternici! 😇

Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă! 🤝

❗️Bogăția materiala nu este punctul lor forte

❗️Bogăția materiala nu este punctul lor forte, dar #modestia și #iubirea ❤️ pe care o oferă necontenit combat orice neajuns 😔. #Persoanele #defavorizate trăiesc în #sărăcie, #condiții #insalubre 🧫, #case #dărăpănate 🏚dar cu toate acestea nu au uitat nici o secundă de esentialul în viață, #IUBIREA!❣️
🗣Cu ajutorul 👉🏼#TĂU👈🏼 putem să le #schimbăm viețile lor în bine😇. Avem nevoie de #implicarea #voastră👥, a tuturor celor care ne urmăresc. Acești oameni nu trebuie #criticați, trebuie ajutați astfel încât să ajungă pe cât posibil la un anumit nivel de supraviețuire, ei nu trebuie #subestimați. 💥
🆘 #Ajută, doar #împreună putem face lucruri #mărețe! 🙏

➡️Echipe din cadrul Asociației de psihologi și asistenți sociali, vor evalua starea psihică a persoanelor care au fost și care încă sunt afectate, astfel încât se încearcă remedierea problemelor existente. Ședințele de terapie, se adresează în special celor care și-au pierdut locul de muncă din cauza cotractării economice sau care prezintă stări depresive, unde ulterior au creat probleme de integrare în urma măsurilor de restricție din ultimele luni.

➡️Acțiunile sunt realizate în cadrul proiectului „Solidaritate materială și psihologică pentru traversarea perioadei de pandemie”, derulat de Asociația „Aici pentru tine” cu sprijinul Active Citizens Fund – Romania program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este de a diminua efectele pandemiei 🦠asupra comunităților vulnerabile din județul Brașov.📍

❗️300 de persoane greu incercate de soarta din #Tarlungeni, #Budila si #Brasov vor primi in urmatoarele 3 luni 900 de pachete cu alimente de bază, 300 de produse de igienă și 300 de pachete antiCovid 19. 🧬

💝Mulțumim din suflet pentru ajutorul oferit AdTeam, Promedivet, Ansor Packaging și nu în ultimul rând fotografului Alex Stoica 📸.

‼️Împreună vom fi mereu mai puternici!👨‍👩‍👦‍👦
Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă! 🤝

🖤 Cine nu are un bătrân, să și-l cumpere!

🖤 Cine nu are un #bătrân, să și-l #cumpere spune o veche #vorbă #românească care se pare că nu mai prea este de actualitate. Vă mai aduceți aminte acele #momente când plecați de la casa părintească și ei se uitau cu #dojană și cu #lacrimi în ochi, #sperând să vă mai vadă și următoarea dată? #Din păcate pentru mulți, o următoarea dată nu a mai existat‼️
❗️Așadar, trebuie să îi #prețuim, să îi #respectam și să îi #iubim acuma, cât încă îi mai avem în viață. Nu trebuie uitați și #părăsiți, pentru că #sufletul unui părinte bătrân se #strivește și #moare încet, încet.😔
👉🏼Bătrânețe haine grele,
Ce n-aș da să scap de ele”👈🏻

Exact cum spunea și solista Maria Tănase în una din melodiile ei #consacrate!

#Eu, #tu, #noi toți trebuie să facem ceva și pentru cei mai #în vârstă și să nu îi #uitam! 🙏
 

➡️Echipe din cadrul Asociației de psihologi și asistenți sociali, vor evalua starea psihică a persoanelor care au fost și care încă sunt afectate, astfel încât se încearcă remedierea problemelor existente. Ședințele de terapie, se adresează în special celor care și-au pierdut locul de muncă din cauza cotractării economice sau care prezintă stări depresive, unde ulterior au creat probleme de integrare în urma măsurilor de restricție din ultimele luni.

➡️Acțiunile sunt realizate în cadrul proiectului „Solidaritate materială și psihologică pentru traversarea perioadei de pandemie”, derulat de Asociația „Aici pentru tine” cu sprijinul Active Citizens Fund – Romania program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este de a diminua efectele pandemiei 🦠asupra comunităților vulnerabile din județul Brașov.📍

❗️300 de persoane greu incercate de soarta din #Tarlungeni, #Budila si #Brasov vor primi in urmatoarele 3 luni 900 de pachete cu alimente de bază, 300 de produse de igienă și 300 de pachete antiCovid 19. 🧬

💝Mulțumim din suflet pentru ajutorul oferit

AdTeam, Promedivet și Ansor Packaging.
‼️Împreună vom fi mereu mai puternici!👨‍👩‍👦‍👦
Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă! 🤝

