Haine, încălțăminte, pături, și nu numai, pentru copiii cu dizabilități de la Brădet

Reprezentanții Asociației ”Aici pentru Tine” din Brașov, nu au putut rămâne indiferenți la tragedia care s-a abătut asupra Centrului de copii de la Brădet. Incendiul devastator le-a luat tot ce aveau, iar cu ochii înlăcrimați ne-am mobilizat cât de repede am putut pentru a-i ajuta cu lucruri necesare imediat.

Zeci de kilograme de haine noi, dar și provenite din donații, încălțăminte, lenjerii de pat, pături, covoare și jucării, toate ambalate în saci și cutii au fost încărcate într-un minibus și transportate astăzi la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă de la Brădet.

Directorul Centrului, dar și copiii, ne-au primit cu brațele deschise, am povestit cu cei mici, le-am oferit pachetele și le-am promis că ne vom întoarce cu siguranță.

Acțiunile Asociației ”Aici pentru Tine” din Brașov, vor continua și în perioada următoare și vom merge din nou la Centrul de la Brădet.

Despre noi….

Asociația „Aici pentru Tine” este o organizație non-guvernamentală, care contribuie la dezvoltarea comunității tinerilor din centrele de plasament, a celor din medii sociale nefavorabile și a mamelor maltratate. Ne implicăm, punem suflet și sprijinim cazuri cu povești de viață impresionante. Proiectele noastre se desfășoară în tot județul Brașov.

Valori: Educație, Implicare, Suport, Schimbare, Dezvoltare

Misiune: Inițierea, extinderea, îmbunătățirea serviciilor sociale integrate pentru persoanele și grupurile marginalizate, pentru copii abandonați, mame maltratate, tineri cu rezultate deosebite, recunoscute național și internațional, promovarea drepturilor recunoscute de legislația în vigoare.

Viziune: Împreună putem crea un viitor mai bun pentru acești copii, îi putem ghida și oferi tot suportul pentru a avea dreptul la o viata normală.

IMG_9427 IMG_9434 IMG_9438 IMG_9439 IMG_9442 IMG_9445 IMG_944816107026_1500340816650565_927800124_o