fbpx

Vrem să știți că în această perioadă, marcată de răspândirea virusului Corona, COVID-19 care ne afectează pe toți, râmânem aici pentru voi. Acum e timpul să fim mai uniți ca niciodata. În pragul sărbătorilor ne dorim să fim alături, pe cât posibil, de oamenii care au nevoie de sprijin și alinare.

Deși am avut o perioadă în care ne-am mutat birourile acasă, acum suntem înapoi. Chiar dacă și noi trecem printr-o perioadă dificilă, facem tot posibilul să vă ascultăm of-urile, să vă oferim un sfat, o vorbă bună și să vă întindem o mână de ajutor, în același timp respectând regulile pentru combaterea bolii și îndrumându-vă să ieșiți afară doar când este cu adevărat nevoie. Astfel, oricând simțiți nevoia să fiți auziți contactați-ne și vă vom asculta. În continuare suntem Aici pentru Tine și veghem asupra ta.

Amintiri...amintiri..😪

🗣Am #realizat împreună cu #copii noștrii #fantastici, o serie de #felicitări💌 pentru un antreprenor de succes din Brașov -Cofetaria SARAY

🍰. Acestea au fost create pentru a fi dăruite #angajaților cofetăriei de ziua lor de naștere. ❤️

➡️ Toate felicitările au fost #lucrate #manual de copii noștri (a se observa #imaginația bogată a acestora). 🤗
😘 Ne #bucurăm de aceasta minunata #realizare și sperăm să mai avem astfel de proiectele cât mai des! Doar așa putem să #integram acești copii și să le facem o #bucurie în plus! 🔥
🤝 Dacă ești #încântat de #creația #hand-made a acestor copii și ești #doritor, ne poți contacta! 🙏
🔝Haideți să punem în valoare #creativitatea acestor copii și să o #fructificăm! 🔥
👉🏼#TU👈🏻 poți face diferența! 🆘
💥Toți #merită o #șansă în această viață! 🤗

🗣Acești oameni sunt #săraci ⁉️

🗣Acești oameni sunt #săraci ⁉️
Mulți dintre voi ați spune cu tărie că da.😞
🔝#Noi vă contrazicem! Acești oameni sunt #foarte #săraci din punct de vedere #financiar💰dar sunt #bogați din punct de vedere #spiritual!❤️ Se #iubesc și oferă iubire ca și cum ar fi #ultima zi de viață! 🔥
🗣Și toți ar trebui să facem acest lucru, pentru că nu suntem #veșnici! 😪
🙏“Din țărână ne-am născut și în țărână ne vom întoarce!” ⚰️
👋Trebuie să învățam să ne #bucurăm de #fiecare #zi din viața noastră și să #iubim semenii ca și cum ar fi ultima zi! 🆘
👉🏼“Să ne iubim unii pe alții, ca într-un gând să mărturisim” (Doxologie)👈🏻
👉🏼#TU👈🏻 poți face diferența! 🆘
💥Toți #merită o #șansă în această viață! 🤗
👋 Nu fi indiferent!🙌
💝Împreună vom fi mereu mai puternici! 💪

🙏Mulțumim pentru sprijin contribuitorilor faptelor bune: Banca Regionala pentru Alimente Brasov, Olympus Foods Romania și Cofetaria SARAY.

În amintirea sărbătorii de halloween 🎃

🗣Ne aducem aminte cu drag de activitatea desfășurata împreună cu #copiii noștri #fantastici💥. Am organizat o #activitate #interactivă în care cei mici au avut ocazia să își #sculpteze și #coloreze #dovlecii după propriul gust (această activitate fiind cu ocazia sărbătorii de #Halloween). 🎃
 
Ce a ieșit la final⁉️
Puteți observa chiar voi în imaginile de mai jos.
Se #observă cu ochiul liber ce #imaginație #vastă poate avea un copil.
Ne #bucurăm #nespus de mult că am #reușit 🔝să le #înseninăm puțin ziua care și așa era destul de mohorâtă. ❤️
🔥#Așteptam cu #nerăbdare #ridicarea #restricțiilor pentru a putea continua activitățile cu acești copii oricum #greu #încercați de #viață. 💫
👉🏼Sperăm să ne #revedem fizic cât mai #curând! 👈🏻
❗️#Stay #safe and #Healthy❗️
🙏Mulțumim pentru sprijinul oferit Doamnei profesoare Doina Constantin și a voluntarelor din cadrul Liceului “Grigore Antipa” Brașov!❣️

