La 12 ani, Cosmin suferă de epilepsie! Un tratament costisitor l-ar putea ajuta să-și revină complet

Un nou caz social este în atenția Asociației ”Aici pentru Tine”. Mama lui Cosmin, un adolescent de numai 12 ani, ne-a scris aceste rânduri emoționante. Împreună putem să îi ajutăm!

”Am un copil, pe nume Cosmin, în vârstă de 12 ani și suferă de o boală, care se numește EPILEPSIE TIP ABENȚĂ A COPILULUI și are nevoie de tratament medicamentuos, care costă în jur de 25.000 lei, necesar pentru 6 luni și care trebuie făcut până la vârsta de 18 ani!

Boala am descoperit-o, pe când fiul meu era în clasa a III-a, când o doamnă învățătoare, căreia țin să-i mulțumesc pe această cale, a sesizat niște manifestări de lipsă de atenție la ore și i-a spus soției mele, să mergem cu el să-i facem un control neurologic, deoarece aceste manifestări nu sunt normale și ar fi bun un control medical de specialitate. Asta se întâmpla în anul 2013, iar în urma controlului medical, s-a descoperit această boală, care în urma unui tratament adecvat se poate trata si copilul să-și revina 100% din punct de vedere al sănătății! Vă mulțumesc!”

RO64 BACX 0000 0010 9580 7001 deschis la Unicredit Țiriac.

Poți face donații și online, accesând butonul de mai jos!

De asemenea, ne poți contacta telefonic, la numărul: 0726 686 793 – Adina Gál, Asociația ”Aici pentru Tine”.

Împreună putem să îi ajutăm! ”Noi îi scoatem din anonimat, iar TU faci diferența schimbându-le povestea vieții lor.”

ANALIZE MEDICALE:

1 2 scrisoare medicala-16.11.2016