donează!

SAU PRIN TRANSFER BANCAR

Dacă vrei să faci o donație prin transfer bancar, găsești mai jos datele de cont ale asociației.

RO64 BACX 0000 0010 9580 7001 UNICREDIT ȚIRIAC BANK.

Ajută la construirea primului Centru Comunitar Modern pentru persoane defavorizate din Romania!

DIRECȚIONEAZĂ 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT

EȘTI ANTREPRENOR? Poți redirecționa
20% din impozitul pe profit pentru a susține activitatea Asociației "Aici pentru Tine". Nu te costă nimic!

Asociația ”Aici pentru Tine” este furnizor de servicii sociale licențiate și înscris în registrul Anaf al asociațiilor si fundațiilor, așa că, indiferent dacă ai o microîntreprindere sau conduci o companie mai mare, poți direcționa către noi 20% din impozitul tău pe venit.

Ajutorul pe care îl oferi nu reprezintă o cheltuială suplimentară pentru tine! Întreabă-ți contabilul, el îți va comunica suma pe care o poți direcționa prin doi pași simpli: semnarea unui contract de sponsorizare și un ordin de plată în bancă.

Dacă vă doresti să ajuți copiii și tinerii din medii defavorizate, mamele maltratate, bolnavii sau bătrânii aflați în situații grele de viață, fără nici un cost, doar direcționând 20% din impozitul pe venit, vă rugăm să completați un contract de sponsorizare, cu datele firmei și suma calculată de contabilul dumneavoastră și să îl trimiteți pe adresa contact@asociatiaaicipentrutine.ro. Noi vă vom trimite înapoi contractul, în două exemplare, semnat și stampilat.

Nu există pierderi, nici riscuri, pentru compania ta! Suma de sponsorizare, dacă este de maximum 20% din impozitul pe profit, se va scădea din impozit, iar diferența din impozitul datorat se va vira către bugetul de stat, până pe 25 ianuarie 2021.

Descarcă formularul!

Asociatia Aici pentru Tine este inregistrata la ANAF ca si entitate de cult pentru care se acorda deduceri fiscale. Vezi aici formularul inregistrat LINK

Direcționează 3,5% din impozitul pe venit
pentru o cauză nobilă!

Ești persoană fizică, salariat sau pensionar cu pensie mai mare de

1000 de lei/lună?

Atunci poți transforma 3,5% din impozitul tău din profitul tău anual pe venit într-un cadou pentru copiii, bătrânii, mamele singure sau persoane cu probleme medicale aflate în grija Asociației “Aici pentru Tine”.

Descarcă formularul, până pe 25 mai 2020, completează-l cu datele personale și depune-l la registratura administrației financiare de care aparții!

Orice sumă, oricât de mică ar părea, este importantă pentru cei aflați în nevoie.

Lumea se schimbă prin exemplul nostru nu prin opinia noastră!

Descarcă formularul!

Fii voluntar!

Avem nevoie de voluntari cu inimă mare, care să aducă bucurie în lumea plină de griji a beneficiarilor noștri.

Ne puteți contacta telefonic, la numărul: 0726 686 793 – Adina Camelia Gál sau scrie-ne la contact@asociatiaaicipentrutine.ro