‼️Mulți dintre voi vă întrebați și ne întrebați

‼️Mulți dintre voi vă întrebați și ne întrebați de ce ajutăm #oameni👥, fără să primim nimic în schimb sau de ce ajutăm persoane care poate nu ar #merita #nimic⁉️ Facem toate aceste lucruri pentru că iubim #oamenii și încercăm să îi #integram în #societate ca mai apoi să aibă parte și ei de o #viață #normală, la fel ca restu’🙏. Dar pentru ca aceste lucruri să fie realizabile au #nevoie de #sprijin. 🆘
👉🏼Acesti oameni se impart în două categorii. Primii sunt persoanele #neputincioase din cauza #bolilor🧬 spre exemplu, iar a doua categorie se referă la persoane care sunt apte de muncă 💸 dar nu au fost sprijiniți și educați spre a muncii și a-și croi un țel în viață. Așadar cum toți știm, #începutul este mai #greu pentru oricine. 👈🏻
🤝Doar cu #ajutorul #VOSTRU putem să le schimbăm acestor oameni #viețile în #bine.💥
👐Trebuie să ne #iubim și să ne #ajutăm semenii! ❣️
❗️#IMPLICĂTE, doar #împreună putem face lucruri #mărețe! 😇

➡️Echipe din cadrul Asociației de psihologi și asistenți sociali, vor evalua starea psihică a persoanelor care au fost și care încă sunt afectate, astfel încât se încearcă remedierea problemelor existente. Ședințele de terapie, se adresează în special celor care și-au pierdut locul de muncă din cauza cotractării economice sau care prezintă stări depresive, unde ulterior au creat probleme de integrare în urma măsurilor de restricție din ultimele luni.

➡️Acțiunile sunt realizate în cadrul proiectului „Solidaritate materială și psihologică pentru traversarea perioadei de pandemie”, derulat de Asociația „Aici pentru tine” cu sprijinul Active Citizens Fund – Romania program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este de a diminua efectele pandemiei 🦠asupra comunităților vulnerabile din județul Brașov.📍

❗️300 de persoane greu incercate de soarta din #Tarlungeni, #Budila si #Brasov vor primi in urmatoarele 3 luni 900 de pachete cu alimente de bază, 300 de produse de igienă și 300 de pachete antiCovid 19. 🧬

🙏Mulțumim din suflet pentru #susținerea #neîncetată AdTeam, Promedivet, Ansor Packaging, Allview Mobile și mai ales fotografului Alex Stoica pentru momentele speciale surprinse📸.

💝Împreună vom fi mereu mai puternici! ☺️
🤩Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă! 🤝
#haide #ActiveCitizenFund #Romania #activecitizens #EEAandNorwayGrants.

‼️Cu fiecare re-întâlnire ne simțim tot mai aproape

‼️Cu fiecare re-întâlnire ne simțim tot mai aproape #spiritual și #sufletește ❣️de acești oameni.😇 Oameni care chiar dacă sunt de alte etnii sau provin din medii precare au #suflete #curate și pline de #iubire. ❤️
🙏Și astăzi voluntarele noastre scumpe și dragi 🤩 au mers la persoanele defavorizate din comunitate cu bucurie și cu multă multă îndârjire spre a face o lume mai bună. ☺️
❗️#Implicăte și 👉🏼#TU👈🏻 pentru a ajuta la schimbarea într-o #lume mai #bună! 🆘
💥Toți #merită o #șansă în această viață! 🤗
🗣#Fiecare grăunte de ajutor #contează! 🤏
👋#Nu fi indiferent!🙌
💝Împreună vom fi mereu mai puternici! 💪

➡️Echipe din cadrul Asociației de psihologi și asistenți sociali, vor evalua starea psihică a persoanelor care au fost și care încă sunt afectate, astfel încât se încearcă remedierea problemelor existente. Ședințele de terapie, se adresează în special celor care și-au pierdut locul de muncă din cauza cotractării economice sau care prezintă stări depresive, unde ulterior au creat probleme de integrare în urma măsurilor de restricție din ultimele luni.

➡️Acțiunile sunt realizate în cadrul proiectului „Solidaritate materială și psihologică pentru traversarea perioadei de pandemie”, derulat de Asociația „Aici pentru tine” cu sprijinul Active Citizens Fund – Romania program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este de a diminua efectele pandemiei 🦠asupra comunităților vulnerabile din județul Brașov.📍

❗️300 de persoane greu incercate de soarta din #Tarlungeni, #Budila si #Brasov vor primi in urmatoarele 3 luni 900 de pachete cu alimente de bază, 300 de produse de igienă și 300 de pachete antiCovid 19. 🧬

🙏Mulțumim din suflet pentru #susținerea #neîncetată AdTeam, Promedivet, Ansor Packaging, Allview Mobile și Alex Stoica pentru aceste cadre superbe.📸

🤩Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă! #haide #ActiveCitizenFund #Romania #activecitizens #EEAandNorwayGrants.🤝

🔝Un #proverb #românesc!

