IMPLICA-TE! FII VOLUNTAR!

Vrei sa faci o schimbare în viața ta?

Vrei să aduci schimbăre în bine?

Vrei sa oferi o clipa din timpul tău liber celor nefericiți?

 

Dacă răspunsul tău este DA, atunci ai șansa să te implici!

Poți să ajuți un copil sau un bătrân să zâmbească din nou, să dai speranța unui copil aflat „pragul” sărăciei, să ajuți o familie defavorizată să cunoască normalitatea sau să ajuți un bolnav să-și recapete sănătatea.

CINE POate FI VOLUNTAR?

Sunt binevenite toate persoanele de peste 15 ani, cu orice nivel de educație și experiență profesională. Voluntarii noștri provin din medii diferite, sunt elevi, studenți, adulți care au job-uri și familii, cu preocupări variate.

Avem nevoie de oameni implicați, responsabili și veseli. Căutăm să transformăm voluntarii “Aici pentru Tine” în modele pozitive pentru comunitate. Este important să simtă că îi definesc valorile noastre: curaj, integritate, profesionalism, eficiență, implicare pro-activă și responsabilitate față de oameni. Acestea ne ghidează pe noi, ca organizație, ca echipă, ca oameni!

Este necesar un program flexibil care să permită alocarea a câtorva ore pe săptămână. Activități sunt derulate în timpul săptămânii (dimineața și după-amiaza), dar și în weekend.

Desfășurăm atât activități de birou cât și de teren (în zonele defavorizate din mediul urban si rural). Nivelul de efort este unul moderat. 

Voluntariatul este definit drept activitatea de interes public desfășurată din proprie inițiativă de orice persoana fizică, în folosul altora, fără a primi o contraprestaţie materială. Recomandăm consultarea Legii 195/2001, care reglementează activitatea de voluntariat.