Donează 20% din impozitul pe profit, pentru copiii din centrele de plasament

Împreună putem ajuta într-un mod simplu și benefic pentru semenii noștri. Noi ne dăruim copiilor din centrele de plasament și luptăm pentru integrarea lor în societate. Pentru a putea desfășura însă cât mai multe acțiuni, este nevoie de un mijloc de transport, pe care nu îl avem, iar costurile unei acțiuni nu sunt mici. Cu ajutorul vostru, al sponsorilor, al oamenilor cu inimă mare, putem reuși să facem acțiuni frumoase, acțiuni la care vă invităm și pe voi, cu mare drag.

Fără dragoste părintească, singuri și vulnerabili, copiii aflați în centrele de plasament sunt poate cei mai neajutorați. Pentru ei, noi trebuie să întindem o mână de sprijin, să rostim o vorbă bună și să îi îndrumăm pe un drum corect.

Dorința de a integra în societate copiii din centrele de plasament, atât prin educație, cât și prin activități culturale, este viziunea pentru care a luat naștere Asociația ”Aici pentru Tine”. Pentru ca fiecare tânăr care părăsește la vârsta de 18 ani aceste centre, să fi avut până la acel moment experiențele necesare pentru a putea fi independent.

DONEAZĂ CEI 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT!

Vorbim despre acei bani care merg la stat în mod automat, dar care

TU îi poți redirecționa către copii!

Contactează-ne pentru a afla mai multe detalii!

Adina Gál – Asociație: 0726 686 793

contact@asociatie.ebroderie.com

Signalistica electronica

Noi îi scoatem din anonimat, iar TU faci diferenta, schimbându-le povestea vieții lor.

Asociația „Aici pentru Tine” este o organizație non-guvernamentală, care contribuie la dezvoltarea comunității tinerilor din centrele de plasament, a celor din medii sociale nefavorabile și a mamelor maltratate. Ne implicăm, punem suflet și sprijinim cazuri cu povești de viață impresionante. Proiectele noastre se desfășoară în tot județul Brașov.

Valori: Educație, Implicare, Suport, Schimbare, Dezvoltare

Misiune: Inițierea, extinderea, îmbunătățirea serviciilor sociale integrate pentru persoanele și grupurile marginalizate, pentru copii abandonați, mame maltratate, tineri cu rezultate deosebite, recunoscute național și internațional, promovarea drepturilor recunoscute de legislația în vigoare.

Viziune: Împreună putem crea un viitor mai bun pentru acești copii, îi putem ghida și oferi tot suportul pentru a avea dreptul la o viata normală.