AU NEVOIE DE AJUTOR!

Andreea

Andreea are 32 de ani și face dializă de 20 de ani, pentru că s-a îmbolnăvit, când era mică, de rinichi, din cauza frigului. Mama ei a abandonat-o în copilărie, într-un centru de plasament. În acest moment, este imobilizată la pat pentru că, din cauza rinichilor, oasele ei s-au macinat și nu mai poate să meargă.

Florin

La 11 ani, Florin nu a cunoscut nici o zi fără chin și boală, este un baiețel minunat, care se luptă, de când s-a născut, cu o boală gravă la rinichi și cu afecțiuni la coloană și șold. După primele săptămâni de viață, petrecute numai în spital, și multe investigații.

Bogdan

Bogdan se zbate între viață și moarte, din cauza unei insuficiențe cardiace severe, care face ca inima lui să bată la 20% din capacitate, fiindu-i afectate și organele interne - ficat, rinichi, colecist, și circulația venoasă.

Cosmin

Am un copil, pe nume Cosmin, în vârstă de 12 ani și suferă de o boală, care se numește EPILEPSIE TIP ABENȚĂ A COPILULUI și are nevoie de tratament medicamentuos, care costă în jur de 25.000 lei, necesar pentru 6 luni și care trebuie făcut până la vârsta de 18 ani!