❗️Toți copii merita o sansa

❗️Toți copii merita o șansă, tocmai de aceea Asociatia “Aici Pentru Tine” desfasoara activități instructiv-educative: #șah♟, programul #psiho-educativ, #engleză, cursuri de #cyberbully-ing, #educație #financiară💸, activități #non-formale #instructiv #educative și de #cultură #generala pentru a le putea oferi acestor copii o șansă reala spre #reintegrarea în societate și #dezvoltarepersonala.🆘

👉 Toate aceste #activități sunt susținute de profesioniști: #profesori, #psihologi si #formatori cu #experiență de zeci de ani în domeniu.
🤜 Respectam toate restricțiile de limitare a răspândirii cu infecția #COVID19.
Dacă și #TU vrei să susții acești copii greu #încercați #de #soartă pentru a avea un #viitor cât mai bun poți face o #donație.
‼️ #NU rămâne #indiferent, doar cu ajutorul #TĂU putem să #facem un capăt de #bine!
🤝 Trebuie să fim #uniți, mai ales în această #perioadă #dificilă!

Erasmus Days!

😃 Ce bine este să ne amintim experiențele frumoase din cadrul schimbului de tineret “Step Back from the Edge”, organizat la Brașov in ianuarie 2020 de către Asociația „Aici pentru tine”.

😉 Au trecut deja 9 luni și azi am avut o întâlnire online, România- Turcia în care tinerii au povestit despre experiențele Erasmus, despre prieteniile care s-au menținut dincolo de activitatea din ianuarie dar și despre provocările actuale legate de pandemie.

➡️ “Step Back from the Edge” este un proiect finanțat de Uniunea Europeană prin programul #Erasmus+.
 

Sărbătorim zilele de naștere a copiilor!

Pizza 🍕 , tort 🎂, jocuri si muuultă voie bună!
Recuperăm timpul pierdut în carantină și sărbătorim zilele de naștere ale tuturor copiiilor din Asociația “Aici pentru Tine”.
Din păcate nu suntem toți la fel iar “distanțarea socială” nu a “ajutat” pe nimeni, mai ales pe ei 😕
Noi însa avem misiunea să #ajutăm cu #adevărat și să facem tot ce ne stă în putintă pentru a-i face oameni mari, chiar și în condiții vitrege.
❗️Avem nevoie însă de VOI, pentru ca singuri e greu.
Doar împreună îi putem ajuta!
Mulțumim! 🙏 Cofetăria BomBo
pentru surpriza dulce!🎂
 IMPLICA-TE! FĂ O #DONATIE! Îți mulțumim!!! 😘

Doar împreună putem să creem o lume mai bună și să  îi ajutăm pe cei greu încercați! 

”Noi îi scoatem din anonimat, iar TU faci diferența, schimbându-le povestea vieții lor.”

Primul curs de Cyberbully-ing!

Astăzi am dat drumul la primul curs de cyberbully. Am creeat acest curs pentru a aduce la cunoștință copiilor/adolescenților/părinților problemele care de multe ori sunt ne-văzute dar apar frecvent în mediul online. Încercăm să îi învățăm cum să se ferească și să nu devină agresat sau chiar mai grav agresor. 

Nu știi ce este cyberbully-ing?:

Cyberbullying-ul este definit ca folosire a tehnologiilor digitale de către un individ sau un grup de persoane pentru a face rău, în mod repetat și intenționat, unei alte persoane sau grup de persoane care are sau au dificultăți în a se apăra. Acest comportament agresiv poate să se manifeste prin e-mail, prin postări publice sau mesaje private pe reţelele de socializare online, sau în cadrul jocurilor şi poate să se manifeste prin umilire, mesaje de ameninţare sau insulte, excludere din diferite comunităţi, sau chiar situaţii problematice care implică sexting.

“Cyberbullying-ul este foarte neplăcut pentru că poate fi public, greu de dat jos de pe Internet și te poate afecta tot timpul, chiar și când ești acasă. În plus, acesta rămâne postat mereu online şi va avea repercusiuni asupra viitorului tău.”

Nu rămâne indiferent în ceea ce privește agresiunea online, AJUTĂ!

Dacă vreți să susține-ți continuarea cursurilor de cyberbully, puteți să faceți donații în contul Asociației ”Aici pentru Tine”, deschis la Unicredit Ţiriac: RO64 BACX 0000 0010 9580 7001. Sau la categoria donează online!

