fata racos PANDEMIC lung

în VREMURI GRELE DE pandemie, suntem "aici pentru tine"!

Chiar și în aceste vremuri grele, veghem asupra celor defavorizați și suntem alături de ei, sa le oferim sprijin și alinare.

Peste 500 de suflete au primit sprijin în aceste vremuri greu încercate! Persoane defavorizate cu venituri mici, bolnavi, medici și personal din spitale ce lupta în prima linie, vârstnici din centre de bătrâni.

Tuturor ne e greu, dar am făcut tot posibilul să le ascultam of-ul, să le oferim un sfat, o vorbă bună și să le întindem o mână de ajutor, în același timp respectând regulile de igienă și combatere a bolii atât în perioada stării de urgență dar și acum, pentru că greul nu a trecut și trebuie să ne obișnuim atât cu virusul cât și cu respectarea cu strictețe a regulilor.

Susținerea nevoilor de baza prin hrană și educație a devenit lupta principală în vremurile de pandemie cu Covid19. Zilnic suntem asaltați de strigăte de ajutor din partea celor cu posibilități reduse și fără sprijin. Iar noi ne dăm peste cap să ajutăm. Să-i sprijinim material, uman și emoțional să ducă mai ușor încercările la care suntem cu toții provocați.

Suntem recunoscători celor care au fost alături de noi – sponsori și oameni cu suflet, care au întins o mână de ajutor și împreună am reușit să facem mult BINE.

Mulțumim Reinert Martinel!

Alături de voi am mai făcut un pas înainte!

Lucrurile mari se realizează doar împreună!

Banca de Alimente s-a alăturat susținerii persoanelor defavorizate prin asigurarea alimentelor de bază atât de necesare supraviețuirii în aceste vremuri grele de pandemie.

Mulțumim din suflet tuturor!

Oferă acum o mână de ajutor celor greu încercați:  cu numai 25 de lei asigurăm făină, ulei, orez, mălai, converse din carne de porc, pateu de ficat de pui,  mască de protecție și dezinfectant!

“De fiecare data când DĂM, de fapt LUĂM” – cat adevăr…

Suntem profund recunoscători Cofetăriei Bombo Calea București și Cofetăriei Saray pentru surprizele dulci oferite!

Mii de aprecieri celor de la  Olympus România, partener de nădejde de atâția ani. Mulțumim Promedivet Sovata

Și în final nu uita: Lumea se schimbă prin exemplul nostru, nu prin opinia noastră! Implica-te atât cât poți pentru a reușii să depășim acest moment greu, doar împreună putem răzbate!

Ajutorul tău contează enorm!

Îți mulțumim!!!