🔝Un #proverb #românesc nu prea cunoscut dar care li se potrivește ca o mănușă🥊 este: #Sărăcia intră pe ușa și #dragostea ❣️ pe fereastră🖼”. 🙏
De ce spunem asta⁉️
☺️Pentru că ei chiar dacă au #venituri 💰#deficitare și foarte des se întâmplă #trăiască de pe o zi pe alta, totuși nu uită să #iubească!💝 Lucru pe care noi cei #normali din punct de vedere financiar de cele mai multe ori îl #omitem. De cele mai multe ori #iubirea este #Totul!!!🙏
❗️Fă un pas înainte #alături de noi și #implică– te. 👉🏼#TU👈🏻 poți face diferența! 🆘
💥Toți #merită o #șansă în această viață! 🤗
🗣#Dar din dar se face rai!🤏
👋#Nu fi indiferent!🙌
💝Împreună vom fi mereu mai puternici! 💪

➡️Echipe din cadrul Asociației de psihologi și asistenți sociali, vor evalua starea psihică a persoanelor care au fost și care încă sunt afectate, astfel încât se încearcă remedierea problemelor existente. Ședințele de terapie, se adresează în special celor care și-au pierdut locul de muncă din cauza cotractării economice sau care prezintă stări depresive, unde ulterior au creat probleme de integrare în urma măsurilor de restricție din ultimele luni.

➡️Acțiunile sunt realizate în cadrul proiectului „Solidaritate materială și psihologică pentru traversarea perioadei de pandemie”, derulat de Asociația „Aici pentru tine” cu sprijinul Active Citizens Fund – Romania program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este de a diminua efectele pandemiei 🦠asupra comunităților vulnerabile din județul Brașov.📍

❗️300 de persoane greu incercate de soarta din #Tarlungeni, #Budila si #Brasov vor primi in urmatoarele 3 luni 900 de pachete cu alimente de bază, 300 de produse de igienă și 300 de pachete antiCovid 19. 🧬

🙏Mulțumim din suflet pentru sprijinul oferit AdTeam, Promedivet, Ansor Packaging, Allview Mobile.

🤩Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă! 🤝

🗣#Sărăcia și #foamea!? 🆘

👉🏼Pentru acești oameni, #termenii menționați sunt extrem de bine #cunoscuți și foarte #uzuali. 👈🏻
Atunci când și #boala 🧬 își face simțită prezența, deja lucrurile se #complică, pentru că le este foarte #greu#răzbată.😪
👋Mulți nu mai au #putere#lupte sau pur și simplu nu mai au nici o #speranța că lucrurile se vor #îndrepta și vor fi mai bune. Tocmai de aceea, acești oameni #trebuie #susținuți și ajutați să se ridice, să fie #oameni #normali, fără grija zilei de mâine. 🤲
😇Doar #împreună putem să ne #sprijinim și să ne #ajutăm #semenii! 🙏
🤝Tocmai de aceea #cerem cu #ardoare #sprijinul tuturor celor care pot și vor să #facă un #capăt de #bine! ❤️
👉🏼#TU👈🏻 poți face diferența! 🆘
💥Toți #merită o #șansă în această viață! 🤗
🗣”#Plăcerea oamenilor cu adevărat mari, e să facă #oamenii #fericiți!” (Blaise Pascal)🤏
👋 Nu fi indiferent!🙌
💝Împreună vom fi mereu mai puternici! 💪

➡️Echipe din cadrul Asociației de psihologi și asistenți sociali, vor evalua starea psihică a persoanelor care au fost și care încă sunt afectate, astfel încât se încearcă remedierea problemelor existente. Ședințele de terapie, se adresează în special celor care și-au pierdut locul de muncă din cauza cotractării economice sau care prezintă stări depresive, unde ulterior au creat probleme de integrare în urma măsurilor de restricție din ultimele luni.

➡️Acțiunile sunt realizate în cadrul proiectului „Solidaritate materială și psihologică pentru traversarea perioadei de pandemie”, derulat de Asociația „Aici pentru tine” cu sprijinul Active Citizens Fund – Romania program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este de a diminua efectele pandemiei 🦠asupra comunităților vulnerabile din județul Brașov.📍

❗️300 de persoane greu incercate de soarta din #Tarlungeni, #Budila si #Brasov vor primi in urmatoarele 3 luni 900 de pachete cu alimente de bază, 300 de produse de igienă și 300 de pachete antiCovid 19. 🧬

🙏Mulțumim din suflet pentru sprijinul oferit AdTeam, Promedivet, Ansor Packaging, Allview Mobile.

