Larisa a suferit trei intervenții la inimă, la doar 6 ani!

Un alt caz medical grav a intrat în atenția Asociației ”Aici pentru Tine” din Brașov. Mama Larisei, o fetiță grav bolnavă, ne-a scris acest mesaj emoționant. Împreună putem da o mână de ajutor!

”Sunt mama Larisei, fetița mea a suferit 3 intervenții chirurgicale la inimioară, destul de grave. Ultima în august 2017, iar după intervenția chirurgicală ni s-a spus că va lua tratament anticuagulant sindrom warfarina care este destul de periculos cu acest medicament dacă nu este făcută analiza INR zilnic, până se mai stabilește doza, după care la 3 zile, o săptămână.

Pentru fetița mea avem nevoie de testere și ace, iar aceste testere costa foarte, foarte mult, 500 de lei pe lună, plus tratamente multe. Are de luat timp de 6 luni după care va rămâne doar cu medicamentul pentru coagularea sângelui. Toată viața va lua acest medicamemt care se găseste numai în Germania unde a fost operata ea la inimioara.

Larisa este foarte slăbită, nu prea mănâncă, are 13 kg la 6 ani, foarte greu ia în greutate mai ales că are multe tratamente de luat zilnic. Captopril, spironolactona, furosemid lichid, și warfarina, zilnic ia aceste medicamente destul de multe și foarte amare. Are implantat în burtică un stimulator cardiac care cu acest aparat ea trăiește. Fără el nu are puls. Vă scriu în speranța de a ne ajuta.”

RO64 BACX 0000 0010 9580 7001 deschis la Unicredit Țiriac.

Poți face donații și online, accesând butonul de mai jos! 

De asemenea, ne poți contacta telefonic, la numărul: 0726 686 793 – Adina Gál, Asociația ”Aici pentru Tine”.

Împreună putem să îi ajutăm! ”Noi îi scoatem din anonimat, iar TU faci diferența schimbându-le povestea vieții lor.”

REALIZĂRI: 

  • Am reusit sa cumparam medicamentele Larisei pe o perioada de 6 luni in valoare de 3000 de lei.

 2 3