Noi îi scoatem din anonimat, iar TU faci diferența schimbându-le povestea vieții lor.

Asociația ”Aici pentru Tine” s-a înființat în 2015 și, de atunci, sprijină copii, adulți și bătrâni cu povești de viață impresionante, din tot județul Brașov și chiar din alte județe din țară.

Este una dintre puținele asociații care furnizează servicii sociale licențiate în cumunitate pentru adulți aflați în risc de excluziune socială, dar sprijinim și alte grupuri marginalizate cum ar fi mame maltratate, copii abandonați, tineri din familii sărace, cu rezultate deosebite la învățătură, dar și copii sau adulți cu grave probleme medicale.

Orice sumă, oricât de mică ți s-ar părea,
este importantă
pentru cei aflați în nevoie.

Gala ”Aici pentru tine” este un eveniment anual, pe care îl organizăm pentru a ajuta cazurile grave ale asociației.

Avem nevoie de voluntari
cu inima mare, veseli și optimiști,
care să aducă bucurie în lume.

Povestea noastră

Ne implicăm, punem suflet și sprijinim cazuri cu povești de viață impresionante, iar proiectele noastre se desfașoară în tot județul Brașov. Pentru ei, noi trebuie să le întindem o mână de ajutor, să le rostim o vorbă bună și să îi îndrumăm pe un drum corect.

Valori: educație și prevenție, implicare, suport, schimbare, dezvoltare.

Implică-te și TU!

Și tu poți susține una sau mai multe cauze ale Asociației ”Aici pentru Tine”!
Poți face o donație online printr-un singur click pe butonul alaturat „Donează cu cardul”.

Trimite un SMS cu mesajul „AJUT” la 8842 și transformă viața unei familii greu încercate de soartă.

Îți mulțumim!