Are nevoie de o operație urgentă la picior! Donează 2 Euro la 8827 cu textul: Magda

”Un om frumos. Greu încercat de soartă, dar s-a dovedit a fi și un om puternic. Are și forța de a lupta pentru cei ca ea, care au ajuns sa traiasca in scaunul cu rotile, desi s-au nascut sanatosi. O clipa doar e de ajuns, uneori, sa intoarca intreaga viata cu susul in jos. Magda s-a ridicat deasupra sentimentelor ce pot pune la pamant un om intr-o situatie fara intoarcere. Nu s-a dat batuta. A gasit in interiorul ei o forta mai puternica decat durerea, revolta, amaraciunea, umilinta, neputinta – toate acestea si multe altele, la un loc.

S-a reconstruit. A continuat sa invete. A terminat psihologia, dar nu s-a oprit aici. A renascut si a dat nastere – nu fara riscuri – minunii din viata ei. O fetita sensibila, care ii seamana. A cladit o miscare, pentru oamenii greu incercati, ca si ea – Atipic Beauty. E unul dintre oamenii care pun o piatra la temelia schimbarii in bine. Un model de urmat.

Dar, din pacate, sanatatea Magdei cunoaste acum un nou moment de cumpana, si stim bine ca fara o stare de echilibru, visele noastre nu pot ajunge departe. O operatie la picior, necesara, realizata in Romania, dar nereusita, are astazi urmari ce nu pot fi trecute cu vederea. Ca si cum nu ar fi de ajuns ca traieste intr-un scaun cu rotile, tija pe care doctorii i-au montat-o de curand este mai lunga decat ar fi trebuit si risca sa ii sparga rotula…

Magda trebuie operata din nou, de asta data de urgenta. Acibadem A Class Healthcare Services s-a alaturat cauzei noastre, aducand doi medici emeriti la Bucuresti si oferindu-i gratuit consultatia preliminara, dar si o reducere importanta a costului operatiei, insa ea are nevoie de noi toti. Interventia are un cost ce nu poate fi evitat: 7000 de euro, mult peste ceea ce ea isi poate permite…” spune Andreea Marin pe pagina s-a de Facebook.

Încercăm și noi să dăm o mână de ajutor și să o ajutăm pe Magda. De sărbători putem face o faptă bună, putem schimba destine.

Fiecare dintre noi, fiecare mesaj, contează!

Donează 2 Euro prin SMS, la 8827, cu textul: Magda