”Jocul Urșilor” și Dan Mălureanu, susține Campania ”Împreună de Sărbători”

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Asociația ”Aici pentru Tine” a lansat Campania ”Împreună de Sărbători”, prin care îi invita pe brașoveni să îi sprijine pe copiii aflați în medii defavorizare, dar și pe cei din centrele de plasament.

Campania va continua până în data de 16 decembrie, timp în care toți cei interesați pot dona lucrurile pe care nu le mai folosesc. Cu toții avem acasă haine pe care nu le mai purtăm, jucării și cărți pe care le putem dona.

De asemenea, pasionații de artă și nu numai pot licita pentru unul dintre tablourile de colecție ”Jocul Urșilor”, realizată de fotograful Dan Mălureanu.

Vei avea în posesie un print de digigrafie, o lucrare unică, de înaltă calitate imprimată de fotograful profesionist Claude Philippot, artist digigraf licențiat de firma Epson. Lucrarea de artă te va îndemna să retrăiești povestea tradiției unice „Jocul Urșilor”.

Banii strânși în urma licitației se vor dona către Asociația Aici pentru Tine. Vei contribui și tu la fericirea unei familii cu 11 copii ce trăiesc într-un mediu sărăcăcios și se întrețin doar din ajutorul social. Vei schimba viața unor oameni, care au nevoie de ajutorul nostru și, implicit, al vostru. Te vei implica în mod direct la dezvoltarea tinerilor și oamenilor din mediile sociale nefavorabile.

Alături de fotograful Dan Mălureanu prin intermediul acestui vernisaj, Photohotel susține și promovează arta, scopul proiectului fiind acela de a aduce cunoscătorilor datinile străvechi prin intermediul unei colecții de fotografii inedite.

Dan Mălureanu a ales pentru această expoziție 10 lucrări alb-negru. Fotografiile ilustrează și documentează fără artificii inutile autenticitatea unei tradiții strămoșești cunoscută sub numele de jocul urșilor.

Pentru a licita, poți accesa link-ul http://joculursilor.danmalureanu.ro/

Nu fi indiferent, iar de sărbători îndreaptă-ți atenția și către ei… cei care au mai puțin decât noi, către cei care poate nu au apă potabilă, electricitate, iar de o masă de Crăciun nici nu poate fi vorba.

Pentru a dona lucruri, tot ceea ce trebuie să faci este să le stângi pe toate și să ne contactezi sau să le aduci chiar tu, la sediul Asociației ”Aici pentru Tine”, pe Strada Toporașului nr.7, Brașov.

Mulțumiri: AdTeam Brașov, Comunitatea de prieteni Party for You, Parc Aventura, Cofetăria Saray, Cofetăria Bombo, Pro Soft, Zao Planet, Transilvania News, Kiss FM, Rock FM, Magic FM, Biz Brașov, Agerpres, Ziare.com, Bună Ziua Brașov, Monitorul Expres, Radio Târgu Mureș, Brașovul Tău.

Ne găsești pe Strada Toporașului, nr.7, 500372 Brașov

Email: contact@asociatie.ebroderie.com

Adina Gal – președinte Asociație ”Aici pentru Tine”

Telefon : 0726.686.793 E-mail: adina@adteam.ro

Despre noi….

Asociația „Aici pentru Tine” este o organizație non-guvernamentală, care contribuie la dezvoltarea comunității tinerilor din centrele de plasament, a celor din medii sociale nefavorabile și a mamelor maltratate. Ne implicăm, punem suflet și sprijinim cazuri cu povești de viață impresionante. Proiectele noastre se desfășoară în tot județul Brașov.

Valori: Educație, Implicare, Suport, Schimbare, Dezvoltare

Misiune: Inițierea, extinderea, îmbunătățirea serviciilor sociale integrate pentru persoanele și grupurile marginalizate, pentru copii abandonați, mame maltratate, tineri cu rezultate deosebite, recunoscute național și internațional, promovarea drepturilor recunoscute de legislația în vigoare.

Viziune: Împreună putem crea un viitor mai bun pentru acești copii, îi putem ghida și oferi tot suportul pentru a avea dreptul la o viata normală.