🤩Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă! 🤝

🔝Oameni #extraordinari în comunitățile defavorizate! ❤️

🔝Oameni #extraordinari în comunitățile defavorizate! ❤️
De ce #spunem că sunt extraordinari!⁉️
🔥Pentru că în ciuda faptului că unii au #probleme #financiare💰, #probleme de #sănătate🧬, sunt #bătrâni și #neputincioșii sau sunt pur și simplu #defavorizați, au o #poftă de #viață nebună și își doresc continuu să se #dezvolte (pentru a nu se mai #chinui cu #traiul de pe o zi pe alta) astfel încât #viața lor să urmeze un #parcurs #frumos și #armonios. 🤲
❣️Pentru a ajunge la un nivel de #trai #optim au nevoie de #ajutorul #nostru, al tuturor celor cu #suflet #bun! 😇
👉🏼#TU👈🏻 poți face diferența! 🆘
💥Toți #merită o #șansă în această viață! 🤗
🗣”Viața unui om bun nu se sfârșește niciodată; ceva rămâne întotdeauna să atingă și să lumineze alte vieți.”(Edward Higgins White)🤏
👋 Nu fi indiferent!🙌
💝Nimeni nu e mai puternic decât suntem toți împreună!💪

➡️Echipe din cadrul Asociației de psihologi și asistenți sociali, vor evalua starea psihică a persoanelor care au fost și care încă sunt afectate, astfel încât se încearcă remedierea problemelor existente. Ședințele de terapie, se adresează în special celor care și-au pierdut locul de muncă din cauza cotractării economice sau care prezintă stări depresive, unde ulterior au creat probleme de integrare în urma măsurilor de restricție din ultimele luni.

➡️Acțiunile sunt realizate în cadrul proiectului „Solidaritate materială și psihologică pentru traversarea perioadei de pandemie”, derulat de Asociația „Aici pentru tine” cu sprijinul Active Citizens Fund – Romania program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este de a diminua efectele pandemiei 🦠asupra comunităților vulnerabile din județul Brașov.📍

❗️300 de persoane greu incercate de soarta din #Tarlungeni, #Budila si #Brasov vor primi in urmatoarele 3 luni 900 de pachete cu alimente de bază, 300 de produse de igienă și 300 de pachete antiCovid 19. 🧬

🙏Mulțumim îngerilor faptelor bune pentru ajutorul neobosit: AdTeam, Promedivet, Ansor Packaging, Allview Romania, Cofetaria SARAY.

🤩Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă! 🤝
#haide #ActiveCitizenFund #Romania #activecitizens #EEAandNorwayGrants.

🔥Ne #facem #bine❗️

🔝Doar împreună putem reuși să #trecem peste acest #impas #sanitar🧬. Acum mai mult ca niciodată trebuie să ne #ajutăm și să nu ne lăsăm la greu. Este nevoie de #înțelegere și #compasiune, pentru semenii noștri greu încercați de această #situație❣️
🗣O vorbă din #popor spune așa: “bine faci, bine găsești”, pe această #prezumție trebuie să ne axăm și noi! 💝
🙏Haideți ca #împreună să #oferim #ajutor și mai ales să nu #rămânem #indiferenți! 🤗
👉🏼#TU👈🏻 poți face diferența! 🆘
💥Toți #merită o #șansă în această viață! 🤗
🗣”Cine pe săraci ajută, pe Dumnezeu împrumută”🤏
👋 Nu fi #indiferent!🙌
💝Nimeni nu e mai #puternic decât #suntem toți #împreună!💪

➡️Echipe din cadrul Asociației de psihologi și asistenți sociali, vor evalua starea psihică a persoanelor care au fost și care încă sunt afectate, astfel încât se încearcă remedierea problemelor existente. Ședințele de terapie, se adresează în special celor care și-au pierdut locul de muncă din cauza cotractării economice sau care prezintă stări depresive, unde ulterior au creat probleme de integrare în urma măsurilor de restricție din ultimele luni.

➡️Acțiunile sunt realizate în cadrul proiectului „Solidaritate materială și psihologică pentru traversarea perioadei de pandemie”, derulat de Asociația „Aici pentru tine” cu sprijinul Active Citizens Fund – Romania program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este de a diminua efectele pandemiei 🦠asupra comunităților vulnerabile din județul Brașov.📍

❗️300 de persoane greu incercate de soarta din #Tarlungeni, #Budila si #Brasov vor primi in urmatoarele 3 luni 900 de pachete cu alimente de bază, 300 de produse de igienă și 300 de pachete antiCovid 19. 🧬
🙏Mulțumim îngerilor faptelor bune pentru ajutorul neobosit: AdTeam, Promedivet, Ansor Packaging, Allview Mobile, Cofetaria SARAY.
🤩Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă! 🤝

🗣Oameni #buni găsești la orice colț de drum

🗣Oameni #buni găsești la orice colț de drum, dar oameni cu #suflet #mare din ce în ce mai rar. 😪
❗️Astăzi #voluntarele noastre au dovedit faptul că fac parte din categoria oamenilor cu sufletul mare. Toată ziua au împărțit pachete persoanelor din mediile defavorizate cu zâmbetul pe buze și au transmis necontenit #gânduri #bune și #iubire.😇
👉🏼Oamenii care au venit la ridicarea pachetelor au observat acest lucru din plin și au apreciat foarte mult! 👈🏻Pentru aceștia nevoia de a primii un #zâmbet și un #gând #bun poate reprezenta extrem de mult! 🔥
👋Chiar și #TU poți face parte din #echipa #oamenilor cu suflet mare. Nu mai sta pe gânduri, haide alături de noi! #Împreună putem #transforma această #lume într-una mai #bună! ❣️
👉🏼#TU👈🏻 poți face diferența! 🆘
💥Toți #merită o #șansă în această viață! 🤗
🗣”Sufletul tău este tot ce ai. Ia-l în mâini și fă ceva cu el!” (Martin H. Fisher)🤏
👋 Nu fi #indiferent!🙌
💝Nimeni nu e mai #puternic decât #suntem toți #împreună!💪

