Este simplu să faci bine…

Dacă îți dorești să faci un bine, vrei să susții acțiunile noastre sau un anumit caz social, atunci poți face o donație în contul Asociației ”Aici pentru Tine”:

RO64 BACX 0000 0010 9580 7001
deschis la Unicredit Țiriac

De asemenea, ne poți contacta la numărul de telefon:
0726 686 793 – Adina Gál,  Asociația ”Aici pentru Tine”.
Împreună putem să îi ajutăm!  ”Noi îi scoatem din anonimat,  IAR TU FACI DIFERENȚA
schimbându-le povestea vieții lor.

Donează 2% din impozitul pe venit sau 20% din impozitul pe profit (dacă ai o firmă!)

Și tu poți susține o cauză nobilă! Redirecționează 2% din impozitul pe venit sau 20% din impozitul pe profit, dacă ai o firmă. Orice sprijin este foarte important, iar pentru ajutorul tău, îți mulțumim.

DESCARCĂ FORMULARUL DE AICI!

(Vă rugăm salvați și deschideți individual documentul, pentru a putea fi vizualizat!)

DESCARCĂ INSTRUCȚIUNILE DE UTILIZARE AICI

IMPORTANT! Formularele pot fi completate și semnate electronic. Trebuie doar să urmați instrucțiunile din formular, după descărcarea acestuia în calculatorul dumneavoastră. Odată completate, formularele pot fi trimise prin email la contact@asociatiaaicipentrutine.ro. De asemenea, formularele pot fi printate, completate, semnate și trimise prin poștă la adresa Asociației, Str.13 Decembrie 209, Brașov.

Împreună putem ajuta într-un mod simplu și benefic pentru semenii noștri. Din octombrie 2017, Asociația ”Aici pentru Tine” este licențiată pentru a acorda Servicii Sociale în Comunitate. Mai exact, pentru a oferi asistenţă şi suport pentru alte persoane aflate în situaţii de nevoie.

Pentru a putea desfășura însă cât mai multe acțiuni, este nevoie de un mijloc de transport, pe care nu îl avem, iar costurile unei acțiuni nu sunt deloc mici. Cu ajutorul vostru, al sponsorilor, al oamenilor cu inimă mare, putem reuși să facem acțiuni frumoase, acțiuni la care vă invităm și pe voi, cu mare drag.

„SERVICIUL DE ASISTENŢĂ COMUNITARĂ „AICI PENTRU TINE””, situat în Strada 13 Decembrie Nr.209, 500164 Brașov, este un serviciu acordat în comunitate, pentru adulți, între 35 și 65 ani, care se află în situații de izolare socială, risc de sărăcie și excluziune socială (venituri reduse, locuință precară, analfabetism sau educație precară).

Beneficiarilor li se acordă asistență socială, elaborarea unui plan de intervenție/de asistență și îngrijire, îndrumare către alte servicii, dacă este nevoie, consiliere socială, informare, suport emoțional, orientare profesională/vocațională, consiliere psihologică/psihosocială, consiliere juridică, terapii de integrare/reintegrare socială, suport emoțional – religios, educare pentru integrare/reintegrare socială, facilitare acces la educația generală, facilitare acces la educație profesională, mediere socială și acte de caritate.

Asociația „Aici pentru Tine” este o organizație non-guvernamentală, care contribuie la dezvoltarea comunității tinerilor din centrele de plasament, a celor din medii sociale nefavorabile și a mamelor maltratate. Ne implicăm, punem suflet și sprijinim cazuri cu povești de viață impresionante. Proiectele noastre se desfășoară în tot județul Brașov.

VALORI: EDUCAŢIE, IMPLICARE, SUPORT, SCHIMBARE, DEZVOLTARE

Misiune: Inițierea, extinderea, îmbunătățirea serviciilor sociale integrate pentru persoanele și grupurile marginalizate, pentru copii abandonați, mame maltratate, tineri cu rezultate deosebite, recunoscute național și internațional, promovarea drepturilor recunoscute de legislația în vigoare.

FII VOLUNTAR!

Avem nevoie de voluntari cu inima mare, veseli și optimiști, care să aducă bucurie în lumea plină de griji a beneficiarilor noștri.
Ne puteți contacta telefonic, la numărul: 0726 686 793 – Adina Gál, Asociația ”Aici pentru Tine”.