You are currently viewing 1.500 lei pentru Luminița

1.500 lei pentru Luminița

Luminiţa luptă, de 3 ani, cu o boală autoimună!

Vă mulțumim pentru că am reușit să strângem 1.500 lei pentru medicamentele Luminiței.

Totuși, acești bani îi asigură doar tratamentul pentru 3 luni, iar ea are nevoie de medicamente pe lungă durată, așa că vă rugăm să o sprijiniți în continuare.

Vă reamintim că Luminița este o adolescentă frumoasă, prima din clasă, olimpică la Biologie şi premiată, de curând, cu locul I la un concurs de Istorie, dar viaţa ei este departe de a fi un vis. De aceea, are nevoie de ajutor. Un ajutor care, pentru cei mai mulţi dintre oameni înseamnă foarte puţin, dar pentru ea şi părinţii ei, care nu au un loc de muncă stabil şi lucrează cu ziua, înseamnă foarte mult.

Este vorba de 500 lei lunar, pentru medicamente.

Acum 3 ani, Luminiţa a fost diagnosticată cu Lupusul eritematos sistemic, o boală autoimună, în care sistemul imunitar nu reuşeşte să facă diferenţa între ţesuturile proprii şi intruşi, atacându-le şi provocând inflamaţii, dureri şi leziuni ale ţesuturilor din tot organismul.

Medicamentele administrate în spital, imediat după depistarea bolii, i-au provocat numeroase efecte adverse, printre care şi catarcată, la ambii ochi, şi Sindromul Cushing.

Deşi suferă de 10 afecţiuni, Luminiţa luptă. Învaţă foarte mult, pentru a ajunge avocat, iar visul ei este să-i ajute pe toţi copiii bolnavi, pe care i-a întâlnit în spitale. Doar că lupta ei are nevoie de susţinere financiară, pentru că părinţii sunt într-o situaţie grea.

Tatăl, bolnav de depresie, nu mai poate lucra decât cu ziua, iar mama, deşi este recunoscută în sat pentru hărnicia ei, nu reuşeşte să câştige suficient, pentru toată familia, şi, de aceea, a apelat la Asociaţia “Aici pentru Tine”, cu speranţa că îşi va salva fiica.

Împreună putem să îi ajutăm! ”Noi îi scoatem din anonimat, iar TU faci diferența, schimbându-le povestea vieții lor.”

Dacă vrei să o ajuţi pe Luminiţa, poți face donații în contul Asociației ”Aici pentru Tine”: RO64 BACX 0000 0010 9580 7001, deschis la Unicredit Ţiriac.

Pentru mai multe informaţii, ne poţi contacta telefonic, la numărul: 0726.686.793 – Adina Gal, președinte Asociația ”Aici pentru Tine”.