You are currently viewing Am fost ”Împreună de Sărbători”, din nou!

Am fost ”Împreună de Sărbători”, din nou!

Cadouri pentru cei care au cea mai mare nevoie de ele

Am reușit, cu ajutorul vostru, să strângem și în acest an sute de kg de alimente, haine, jucării, tone de lemne de foc și zeci de cadouri, care au fost donate persoanelor nevoiașe din Brașov, împrejurimi, Prahova și Constanța. Ne-am bucurat de bucuria pe care le-am adus-o bătrânilor, bolnavilor, copiilor și adulților din medii defavorizate, iar acum vrem să v-o împărtășim și vouă. Pentru că asta înseamnă să fii om: să fii alături de cei care au nevoie de tine, să te bucuri împreună cu ei, să simți durerile lor și să te implici, pentru a-i ajuta.

Pentru al patrulea an la rând, Asociația ”Aici pentru TINE” a pregătit pachetele, a împachetat frumos cadourile celor mici (ca să simtă și ei, cu adevărat, că Moșul nu i-a uitat) și le-a distribuit, acolo unde era cea mai mare nevoie de ele. De Sărbători, mai mult decât oricând, ne-am dorit ca ajutoarele să ajungă la cât mai mulți oameni, așa că am mărit numărul beneficiarilor la care mergem în mod obișnuit, în fiecare săptămână, cu haine și alimente.

Mulțumim mult tuturor celor care au fost și sunt alături de noi, sponsorilor și partenerilor, mass-mediei locale și naționale și voluntarilor!

Unde au ajuns donațiile? În Brașov, Săcele, Tărlungeni, Ghimbav, Codlea, Racosul de Sus jud Prahova, Apața, Rupea, Căpeni, Vama Buzăului, Lunca Câlnicului, dar, de data aceasta, și până în Constanța!

MULȚUMIRI SPONSORILOR: Supermarket Rapid, Lactate BradetOlympus RomaniaBrutăria Două Mâini, Cofetăria Saray, Scoala gimnaziala nr.30, Gradinița cu program prelungit nr.3,  Promedivet SovataConex Romania, Agenția de Publicitate AdTeam Brașov.

PARTENERI MEDIA: Bună Ziua Brașov, News Brașov, MyTex, Ziare.com, Știri Locale 24, Presa Online 24, Kiss FM, Rock FM, Magic FM, Monitorul Expres, Radio România Târgu Mureș, Brașovul Tău, Ziare pe net, stiriziare.com, Brasov365.

Despre noi…

Asociația ”Aici pentru Tine” a luat naștere din dragostea pentru aproapele nostru, pentru că ne dorim să îi ajutăm pe cei cărora soarta le-a oferit mai puțin.

Deviza noastră este: ”Noi îi scoatem din anonimat, iar tu faci diferența, schimbându-le povestea vieții lor.”

Ne implicăm, punem suflet și sprijinim cazuri cu povești de viață impresionante, pe plan social, educațional și medical. Avem în grija noastră în special persoanele și grupurile marginalizate, copiii abandonați, mamele maltratate, tinerii cu rezultate deosebite, proveniți din medii ostile, pe care îi consiliem, îi ajutăm material și încercăm să îi integrăm în societate.

Asociația ”Aici pentru Tine” este autorizată de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, în conformitate cu prevederile legii 172/2012, să acorde servicii sociale pe o perioadă nedeterminată.

De asemenea, Asociația deține un protocol de colaborare cu Direcția Generală pentru Asistența Socială și Protecția Copilului din Brașov, cu scopul derulării de activități instructiv-educativ-culturale (spectacole, expoziții, simpozioane etc.) pentru și împreună cu beneficiarii centrelor de plasament din subordinea Direcției.

Dacă vreți să aflați mai multe despre noi și acțiunile noastre, vă rugăm să ne contactați!

Str. 13 Decembrie, nr. 209, Brașov, România

Email: contact@1.asociatiaaicipentrutine.ro

Adina Gál – Șef Serviciu social de « Asistență Comunitară ”Aici pentru TINE”

Telefon : 0726.686.793