➡️Echipe din cadrul Asociației de psihologi și asistenți sociali, vor evalua starea psihică a persoanelor care au fost și care încă sunt afectate, astfel încât se încearcă remedierea problemelor existente. Ședințele de terapie, se adresează în special celor care și-au pierdut locul de muncă din cauza cotractării economice sau care prezintă stări depresive, unde ulterior au creat probleme de integrare în urma măsurilor de restricție din ultimele luni.

➡️Acțiunile sunt realizate în cadrul proiectului „Solidaritate materială și psihologică pentru traversarea perioadei de pandemie”, derulat de Asociația „Aici pentru tine” cu sprijinul Active Citizens Fund – Romania program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este de a diminua efectele pandemiei 🦠asupra comunităților vulnerabile din județul Brașov.📍

❗️300 de persoane greu incercate de soarta din #Tarlungeni, #Budila si #Brasov vor primi in urmatoarele 3 luni 900 de pachete cu alimente de bază, 300 de produse de igienă și 300 de pachete antiCovid 19. 🧬

🙏Mulțumim îngerilor faptelor bune pentru ajutorul neobosit: AdTeam, Promedivet, Ansor Packaging, Allview Mobile, Cofetaria SARAY, Reinert Martinel, Olympus Foods Romania.

🤩Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă! 🤝
#haide #ActiveCitizenFund #Romania #activecitizens #EEAandNorwayGrants.

🔝Doar #împreună putem schimba aceasta lume într-una mai bună❗️

🔝Doar #împreună putem schimba aceasta lume într-una mai bună❗️
🗣Fără #ură, #răutate și #dușmănie! Doar #iubire, zile senine și #prietenie! 🙏
🔥Ne dorim ca pe chipul tuturor oamenilor#vedem zâmbete, radiații de #bucurie și seninătate! Prea mult ne încruntăm și vedem doar părțile negative ale vieții (plus că facem și riduri). ❤️
🆘Haideți ca #împreună să ne transformăm în niște oameni mai buni!!! 😇
🤲Mulțumim pentru #diversitatea de produse dăruite: lactate, clementine, ceai, măști, pliant informativ, mortadela, miere, pâine, căciuli și pachetul cu alimente de bază în sine! 👌
👉🏼#TU👈🏻 poți face diferența! 🆘
💥Toți #merită o #șansă în această viață! 🤗
🗣”Cine a aflat în lume un prieten adevărat, el o comoară bogată-n viață a câștigat”🤏
👋 Nu fi #indiferent!🙌
💝Nimeni nu e mai #puternic decât #suntem toți #împreună!💪

➡️Echipe din cadrul Asociației de psihologi și asistenți sociali, vor evalua starea psihică a persoanelor care au fost și care încă sunt afectate, astfel încât se încearcă remedierea problemelor existente. Ședințele de terapie, se adresează în special celor care și-au pierdut locul de muncă din cauza cotractării economice sau care prezintă stări depresive, unde ulterior au creat probleme de integrare în urma măsurilor de restricție din ultimele luni.

➡️Acțiunile sunt realizate în cadrul proiectului „Solidaritate materială și psihologică pentru traversarea perioadei de pandemie”, derulat de Asociația „Aici pentru tine” cu sprijinul Active Citizens Fund – Romania program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este de a diminua efectele pandemiei 🦠asupra comunităților vulnerabile din județul Brașov.📍

❗️300 de persoane greu incercate de soarta din #Tarlungeni, #Budila si #Brasov vor primi in urmatoarele 3 luni 900 de pachete cu alimente de bază, 300 de produse de igienă și 300 de pachete antiCovid 19. 🧬

🙏 Asta au dovedit și prietenii noștri de la: AdTeam, Promedivet, Ansor Packaging, Allview Mobile, Banca de Alimente, Cofetaria SARAY, Reinert Martinel, Olympus Foods Romania și ei își doresc schimbarea într-o lume mai bună și ne susțin necontenit!

