SERVICIUL DE ASISTENŢĂ COMUNITARĂ „AICI PENTRU TINE”, situat în Strada 13 Decembrie Nr.209, 500164 Brașov. Este un serviciu acordat în comunitate, pentru adulți, între 35 și 65 ani, care se află în situații de izolare socială, risc de sărăcie și excluziune socială (venituri reduse, locuință precară, analfabetism sau educație precară).

Beneficiarilor li se acordă asistență socială, elaborându-se un plan de intervenție/de asistență și îngrijire, fiind îndrumați, dacă este nevoie, și către alte servicii: consiliere socială, informare, suport emoțional, orientare profesională/vocațională, consiliere psihologică/psihosocială, consiliere juridică, terapii de integrare/reintegrare socială, suport emoțional – religios, educare pentru integrare/reintegrare socială, facilitare acces la educația generală, facilitare acces la educație profesională, mediere socială și acte de caritate. Serviciul social este realizat de personalul de specialitate format din asistentul social si psiholog clinician, serviciile sociale fiind gratuite.
Categoria: centre de zi pentru asistență și suport pentru alte persoane aflate în situații de nevoie, cod 8899 CZ-PN-V, SERVICII DE ASISTENŢĂ COMUNITARĂ.

Serviciul social este realizat de personalul de specialitate format din asistentul social și psihologul clinician, serviciile sociale fiind gratuite. Dacă aveți nevoie de sprijin sau dacă știți pe cineva aflat în dificultate, nu ezitați să ne contactați. Împreună putem face bine!

Numărul beneficiarilor asistați pe an este în medie de 50.