Împreună putem găsi un loc de muncă pentru persoanele aflate în dificultate

Împreună putem da o mână de ajutor, iar dacă și tu cunoști persoane care au nevoie de susținere, atunci suntem bucuroși să anunțăm că din luna august 2017, am deschis „SERVICIUL DE ASISTENŢĂ COMUNITARĂ „AICI PENTRU TINE””, situat în Str. Toporaşului, nr. 7, Braşov. Acesta este un serviciu acordat în comunitate, pentru adulți, între 35 și 65 ani, care se află în situații de izolare socială, risc de sărăcie și excluziune socială (venituri reduse, locuință precară, analfabetism sau educație precară).

Beneficiarilor li se acordă asistență socială, elaborarea unui plan de intervenție/de asistență și îngrijire, îndrumare către alte servicii, dacă este nevoie, consiliere socială, informare, suport emoțional, orientare profesională/vocațională, consiliere psihologică/psihosocială, consiliere juridică, terapii de integrare/reintegrare socială, suport emoțional – religios, educare pentru integrare/reintegrare socială, facilitare acces la educația generală, facilitare acces la educație profesională, mediere socială și acte de caritate.

Cauți un loc de muncă?

În cadrul Serviciului Social, și în ceea ce privește orientarea profesională, cu sprijinul partenerilor noștri, putem găsi și oferi mai multe locuri de muncă. În prezent căutăm persoane care sunt dispuse să lucreze într-un departament de Producție Publicitară. Se caută o persoană atentă la detalii, o persoană serioasă și care să aibe capacitatea de concentrare și de lucru cu finalizare într-un anumit timp. Se oferă pregătire și specializare la locul de muncă, în primele trei luni, dezvoltare persoanlă și profesională, un pachet salarial motivant și beneficii suplimentare în funcție de performanțe.