🤩Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă! 🤝

🔥Putem vorbi în acest context despre #frumusețe?❣️

🔥Putem vorbi în acest context despre #frumusețe?❣️
👉🏼Cu siguranță, #DA!👈🏻
🆘Spunem asta pentru că fiecare este frumos în felul lui. Unii sunt frumoși fizic iar alți sufletește dar ceea ce nu trebuie să uităm este că frumusețea fizică este trecătoare și rămânem cu ceea ce avem in suflet. 💝
🤗Asta au dovedit și oamenii din comunitățile pe care le ajutam, chiar dacă exista diferențe fizice, toți sunt frumoși! Le mulțumim pentru felul în care ne primesc și se comportă cu noi! 😇
❗️Totodată le mulțumim și voluntarelor noastre pentru implicarea și devotamentul de care dau dovadă când vine vorba de ajutarea oamenilor aflați în nevoie! Niciodată nu se dau înapoi, ba chiar mai mult, odată cu trecerea timpului sunt tot mai îndârjite spre a face bine! ❤️
👉🏼#TU👈🏻 poți face diferența! 🆘
💥Toți #merită o #șansă în această viață! 🤗
🗣”Frumusețea fără bunătate e ca o casă fără ușă, ca o corabie fără curenți, ca un izvor fără apă.” (proverb din Franța)🤏
👋 Nu fi #indiferent!🙌
💝Nimeni nu e mai #puternic decât #suntem toți #împreună!💪

➡️Echipe din cadrul Asociației de psihologi și asistenți sociali, vor evalua starea psihică a persoanelor care au fost și care încă sunt afectate, astfel încât se încearcă remedierea problemelor existente. Ședințele de terapie, se adresează în special celor care și-au pierdut locul de muncă din cauza cotractării economice sau care prezintă stări depresive, unde ulterior au creat probleme de integrare în urma măsurilor de restricție din ultimele luni.

➡️Acțiunile sunt realizate în cadrul proiectului „Solidaritate materială și psihologică pentru traversarea perioadei de pandemie”, derulat de Asociația „Aici pentru tine” cu sprijinul Active Citizens Fund – Romania program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este de a diminua efectele pandemiei 🦠asupra comunităților vulnerabile din județul Brașov.📍

❗️300 de persoane greu incercate de soarta din #Tarlungeni, #Budila si #Brasov vor primi in urmatoarele 3 luni 900 de pachete cu alimente de bază, 300 de produse de igienă și 300 de pachete antiCovid 19. 🧬

🙏Mulțumim îngerilor faptelor bune pentru ajutorul necontenit: AdTeam, Promedivet, Ansor Packaging, Allview Mobile, Banca Regionala pentru Alimente Brasov, Cofetaria SARAY, Reinert Martinel, Olympus Foods Romania.

🤩Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă! 🤝

🔥Vrem o #lume mai #bună❗️

🔥Vrem o #lume mai #bună❗️
😇Cu toții am avut măcar odată acest gând!
Oare cum pot face o lume mai bună⁉️
🗣Noi avem răspunsul! 🤌
❤️Pentru a putea crea o lume mai bună trebuie mai întâi să ne #schimbăm noi și să #devenim mai #buni! 🤝
👉🏼#Schimbarea poate pleca de la #mine, de la #tine, de la #noi toți! 👈🏻
🤲Noi #zilnic #încercăm să fim mai #buni, mai #îngăduitori și mai #bine #intenționați, dar chiar dacă nu mereu ne iese avem speranța ca intr-o bună zi o să reușim în totalitate! 😪
🆘#Ajută și tu la schimbarea acestei lumi, #nu #rămâne #indiferent! Doar #împreună #putem schimba această lume într-una mai bună! 🤗
👉🏼#TU👈🏻 poți face diferența! 🆘
💥Toți #merită o #șansă în această viață! 🤗
🗣”Frumusețea fără bunătate e ca o casă fără ușă, ca o corabie fără curenți, ca un izvor fără apă.” (proverb din Franța)🤏
👋 Nu fi #indiferent!🙌
💝Nimeni nu e mai #puternic decât #suntem toți #împreună!💪

➡️Echipe din cadrul Asociației de psihologi și asistenți sociali, vor evalua starea psihică a persoanelor care au fost și care încă sunt afectate, astfel încât se încearcă remedierea problemelor existente. Ședințele de terapie, se adresează în special celor care și-au pierdut locul de muncă din cauza cotractării economice sau care prezintă stări depresive, unde ulterior au creat probleme de integrare în urma măsurilor de restricție din ultimele luni.

➡️Acțiunile sunt realizate în cadrul proiectului „Solidaritate materială și psihologică pentru traversarea perioadei de pandemie”, derulat de Asociația „Aici pentru tine” cu sprijinul Active Citizens Fund – Romania program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este de a diminua efectele pandemiei 🦠asupra comunităților vulnerabile din județul Brașov.📍

❗️300 de persoane greu incercate de soarta din #Tarlungeni, #Budila si #Brasov vor primi in urmatoarele 3 luni 900 de pachete cu alimente de bază, 300 de produse de igienă și 300 de pachete antiCovid 19. 🧬

🙏Mulțumim îngerilor faptelor bune pentru ajutorul necontenit: AdTeam, Promedivet, Ansor Packaging, Allview Mobile, Banca Regionala pentru Alimente Brasov, Cofetaria SARAY, Reinert Martinel, Olympus Foods Romania.

🤩Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă! 🤝
#haide #ActiveCitizenFund #Romania #activecitizens #EEAandNorwayGrants.

