fbpx

Știri

Vrem să știți că în această perioadă, marcată de răspândirea virusului Corona, COVID-19 care ne afectează pe toți, râmânem aici pentru voi. Acum e timpul să fim mai uniți ca niciodata. În pragul sărbătorilor ne dorim să fim alături, pe cât posibil, de oamenii care au nevoie de sprijin și alinare.

Deși am avut o perioadă în care ne-am mutat birourile acasă, acum suntem înapoi. Chiar dacă și noi trecem printr-o perioadă dificilă, facem tot posibilul să vă ascultăm of-urile, să vă oferim un sfat, o vorbă bună și să vă întindem o mână de ajutor, în același timp respectând regulile pentru combaterea bolii și îndrumându-vă să ieșiți afară doar când este cu adevărat nevoie. Astfel, oricând simțiți nevoia să fiți auziți contactați-ne și vă vom asculta. În continuare suntem Aici pentru Tine și veghem asupra ta.

D.O. Security donează 9 laptopuri copiilor dotați intelectual
și fără posibilități materiale din mediul rural

Am început luna iunie cu o surpriză plăcută pentru copiii din satele din jurul Brașovului.

Au primit din partea sponsorului nostru, DO Security, laptop-uri cu ajutorul cărora să își deschidă orizonturile și să beneficieze de școala online. Copiii au fost foarte bucuroși și nerăbdători să le descopere. Sperăm să le fie cu folos.

Este important ca toți copiii să aibă șanse egale. Noi, cei de la Aici pentru Tine, sprijinim comunitățile vulnerabile și promovăm o educație inclusivă. DO Security este un partener de nădejde, format din oameni cu suflete mari, implicați maxim în decursul ultimilor 5 ani în campaniile noastre de întrajutorare. Pe lângă sprijinul lor material au dat dovadă de solidaritate, deplasându-se la casele copiilor și oferind personal cadourile copiilor. Orice ajutor contează, schimbând în bine poveștile de viață ale unor oameni nevoiași și pornind  lanțul faptelor bune prin puterea exemplului. #școalaacasă #educațiepentruviață #aicipentrutine #justițiesocială #educațieinclusivă #DOSecurity

Campania de Paște 2020

Se spune că oamenii buni se întâlnesc întotdeauna. În acest an, în perioada sfintelor sărbatori de Paște, a fost nevoie de ei mai mult decât oricând și numărul faptelor bune a fost unul pe măsură.

Cu ajutorul partenerilor noștri de nădejde, cărora le suntem foarte recunoscători, Chemark Rom, sponsor principal, Olympus Foods Romania, Reinert Martinel, Promedivet Sovata, Cofetăriile Saray și Bombo, Lactate Brădet, Perutnina România, Brutăria Două Mâini și voluntarii noștri, am reușit să dăruim unui număr de peste 300 de familii defavorizate din Brașov și din împrejurimi pachete cu alimente de bază și dezinfectanți care le-au luminat sărbătorile și i-au ajutat să se protejeze împotriva virusului Covid-19.

Din nou am realizat că o faptă bună face pentru oamenii în nevoie cât o mie de cuvinte și continuăm să fim alături de ei.


Campania de întrajutorare COVID-19

In lupta cu COVID-19, printr-un zâmbet și o gustare sănătoasă am simțit că am adus o rază de lumină miilor de oameni care au mare nevoie de ea: persoane defavorizate cu venituri mici, bolnavi, medici și personal din spitale ce luptă în prima linie, vârstnici din centre de bătrâni.În această perioadă împreună cu partenerul nostru, Olympus – cel mai mare procesator de lapte din România, am pus la dispoziție cel mai mare transport de produse lactate de pana acum, respectiv 300.000 de iaurturi natur. Campania a fost derulată în parteneriat cu fundația Andreei Marin, Prețuiește viața. Pe această cale le mulțumim din suflet pentru implicarea socială constantă și pentru că ne sunt alături mereu, clădind și construind împreuna binele. Un exemplu și un model de urmat!

https://newsbv.ro/2020/03/31/donatie-de-la-olympus-pentru-ong-urile-care-ajuta-persoanele-in-dificultate-din-cauza-epidemiei/

EnglishRomania