Andreea

face dializa de 20 de ani si este intr-un scaun cu rotile

La 32 de ani, Andreea face dializă de 20 de ani şi suferă de o formă gravă de osteoporoză. Viaţa ei se împarte între dializă, imposibilitatea de a se deplasa, din cauza fracturilor la ambele şolduri, şi lipsa celor necesare, pentru o viaţa normală.

Când a ajuns în atenţia Asociaţiei „Aici pentru tine”, povestea Andreei a impresionat. Abandonată de mică de mama ei, într-un centru de plasament, cu rinichii foarte bolnavi, din cauza frigului pe care l-a suportat în copilărie, şi imobilizată într-un scaun cu rotile, Andreea reuşeşte cu greu să mai zâmbească.

Chiar dacă a primit numeroase promisiuni că va fi ajutată să meargă, este în scaun cu rotile de mai mult de un an, iar medicii refuză să o opereze pentru că, din cauza problemelor la rinichi, intervenţia chirurgicală presupune mari riscuri. Aşa că singura şansă a Andreei este un transplant de rinichi.

Cea mai mare dorinţă a Andreei este să reuşească să meargă singură la baie şi la dializă pentru ca Ionuţ, soţul ei, singurul care a fost mereu lângă ea, în ultimii 6 ani, să se poată angaja. Acum, pentru că nu se poate deplasa singură, nici măcar până la baie (locuiesc într-o casă oferită de primărie, iar toaleta este în curte), trebuie să se descurce amandoi din mica pensie de handicap.

Povestea lor este, totuşi, una frumoasă. Se iubesc, se respectă şi se sprijină, cum puţine cupluri o fac. Sunt în luna de miere, pentru că nişte oameni inimoşi i-au ajutat să se căsătorească, şi au încredere că vor reuşi să depăşească toate problemele.

Împreună putem să îi ajutăm! ”Noi îi scoatem din anonimat, iar TU faci diferența, schimbându-le povestea vieții lor.”

Dacă vrei să o ajuţi pe Andreea, poți face donații în contul Asociației ”Aici pentru Tine”: RO64 BACX 0000 0010 9580 7001, deschis la Unicredit Ţiriac.

Pentru mai multe informaţii, ne poţi contacta telefonic, la numărul: 0726.686.793 – Adina Gal, președinte Asociația ”Aici pentru Tine”.