🗣De ce să #faci #bine❓

🗣De ce să #faci #bine❓
❕Pe lângă faptul că atunci când faci bine, acel #bine se #întoarce #înzecit, trebuie să te gândești și la acei oameni, care au avut mai puțin #noroc în #viața, față de noi restul!😪
🔥Dar cu toate acestea, trebuie să ne gândim și la faptul că #trebuie să ne #ajutăm #semenii și să #nu #lăsăm pe nimeni în urmă. 👋
🔝Cu toții ne aflam pe aceasta barcă (România) și cu toți #trebuie#muncim și să ne #ajutăm, pentru a putea ajunge la mal (să ne fie cât mai bine tuturor). ❣️
❗️Tocmai de aceea #te #provoc pe tine, cititor al acestei postări, să faci un mic efort și să îți #ajuți #semenii❗️
😇Doar #împreună ne #putem #face #bine! ❤️
👉🏼#TU👈🏻 poți face diferența! 🆘
💥Fi mai bun, ajută un om!🤗
🗣”Cine pe săraci ajută, pe Dumnezeu împrumută!”🤏
👋 Nu fi #indiferent! 🙌
💝Nimeni nu e mai #puternic decât #suntem toți #împreună!💪

➡️Echipe din cadrul Asociației de psihologi și asistenți sociali, vor evalua starea psihică a persoanelor care au fost și care încă sunt afectate, astfel încât se încearcă remedierea problemelor existente. Ședințele de terapie, se adresează în special celor care și-au pierdut locul de muncă din cauza cotractării economice sau care prezintă stări depresive, unde ulterior au creat probleme de integrare în urma măsurilor de restricție din ultimele luni.

➡️Acțiunile sunt realizate în cadrul proiectului „Solidaritate materială și psihologică pentru traversarea perioadei de pandemie”, derulat de Asociația „Aici pentru tine” cu sprijinul Active Citizens Fund – Romania program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este de a diminua efectele pandemiei 🦠asupra comunităților vulnerabile din județul Brașov.📍

❗️300 de persoane greu incercate de soarta din #Tarlungeni, #Budila si #Brasov vor primi in urmatoarele 3 luni 900 de pachete cu alimente de bază, 300 de produse de igienă și 300 de pachete antiCovid 19. 🧬

🙏Mulțumim îngerilor faptelor bune pentru ajutorul necontenit: AdTeam, Promedivet, Allview Mobile, Banca Regionala pentru Alimente Brasov.

🤩Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă! 🤝
#haide #ActiveCitizenFund #Romania #activecitizens #EEAandNorwayGrants.

🔝Ca orice #mamă care își #apară #pui,
la fel #facem și #noi! ❤️

🔝Ca orice #mamă care își #apară #pui, la fel #facem și #noi! ❤️
🆘Toți oamenii ce fac parte din categoria #beneficiarilor #asociației sunt pentru noi #exact la fel ca niște #pui care sunt #fără #putere, iar noi ii #ocrotim și le ducem cele de trebuință astfel încât să poată #duce o #viață cât mai #apropiată de #normalitate❗️
🗣#Iubim foarte mult #oamenii și cu fiecare zi trecută ne dorim ca toți să se #pună pe #picioare și să #fie #bine! 🔥
👉🏼#TU👈🏻 poți face diferența! 🆘
💥Fi mai bun, ajută un om!🤗
🔥”Copii sunt bucăți din sufletul mamei, iar locul lor este în inima ei”❤️
👋 Nu fi #indiferent!🙌
💝Nimeni nu e mai #puternic decât #suntem toți #împreună!💪

➡️Echipe din cadrul Asociației de psihologi și asistenți sociali, vor evalua starea psihică a persoanelor care au fost și care încă sunt afectate, astfel încât se încearcă remedierea problemelor existente. Ședințele de terapie, se adresează în special celor care și-au pierdut locul de muncă din cauza cotractării economice sau care prezintă stări depresive, unde ulterior au creat probleme de integrare în urma măsurilor de restricție din ultimele luni.

➡️Acțiunile sunt realizate în cadrul proiectului „Solidaritate materială și psihologică pentru traversarea perioadei de pandemie”, derulat de Asociația „Aici pentru tine” cu sprijinul Active Citizens Fund – Romania program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este de a diminua efectele pandemiei 🦠asupra comunităților vulnerabile din județul Brașov.📍

❗️300 de persoane greu incercate de soarta din #Tarlungeni, #Budila si #Brasov vor primi in urmatoarele 3 luni 900 de pachete cu alimente de bază, 300 de produse de igienă și 300 de pachete antiCovid 19. 🧬

🙏Mulțumim îngerilor faptelor bune pentru ajutorul necontenit: AdTeam, Promedivet, Allview Mobile, Banca Regionala pentru Alimente Brasov, Cofetaria SARAY.

🤩Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă! 🤝
#haide #ActiveCitizenFund #Romania #activecitizens #EEAandNorwayGrants.

