Către, Asociatia „ Aici pentru Tine” In atentia dnei. Adina Gal, Prin intermediul acestei scrisori, dorim sa va multumim din suflet pentru ca sunteti alaturi de noi. Suntem recunoscatori si apreciem sprijinul din partea dumneavoastra. In numele echipei CHRISTIANA cat si a seniorilor nostri, va multumim si va dorim mult bine si spor in tot ceea ce faceti zi de zi !
Margareta Ardeleanu-Chirica - CHRISTIANA
Director General
E o asociație foarte bună care face pe copii sa zâmbească și sa se simte foarte bine
Csilla Torok
Vă transmit prezenta scrisoare de mulțumire ca semn de apreciere și respect pentru faptul că v-ați gândit la noi și ne-ați inclus în proiectul dumneavoastră. În numele colectivului și al beneficiarilor găzduiți în cadrul Asociației Centrul de Bătrâni Casa Daniel, vă adresez sincerele noastre mulțumiri pentru donație. În speranța unei colaborări viitoare, vă mulțumesc și vă doresc mult succes în tot ceea ce faceți!” Alfianu Simona Dominica, Asociației Centrul de Bătrâni Casa Daniel.
Alfianu Simona
Ne bucurăm că am reușit să o susținem pe Andrea, dar și pe dumneavoastră în a vă atinge țelul, în a găsi soluția cea mai bună. Vă mulțumim doamna Gal că sunteți alături de cei care au nevoie de sprijin și vă dorim mult succes în activitatea dumneavoastră. Faceți lucruri bune implicându-vă cu sufletul, iar acest lucru contează mult. Sper ca Asociația ”Aici pentru Tine” să reușească să obțină cât mai mult sprijin și din partea altora, să realizați proiecte frumoase. Este bine să ajutăm cu toții pentru că împreună depășim orice obstacol!” Daniela Toader, Oxigen Asist.
Daniela Toader
Ceea ce faceți voi este mai mult decât admirabil. Pentru ca cineva, (în timpurile astea, când pe nimeni nu mai interesează decât propria persoană, și cum să adune mai mult), să lase totul la o parte și să investească atâta timp, bani și energie și să se aplece, către copii și oameni nevoiași este extraordinar. Că voi vă bazați pe noi și pe alte firme și nu ați putea ajuta lumea altfel este o alta problema, însă contribuția noastră este infima, și faptul ca redirecționam niște bani de la stat la voi nu suportă termen de comparație cu efortul pe care îl depuneți voi și vreau sa vă asigur de tot sprijinul meu, în limita posibilităților și în 2017. Cofetaria Saray
Paul Plugaru