You are currently viewing Bogdan vrea doar să-și vadă copilul crescând!

Bogdan vrea doar să-și vadă copilul crescând!

La 33 de ani, cei mai mulți dintre oameni își fac numeroase planuri de viitor, se bucură de viață (mai ales atunci când abia au devenit părinți) și trăiesc cu entuziasm experiențele prin care trec.

Bogdan, însă, deși este proaspăt tătic și are o soție care îl iubește, este într-o situație disperată.

De câteva luni, se zbate între viață și moarte, din cauza unei insuficiențe cardiace severe, care face ca inima lui să bată la 20% din capacitate, fiindu-i afectate și organele interne – ficat, rinichi, colecist, și circulația venoasă.

Bogdan și-a descoperit boala acum trei ani, dar din cauza lipsei de bani nu a reușit să-și facă transplant de inimă, nici să-și implanteze un defibrilator cardiac, așa că boala a recidivat, în ciuda tratamentului medicamentos.

Acum, viața lui atârnă de un fir de ață și soția lui se străduiește să strângă 5.000 euro, pentru defibrilatorul cardiac, care să-l păstreze în viață, până va putea face un transplant.

Orice sumă de bani, donată pentru Bogdan, este de real ajutor, pentru că veniturile familiei lui sunt mici, locuiește în chirie și are în creștere un copil de aproape un an.

Dacă vreți să-l ajutați pe Bogdan, puteți să faceți donații în contul Asociației ”Aici pentru Tine”, deschis la Unicredit Ţiriac: RO64 BACX 0000 0010 9580 7001.

Pentru mai multe informaţii, ne puteţi contacta telefonic, la numărul: 0726.686.793 – Adina Gal, președinte Asociația ”Aici pentru Tine”.

 

”Noi îi scoatem din anonimat, iar TU faci diferența, schimbându-le povestea vieții lor.”