ARHITECT AL BINELUI

Sunt mii de oameni în jurul nostru care au nevoie de ajutor, care se simt neputincioși în fața problemelor pe care le au. Pe ei, Adina Gal, inițiatoarea proiectului „Aici pentru Tine”, încearcă să îi scoată din anonimat, pentru ca oamenii să le cunoască povestea și să le-o schimbe.

În cadrul galei „Oameni pentru oameni” organizate de asociația pentru relații comunitare și de camera de comerț americane în România, în semn de recunoaștere a activității sale caritabile și a implicării sale sociale notabile, Adina Gal a primit distincția de „Arhitect al Binelui”, reprezentând împreună cu Asociația Aici pentru Tine un pion principal pe scena Ong-urilor din Brașov și chiar din întreaga țară.

Reprezentanții Asociației ”Aici pentru Tine”, premiați la Gala Oameni pentru Oameni

Reprezentanții Asociației ”Aici pentru Tine” au fost premiați la Gala Oameni pentru Oameni, ce a avut loc pe data de 15 noiembrie 2017, la București. Adina Camelia Gál, a primit diploma de Arhitect al Binelui pentru actele de generozitate și devotamentul cu care se implică în sprijinirea persoanelor defavorizate. Pe această cale, mulțumim organizatorilor ARC România și AmCham pentru frumosul eveniment și pentru premiu.

Asociația ”Aici pentru Tine” este beneficiarul unui premiu Google Grants

“Asociația ”Aici pentru Tine” este un destinatar al unui premiu Google Ad Grants. Programul de granturi Google Ad susține organizațiile non-profit înregistrate care împărtășesc filozofia Google de muncă în folosul comunității pentru a ajuta lumea în domenii precum știința și tehnologia, educația, sănătatea publică globală, mediu, advocacy pentru tineret, precum și artele. Grants Google Ad este un program de publicitate, care oferă publicitate gratuită online pentru organizațiile non-profit prin intermediul Google AdWords. “