În excursie alături de copiii din Centrul de plasament de la Rupea

Iubim copiii, iar pentru asta am continuat să diversificăm programele noastre și activitățile împreună cu aceștia. Asociația ”Aici pentru Tine” din Brașov militează pentru integrarea copiilor în societate și dezvoltarea lor. Tocmai de aceea, ieri am fost în excursie la Mănăstirea Rupestră de la Șinca Veche, la Cetatea Făgărașului, dar și la Sâmbăta de Sus, împreună cu copiii de la Centrul de Plasament din Rupea. Cei mici au avut parte de o zi minunată alături de însoțitori, au primit apă și gustări dulci, iar la Cetatea Făgărașului s-au întâlnit cu un ghid care le-a oferit o adevărată lecție de istorie. Iar pentru acasă, la finalul excursiei, copiii au primit iaurturi din lapte de capră, de la sponsorul nostru Covalact De Tara. Mulțumim!