 

”Noi îi scoatem din anonimat, iar TU faci diferența, schimbându-le povestea vieții lor.”

Am început cursurile de șah pentru copii cu posibilități materiale reduse dar cu VISE MARI!

#Sahul – un mentor excelent pentru o minte în formare, dezvoltă gândirea logică, exersează imaginația și are efecte prin îmbunătățirea situației școlare.
Asociația “Aici pentru Tine” se implică în educația copiiilor defavorizați și luptă să-i facă oameni mari!
Luptă și #TU alături de noi și implică-te pentru comunitate și pentru viitorul copiiilor nostri!
Am început cursurile de #șah! Fericiți și cu forțe proaspete!👩‍👩‍👧👩‍👩‍👧👩‍👩‍👧
 

🔛S A H -ul dezvoltă memoria, concentrarea, imaginația și creativitatea, de minune pentru copiii din Asociația “Aici Pentru Tine”. Suntem și vom fi #aicipentrutine!❤️

Ajută și TU copiii defavorizați ca împreună să le schimbăm viața! Fă o #donatie!
Îți mulțumim!🙏

Doar împreună putem să creem o lume mai bună și să  îi ajutăm pe cei greu încercați! 

”Noi îi scoatem din anonimat, iar TU faci diferența, schimbându-le povestea vieții lor.”

D.O. Security donează 9 laptopuri copiilor dotați intelectual și fără posibilități materiale
din mediul rural!

Am început luna iunie cu o surpriză plăcută pentru copiii din satele din jurul Brașovului.

Au primit din partea sponsorului nostru, DO Security, laptop-uri cu ajutorul cărora să își deschidă orizonturile și să beneficieze de școala online. Copiii au fost foarte bucuroși și nerăbdători să le descopere. Sperăm să le fie cu folos.

Este important ca toți copiii să aibă șanse egale. Noi, cei de la Aici pentru Tine, sprijinim comunitățile vulnerabile și promovăm o educație inclusivă. DO Security este un partener de nădejde, format din oameni cu suflete mari, implicați maxim în decursul ultimilor 5 ani în campaniile noastre de întrajutorare. Pe lângă sprijinul lor material au dat dovadă de solidaritate, deplasându-se la casele copiilor și oferind personal cadourile copiilor.

Orice ajutor contează, schimbând în bine poveștile de viață ale unor oameni nevoiași și pornind  lanțul faptelor bune prin puterea exemplului. #școalaacasă #educațiepentruviață #aicipentrutine #justițiesocială #educațieinclusivă #DOSecurity

campania de paște 2020

Se spune că oamenii buni se întâlnesc întotdeauna. În acest an, în perioada sfintelor sărbatori de Paște, a fost nevoie de ei mai mult decât oricând și numărul faptelor bune a fost unul pe măsură.

Cu ajutorul partenerilor noștri de nădejde, cărora le suntem foarte recunoscători, Chemark Rom, sponsor principal, Olympus Foods Romania, Reinert Martinel, Promedivet Sovata, Cofetăriile Saray și Bombo, Lactate Brădet, Perutnina România, Brutăria Două Mâini și voluntarii noștri, am reușit să dăruim unui număr de peste 300 de familii defavorizate din Brașov și din împrejurimi pachete cu alimente de bază și dezinfectanți care le-au luminat sărbătorile și i-au ajutat să se protejeze împotriva virusului Covid-19.

Din nou am realizat că o faptă bună face pentru oamenii în nevoie cât o mie de cuvinte și continuăm să fim alături de ei.

Campania de întrajutorare covid-19

In lupta cu COVID-19, printr-un zâmbet și o gustare sănătoasă am simțit că am adus, o rază de lumină miilor de oameni care au mare nevoie de ea.

Persoane defavorizate cu venituri mici, bolnavi, medici și personal din spitale ce luptă în prima linie, vârstnici din centre de bătrâni. În această perioadă împreună cu partenerul nostru, Olympus – cel mai mare procesator de lapte din România, am pus la dispoziție cel mai mare transport de produse lactate de pana acum, respectiv 300.000 de iaurturi natur. Campania a fost derulată în parteneriat cu fundația Andreei Marin, Prețuiește viața. Pe această cale le mulțumim din suflet pentru implicarea socială constantă și pentru că ne sunt alături mereu, clădind și construind împreuna binele.

Un exemplu și un model de urmat!

EnglishRomania