Aici, pentru Tine!

Sunt mii de oameni în jurul nostru care au nevoie de ajutor, care se simt neputincioși în fața problemelor pe care le au. Pe ei, Adina Gal, inițiatoarea proiectului, încearcă să îi scoată din anonimat, pentru ca oamenii să le cunoască povestea și să le-o schimbe.

Asociația ”Aici pentru Tine” s-a înființat în 2015 și, de atunci, sprijină copii, adulți și bătrâni cu povești de viață impresionante, din tot județul Brașov și chiar din alte județe din țară.

Deținem singurul serviciu de Asistență Comunitară din Brașov„Aici pentru Tine” pentru adulți defavorizați dar sprijinim grupurile marginalizate, cum ar fi mamele maltratate, copiii abandonați, tinerii din familii sărace, cu rezultate deosebite la învățătură, dar și copii sau adulți cu grave probleme medicale.

Asociația ”Aici pentru Tine” este autorizată de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, în conformitate cu prevederile legii 172/2012, și deține un protocol de colaborare cu Direcția de Servicii Sociale Brașov.

Misiunea noastră este inițierea, extinderea și îmbunătățirea serviciilor sociale de integrare în societate a persoanelor și grupurilor marginalizate, prin activități instructiv-educativ-culturale și consiliere psihologică și profesională.

”Noi îi scoatem din anonimat, iar TU faci diferența, schimbându-le povestea vieții lor.”

Raportul anual al asociației ,,Aici pentru Tine” – Februarie 2018 – Februarie 2019