Direcționează 20% din impozitul pe profit!

Asociația ”Aici pentru tine” este furnizor de servicii sociale licențiate, așa că, indiferent dacă
ai o microîntreprindere sau conduci o companie mai mare, poți direcționa către noi 20% din impozitul tău pe venit.
Ajutorul pe care îl oferi nu reprezintă o cheltuială suplimentară pentru tine!

Începând cu acest an, redirecționarea a 20% din impozitul plătit de societățile comerciale se mai poate face doar către ONG-urile care sunt „furnizori de servicii sociale acreditați cu cel puțin un serviciu social licențiat”, cum este și Asociația ”Aici pentru TINE”.

Din acest motiv, în toată țara, numai 2,7% dintre ONG-uri mai pot primi acest tip de sponsorizare, fiind acreditate.

Dacă vă doriți să ajutați copiii și tinerii din medii defavorizate, mamele maltratate, bolnavii sau bătrânii aflați în situații grele de viață, fără nici un cost, doar direcționând 20% din impozitul pe venit, vă rugăm să completați un contract de sponsorizare, cu datele firmei și suma calculată de contabilul dumneavoastră și să îl trimiteți pe adresa contact@asociatiaaicipentrutine.ro. Noi vă vom trimite înapoi contractul, în două exemplare, semnat și stampilat.

Nu există pierderi, nici riscuri, pentru compania dumneavoastră! Suma de sponsorizare, dacă este de maximum 20% din impozitul pe profit, se va scădea din impozit, iar diferența din impozitul datorat se va vira către bugetul de stat, până pe 25 ianuarie 2019.

Click aici pentru a descarca model de contract

Sponsorizează o acțiune!

Dacă vrei să te implici într-o acțiune a asociației noastre sau te-a impresionat un anumit caz
și vrei să ajuți, poți să închei un contract de sponsorizare.
Sponsorizarea este total deductibilă din impozitul pe profit, dacă se încadrează
în limitele legii și dacă se face până la sfârșitul anului

Click aici pentru a descarca model de contract

Convinge-ți angajații să redirecționeze 2% din impozit!

Cu siguranță și angajații tăi își doresc să facă o faptă bună. Mai ales că efortul va fi minim – doar completarea formularului – iar rezultatul va fi unul important.

Acțiuni de voluntariat pentru angajați

Vrei ca angajații tăi să lucreze mai bine în echipă, să se împrietenească mai ușor și să comunice mai bine între ei? Stabilește un team building axat pe voluntariat, într-un cămin pentru bătrâni, un centru pentru copii abandonați sau pentru oameni fără adăpost!
Nimic nu îi unește mai mult pe oameni decât faptele bune, făcute împreună!

FII VOLUNTAR!

Avem nevoie de voluntari cu inima mare, veseli și optimiști, care să aducă bucurie în lumea plină de griji a beneficiarilor noștri.
Ne puteți contacta telefonic, la numărul: 0726 686 793 – Adina Gál, Asociația ”Aici pentru Tine”. CLICK AICI!