Povestea noastră

Aici, pentru tine!

Sunt mii de oameni în jurul nostru care au nevoie de ajutor, care se simt neputincioși în fața problemelor pe care le au. Pe ei, Adina Gal, inițiatoarea proiectului, încearcă să îi scoată din anonimat, pentru ca oamenii să le cunoască povestea și să le-o schimbe.

Asociația ”Aici pentru Tine” s-a înființat în 2015 și, de atunci, sprijină copii, adulți și bătrâni cu povești de viață impresionante, din tot județul Brașov și chiar din alte județe din țară.

Este una dintre puținele asociații care furnizează servicii de asistență în comunitate, pentru grupuri marginalizate, cum ar fi mamele maltratate, copiii abandonați, tinerii din familii sărace, cu rezultate deosebite la învățătură, dar și pentru copii sau adulți cu grave probleme medicale.

Asociația ”Aici pentru Tine” este autorizată de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, în conformitate cu prevederile legii 172/2012, și deține un protocol de colaborare cu Direcția de Servicii Sociale Brașov și Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului din Brașov.

Misiunea noastră este inițierea, extinderea și îmbunătățirea serviciilor sociale de integrare în societate a persoanelor și grupurilor marginalizate, prin activități instructiv-educativ-culturale și consiliere psihologică și profesională.

”Noi îi scoatem din anonimat, iar tu faci diferența, schimbându-le povestea vieții lor.”

Adina Gal