Împreună am ajutat-o pe Andreea să-și ia aparatul de oxigen

În doar câteva zile, am reușit să strângem 16.000 lei!

Mii de oameni au văzut cazul Andreei și au donat bani pentru achiziționarea unui aparat de oxigen. Din fondurile Asociației și din donațiile făcute de brașoveni, s-au strâns banii necesari pentru cumpărarea aparatului, care a costat peste 16.000 lei.  Oamenii au fost atât de impresionați de caz, încât au donat bani pentru a o susține pe Andreea, chiar și după închiderea campaniei.

Andreea are 32 de ani, însă viața o încearcă tare greu în această perioadă. Suferă de insuficiență respiratorie cronică severă, iar asta o face să fie dependentă aproape 24 de ore din 24 de un aparat de oxigen.

Andreea nu s-a demoralizat, este o fire puternică, tare, optimistă și crede într-un viitor minunat. Îi place să studieze, îi plac călătoriile și a făcut voluntariat pentru copiii instituționalizați. Întreaga poveste a Andreei o puteți citi în ziarul online MyTex, ce a scris despre cazul nostru! www.mytex.ro. CLICK AICI!