Ajutoare pentru Robert, de la zeci de Brașoveni care i-au aflat povestea

Hăinuțe, un laptop, o bicicletă, rechizite, un ghiozdan și dulciuri

Asociația ”Aici pentru Tine” l-a cunoscut pe Robert pe străzi. Singur la părinți, cu tatăl decedat pe când el avea doar patru ani și cu o mamă bolnavă, Robert este un copil care, la numai 10 ani, știe prea bine ce este suferința. Totuși, speră într-o viață mai bună, este puternic, învață și luptă cu viața, zi de zi, în ciuda mediului nefavorabil în care locuiește.

I-am făcut cunoscută povestea și împreună cu zeci de brașoveni inimoși, ne-am mobilizat și i-am dat o mână de ajutor băiețelului. Mii de oameni au distribuit cazul social pe Facebook și ne-au contactat. De asemenea, presa locală a făcut și mai cunoscut cazul nostru și le mulțumim.

Împreună am reușit să îi ducem lui Robert, hăinuțe, un laptop, o bicicletă, rechizite, un ghizodan, dulciuri și multă multă dragoste.

Cei care doresc să în continuare să îl susțină pe Robert în drumul său în viață, ne pot contacta sau pot dona în contul Asociației ”Aici pentru Tine”: RO64 BACX 0000 0010 9580 7001 deschis la Unicredit Țiriac.

Aici puteți citi articolul apărut în presa locală despre acest caz:

Link: http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&p=index&s_id=149876&Lectie-de-omenie-la-inceput-de-an-scolar-%84Mama-are-cancer-Va-rog-sa-ma-ajutati%93