🔥Putem spune că viața este ca o #sărbătoare a #binelui. ❣️

🔥Putem spune că viața este ca o #sărbătoare a #binelui. ❣️
🗣Cât încă suntem aici pe pământ ar trebui să ne #bucurăm de #fiecare #zi, chiar dacă pare a fii mai #bună sau mai #rea. #Viața este o #binecuvântare de care ne trebuie să #profităm și nu trebuie să treacă pe lângă noi fără un anume sens. 😇
🗣La un moment dat #firul #vieții se #termină iar in urmă trebuie să lăsam celor dragi doar #lucruri #bune și #amintiri #frumoase. ❤️
🆘#Nu #lăsa viața să #treacă pe #lângă tine #fără #rost! #Bucură-te zilnic de ceea ce ai și nu fi #indiferent asupra celor ce nu au aproape nimic și sunt la #limita #existenței❗️
🗣Să fim mai #buni, să #iubim mai #mult!
Avem #doar #o #viață! 😪
🔝Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima! Așadar #bucură-te, #iubește, #Dăruiește. #Fii mai #bun!!!💝
👉🏼#TU👈🏻 poți face diferența! 🆘
💥Fi mai bun, ajută un om!🤗
🔥”Să lăsăm pe cei binevoitori să ne facă binele dorit. Ei sunt mesagerii care răspund unei sarcini divine.”❤️
👋 Nu fi #indiferent!🙌
💝Nimeni nu e mai #puternic decât #suntem toți #împreună!💪

➡️Echipe din cadrul Asociației de psihologi și asistenți sociali, vor evalua starea psihică a persoanelor care au fost și care încă sunt afectate, astfel încât se încearcă remedierea problemelor existente. Ședințele de terapie, se adresează în special celor care și-au pierdut locul de muncă din cauza cotractării economice sau care prezintă stări depresive, unde ulterior au creat probleme de integrare în urma măsurilor de restricție din ultimele luni.

➡️Acțiunile sunt realizate în cadrul proiectului „Solidaritate materială și psihologică pentru traversarea perioadei de pandemie”, derulat de Asociația „Aici pentru tine” cu sprijinul Active Citizens Fund – Romania program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este de a diminua efectele pandemiei 🦠asupra comunităților vulnerabile din județul Brașov.📍

❗️300 de persoane greu incercate de soarta din #Tarlungeni, #Budila si #Brasov vor primi in urmatoarele 3 luni 900 de pachete cu alimente de bază, 300 de produse de igienă și 300 de pachete antiCovid 19. 🧬

🙏Mulțumim îngerilor faptelor bune pentru ajutorul necontenit: AdTeam, Allview Mobile, Promedivet, Cofetaria SARAY, Banca Regionala pentru Alimente Brasov.

🤩Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă! 🤝
#haide #ActiveCitizenFund #Romania #activecitizens #EEAandNorwayGrants.

🔥Visele #devin #realitate❣️

🔥Visele #devin #realitate❣️
🗣Acești oameni s-au gândit continuu la faptul ca #nu au ce #pune pe #masă și că #trebuie#rabde.😣 Până în momentul în care #voluntarii #noștri au #mers la ușile lor cu ceva de ale gurii. În acele momente fețele li #s-au #luminat iar #sufletele s-au #deschis. 😇
🔝Visul de a avea ce #mânca și de a avea cu ce se #îmbrăca, tocmai #devenise #realitate‼️
🆘#Ajută și tu la #îndeplinirea unui #vis atât de #mărunt al unui om. 🥰
👋Nu rămâne #indiferent asupra lui! 🤲
👉🏼#TU👈🏻 poți face diferența! 🆘
💥Fi mai bun, ajută un om!🤗

➡️Echipe din cadrul Asociației de psihologi și asistenți sociali, vor evalua starea psihică a persoanelor care au fost și care încă sunt afectate, astfel încât se încearcă remedierea problemelor existente. Ședințele de terapie, se adresează în special celor care și-au pierdut locul de muncă din cauza cotractării economice sau care prezintă stări depresive, unde ulterior au creat probleme de integrare în urma măsurilor de restricție din ultimele luni.

➡️Acțiunile sunt realizate în cadrul proiectului „Solidaritate materială și psihologică pentru traversarea perioadei de pandemie”, derulat de Asociația „Aici pentru tine” cu sprijinul Active Citizens Fund – Romania program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este de a diminua efectele pandemiei 🦠asupra comunităților vulnerabile din județul Brașov.📍

❗️300 de persoane greu incercate de soarta din #Tarlungeni, #Budila si #Brasov vor primi in urmatoarele 3 luni 900 de pachete cu alimente de bază, 300 de produse de igienă și 300 de pachete antiCovid 19. 🧬

🙏Mulțumim îngerilor faptelor bune pentru ajutorul necontenit: AdTeam, Promedivet, Allview Mobile, Cofetaria SARAY, Banca Regionala pentru Alimente Brasov, Ansor Packaging.

🤩Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă! 🤝
#haide #ActiveCitizenFund #Romania #activecitizens #EEAandNorwayGrants.