”ATELIERELE COPILĂRIEI” AU AJUNS LA FINAL! VEZI REZULTATELE CAMPANIEI 2%!

În perioada 21 aprilie – 23 mai Asociația ”Aici pentru Tine”, împreună cu Coresi Shopping Resort, a organizat 5 acțiuni în cadrul centrului comercial, prin care am realizat activități educative alături de părinți și copii. Au fost prezenți atât copii din comunitate, cât și din centrele de plasament.

Pe lângă aceste ateliere, cei mici au beneficiat de o gustare, plimbări cu trenulețul și caruselul din cadrul centrului comercial și momente de distracție în parcul de joacă!

Cu ajutorul celor cu suflet mare, al sponsorilor, putem reuși să facem acțiuni frumoase în continuare!

DONEAZĂ 2% PENTRU PERSOANELE AFLATE ÎN MEDII DEFAVORIZATE!

Pentru a putea desfășura însă cât mai multe acțiuni, este nevoie de un mijloc de transport, pe care nu îl avem, iar costurile unei acțiuni nu sunt deloc mici. Cu ajutorul vostru, al sponsorilor, al oamenilor cu inimă mare, putem reuși să facem acțiuni frumoase, acțiuni la care vă invităm și pe voi, cu mare drag.

Beneficiarilor li se acordă asistență socială, elaborarea unui plan de intervenție/de asistență și îngrijire, îndrumare către alte servicii, dacă este nevoie, consiliere socială, informare, suport emoțional, orientare profesională/vocațională, consiliere psihologică/psihosocială, consiliere juridică, terapii de integrare/reintegrare socială, suport emoțional – religios, educare pentru integrare/reintegrare socială, facilitare acces la educația generală, facilitare acces la educație profesională, mediere socială și acte de caritate.

2% CONTEAZĂ!

La fel ca și până acum, Codul Fiscal pune la dispoziția contribuabililor posibilitatea de a redirecționa 2% din impozitul pe venit, datorat pentru anul trecut, către o entitate non-profit. Practic, dumneavoastră puteți completa FORMULARUL 230 (pentru veniturile din salarii) sau 200 (pentru venituri din alte surse). Odată completate, aceste formulare vor fi depuse de către noi la administrația financiară locală, până în data de 25 mai. Și tu poți susține o cauză nobilă! Redirecționează 2% pentru persoanele aflate în medii defavorizate. Orice sprijin este foarte important, iar pentru ajutorul tău,

Îți mulțumim.