1. Direcționează 20% din impozitul pe profit!

Asociația ”Aici pentru tine” este furnizor de servicii sociale licențiate si inscris in registrul ANAF al asociatiilor si fundatiilor, așa că, indiferent dacă ai o microîntreprindere sau conduci o companie mai mare, poți direcționa către noi 20% din impozitul tău pe venit.
Ajutorul pe care îl oferi nu reprezintă o cheltuială suplimentară pentru tine!Intreaba-ti contabilul, el iti va comunica suma pe care o poti directiona prin doi pasi simpli: semnarea unui contract de sponsorizare si un Ordin de Plata in banca.

Dacă vă doresti sa ajuti copiii și tinerii din medii defavorizate, mamele maltratate, bolnavii sau bătrânii aflați în situații grele de viață, fără nici un cost, doar direcționând 20% din impozitul pe venit, vă rugăm să completați un contract de sponsorizare, cu datele firmei și suma calculată de contabilul dumneavoastră și să îl trimiteți pe adresa contact@asociatiaaicipentrutine.ro. Noi vă vom trimite înapoi contractul, în două exemplare, semnat și stampilat.

Nu există pierderi, nici riscuri, pentru compania ta! Suma de sponsorizare, dacă este de maximum 20% din impozitul pe profit, se va scădea din impozit, iar diferența din impozitul datorat se va vira către bugetul de stat, până pe 25 ianuarie 2019.

Click aici pentru a descarca model de contract

Sponsorizează o acțiune!

Dacă vrei să te implici într-o acțiune a asociației noastre sau te-a impresionat un anumit caz
și vrei să ajuți, poți să închei un contract de sponsorizare.
Sponsorizarea este total deductibilă din impozitul pe profit, dacă se încadrează
în limitele legii și dacă se face până la sfârșitul anului

Click aici pentru a descarca model de contract

Dacă vrei să faci o donație prin transfer bancar, gasesti mai jos datele de cont ale asociației.

RO64 BACX 0000 0010 9580 7001 deschis la Unicredit Țiriac Bank. Ajutați la construirea primului CENTRU COMUNITAR MODERN DIN ROMANIA!

Convinge-ți angajații să redirecționeze 3,5% din impozit!

Cu siguranță și angajații tăi își doresc să facă o faptă bună. Mai ales că efortul va fi minim – doar completarea formularului – iar rezultatul va fi unul important.

Acțiuni de voluntariat pentru angajați

Vrei ca angajații tăi să lucreze mai bine în echipă, să se împrietenească mai ușor și să comunice mai bine între ei? Stabilește un team building axat pe voluntariat, într-un cămin pentru bătrâni, un centru pentru copii abandonați sau pentru oameni fără adăpost!
Nimic nu îi unește mai mult pe oameni decât faptele bune, făcute împreună!

FII VOLUNTAR!

Avem nevoie de voluntari cu inima mare, veseli și optimiști, care să aducă bucurie în lumea plină de griji a beneficiarilor noștri.
Ne puteți contacta telefonic, la numărul: 0726 686 793 – Adina Gál, Asociația ”Aici pentru Tine”. CLICK AICI!